• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Wisienka ponoc pływakom sie lepiej pływa czy coś ja tez nie w temacie wczesniej jadłam na poprawę przemiany materii - a któraś z dziewczyn mówiła że lepszy śluz czy cuś no przyznam sie że nie pamiętam ale skoro ma pomuc :)

reklama
Kinga, maryla Po co wy to siemie pijecie i jecie , nie w temcie jestem bo nie stosowałam nigdy żadnych ziółek???
kinga odpalam furę i mknę do ciebie, zachowaj kawałeczek!

:) ja siemie lniane popijam sobie aby moj śluz był wydajniejszy i jak najbardziej dobry dla plemniczków ;)
no to jedz! wciskaj gaz i do iławy! :) kawałek zostawię

jak tylko do owuli to mi sie juz nie opłaca, na te 4 dni kasę wywalać, ale siemię kupię, a polowi orzechy brazylijskie!
Spadam do sklepiku:-)

mama Pol przyjechał z pracy przywiózł Maćka , pożarli mielone i grają na X boxe:-):-):-)Pol powiedział do Macka. Chodź odrobić lekcje i siedli do fify:-D:-D:-Da potem jednak wezmą się za matme bo Maciek ma klasówkę:-)Dobrze, ze lubią robic tyle rzeczy razem:-)i dobrze się dogadują:-)
WISIEŃKA- ciesze sie razem z Toba ze tak Ci sie chlopak dogaduja:)) wiem jakie to wazne w Twojej sytuacji-super-pogratulowac!! :)

bo przecież śluz najbardziej płodny jest w czasie owulacji. potem branie tych ziółek nie ma już sensu raczej.
Gorzej jak ktoś nie może określić kiedy ma owulację. ale to juz inna bajka

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry