• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
zapmarta no Ala przenoszona miała być z 17 lutego ale nie chciała wychodzić tak jej dobrze było u mnie hehehe i poród wywoływany 03.03.2009 dlatego taka duza była bo 4260g
własnie wstała a spała dziś nadpodziw długo bo 2 godziny 15 minut :)

Maranka, pamiętam...;-):-), zawsze się smieję, że lutówka z marca, hahaha
O widzę, że taki dzień dziś śpioszkowy. Karol spał 3 h, nawet powiedziałam do męża żeby sprawdził gaz, czy się nie ulatnia:-D:-D:-D, a pewnie jak ja padnięta do domu wrócę, to Karollo będzie rozrabiał do wieczora.
Wisieńka, ja mieszkam 25 km za Warszawą
mama, możliwości mam spore i nie ma problemu zjem dwa obiadki
Sol, ja od razu pisałam, że o Karolę jestem spokojna, a ciebie roznosić będzie. Jutro już prosze się za pisanie brać (bez dyskusji);-):-):-):-)

reklama
Tylko na sekundke wpadlam, bo musze sprzatac ( ;/ ), ale snilo mi sie, ze...
wchodze na forum, patrze..a tu kazda dziewczyna mowi,ze cud sie stal.. i ze kazdej w jednym dniu wyszly 2 kreski...
obudzilam sie i az usmiechnelam do wlasnej glupoty, ale moze akurat cos na rzeczy ;)

u mnie nie bylo jeszcze @, ale drugi test pokazal tylko jedna kreske.

margolcia, a suwaczki robi jeszcze sol na stronce. Trzeba jej wysłać wiadomość.
Harsh, ani tak ani siak. To najgorsze, bo jak @ nie ma to wszystko w miejscu stoi..., cholercia drugi test też nic. Trzymaj się i nie daj się. W końcu pojawią się dwie kreseczki. Musi się udać.
Marylka, o jakim pokazie pisałaś ?

Tylko na sekundke wpadlam, bo musze sprzatac ( ;/ ), ale snilo mi sie, ze...
wchodze na forum, patrze..a tu kazda dziewczyna mowi,ze cud sie stal.. i ze kazdej w jednym dniu wyszly 2 kreski...
obudzilam sie i az usmiechnelam do wlasnej glupoty, ale moze akurat cos na rzeczy ;)

u mnie nie bylo jeszcze @, ale drugi test pokazal tylko jedna kreske.
no to ja nie wiem o co chodzi z Tą twoja @ albo z testami może jak nie przyjdzie z 2 dni to zrób bete z krwi bo ponoć niektórym babką nie wychodzi z testu

WITAM WSZYSTKIE STARACZKI:-)
KOCHANE BARDZO SIE ZA WAMI STESKNILAM.NIESTETY NIE DOCZYTAM CO U WAS BO TYLKO NA CHWILE DO WAS ZAJRZALAM .
GRATULACJE DLA WSZYSTKICH STARACZEK KTORYM UDALO SIE ZAFASOLKOWAC.
U MNIE NIE JEST ZLE ALE JUZ MAM DOSC TEGO REMONTU, MIALO TRWAC TO WSZYSTKO KROTKO NO ALE NIESTETY MOJ m ROBI TYLKO PO 1,5H DZIENNIE PO PRACY BO WIECEJ NIE DA RADY I WSZYSTKO SIE POSOWA W SLIMACZYM TEMPIE.

w końcu mam tą godzinę dla siebie! uff
wstawiłam kurczaka na rożen no i wolne puki co ;)
A odwiedzinki całkiem przyjemne były. zaliczone!

Wiolka kochana nareszcie do nas zajrzałaś, a ja się zastanawiałam co u Ciebie!! :):) Nie martw się remont w końcu się skończy i będziecie na swoim pełną gębą!!!

Marylka no taki suwaczek jest fajniutki!! teraz tylko cierpliwość ćwicz :)

zapmarta ja na razie nie mam suwaczka do staranek, bo nie wiem w sumie kiedy zaczniemy, a tabletki na pewno do końca czerwca biorę

Maryla jaki pokaz???

cześć dziewczynki spałam jak zabita:):):)pojechałam tylko z tatkiem na poczte popłacic rachunki ale ledwo mnie wyciągnął z łóżka heehe :):)

reklama
Kinga, oj nie wiem czy ci godzina starczy, żeby nadrobić. Dziewczyny dają czadu, ja ledwo daję radę...
Wiola, witaj !!! ja też tęskniłam. Jak Iwonka ??? wytrzymaj jeszcze trochę, a będziesz miała pięknie, no i bez teściów !!!

spadam do moich chłopaków, jak dam radę zajrzę wieczorkiem.
Wisieńka, mnie się nieźle owulka rozkręca, ja już czuję jajniki na całego..., ale u mnie nie będzie dziś "stosunkowo" udanego wieczorku, eh życie..., nadrabiaj za mnie (hahaha)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry