• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Wiolka witaj kochana :):)

a ten pokaz to będzie jak zakładać i jak nosić dziecko w chuście i wogule wszystko o chustach :)

reklama
KINGA- to smacznego jak sie kurak zrobi:tak::-D
WIOLKA-WITAJ SLONKO NASZE-TESKNIMY TU ZA TOBA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pamietasz nasza ASIUASIU1- dzis robila test i bedzie mamusią:-Dszkoda,ze remont tak wolno idzie,ale najwazniejsze ze do przodu;-):-)ukochaj Iwonke:rofl2:
ZAPMARTA- wlatuj i jedz do woli i dla chlopakow Ci zapakuje:tak:
Zuza po wizycie w agroturystyce przeszczesliwa ile to zwierzakow widziala i w ogole....
MARYLKA- i co udalo sie wstawic suwaczek

Ostatnia edycja:
marylka fajny pokaz!! Ty organizujesz? gdzie? pochwal się jakimiś szczegółami

zapmarta fajnie masz , że czujesz kiedy owulka jest. Wiesz kiedy działać :P

mama super taki wypad dla dzieci, na pewno zadowolona , a ile wspomnień i co opowiadać ma :):)

Jejku jaki wysyp, w ciągu tygodnia cztery staraczki dowiedziały się o ciąży !!!, kurczę co to się będzie działo w czerwcu:szok::-)
oby ten maj do końca był taki owocny w fasoleczki! :))

:-)...widziałam że o autkach było , no tak na prawdę każdy chwali swój ,my mamy jedno ale za to duże :szok: męża ulubione Land Rover-Discovery 4 taka mała ciężarówka . przez długi czas to parkowałam się tylko na dużych parkingach , nigdy przy chodniku :no: o nie miałam orientacji czy nie wystaję za dalekomi dupa ,,,:-D . raz przestawiłam bramę w garażu ( mieliśmy go zaledwie od miesiąca - dostało mi się :szok: ) , męża siostra najpierw wymyślała że po co nam taki duży samochód a potem kupili też podobny ( bo im niby potrzebny bo na wsi mieszkają ...hihi ) , teraz nie zamieniła bym się na inny
z mężem bardzo lubimy duże auta :) ale chyba na taki jak wy macie byśmy się nie zdecydowali bo u nas nie byłoby mniejsca na zaparkowanie go! :DD hehe. Tak na serio to dla nas najważnejsze aby auto było bardzo wygodne duże i miało duży bagażnik! :) To podstawy. I tak jak piszesz każdy chwali swoje auto zwłaszcza jak już troche nim wyjeździ km :)

ja jestem w 2 -gim cyklu po odstawieniu tabletek :) i mam nadzieje ze sie uda

kurde Asiu ale sie nakręciłam ja mam jeszcze 2 tyg do testowania a chciała bym juz wiedzieć
uda się na pewno w odpowiednim czasie:) trzeba wierzyć mocno to podstawa;)
Ty masz jeszcze 2tyg a ja 3! cały miech praktycznie ehh :)

wszystkie pozostale kobietki witam i pozdrawiam:tak::tak::tak::tak:
wzajemnie!! :)

ja to do piątku jeszcze łykam olej z wiesiołka a potem odstawiam i przerzucam się na siemie lniane, bleeeeeeee
ale jak trzeba to trzeba
ja siemie lniane piję :) do owulacji się przemeczę ;)

no ja testuje chyba 15 maja bo Kamil ma wtedy urodziny i pewno i tak sie nie powstrzyma żeby nie zatestować :) więc pewnikiem zatestuje 15 maja :)
kciuki bede mocno 3mała! :-)

moja Zuza zakochana w zyrafach-spi z jedna,jedna duuuuuuuuuza na na zaslonie w pokoju,4 zyrafy i 3 slonie ma na lampie wiszacej,1 ma na poduszce takiej ozdobnej na lozko i chyba 4 jako maskotki-przy czym 1 naprawde duuuza bo kupiona w zoo:tak::tak::tak::tak:tak wiec jak ta zgraja żyraf zeszla na dol to mi tylko blacha zostala do umycia:-D:-D:-D
:-) hehe nasz Filip też lubi żyrafki ma co prawda jedną i też z zoo która nazywa się Krysia! :D

sklepik sobie jakoś funkcjonuje nie jest ragicznie może nie jest tak jak bym chciała ale to kwestia czasu :) no trzeba myślec pozytywnie troche sie boje jak to będzie jak zajde w ciąże no ale może nie będzie tak najgorzej :) utarg dziś nie za duży ale i pogoda jakas taka smętna u mnie no może do 18 jeszcze sie coś poprawi :)
marylka czasami bywają lepisze a czasami gorsze dni i trzeba się do tego przyzwyczaić mając własny sklep wiadomo. Na pewno bedzie wszystko okej! :)) powodzenia oczywiscie zycze w interesie
A ja jutro z mezem bede juz sie brała z biznes plan! :)

Sol bierz się za to pisanie oj bierz! :)))) heh

cześć dziewczynki spałam jak zabita:):):)pojechałam tylko z tatkiem na poczte popłacic rachunki ale ledwo mnie wyciągnął z łóżka heehe :):)
SZCZESLIWA- ach-uroki ciazy ,mozna spac i spac i nie czuje sie czlowiek przespanym:-D;-);-);-)juz czekam na to-ostanio polubilam spanie:-pfajna masz data porodu 1.1.2011-same jedynki prawie.
KINGA- Filip tez lubi zyrafki??bo to takie mile zwierzaki i te ich oczka...
MARGOLCIA- witaj!!!

mama Pol przyjechał z pracy przywiózł Maćka , pożarli mielone i grają na X boxe:-):-):-)Pol powiedział do Macka. Chodź odrobić lekcje i siedli do fify:-D:-D:-Da potem jednak wezmą się za matme bo Maciek ma klasówkę:-)Dobrze, ze lubią robic tyle rzeczy razem:-)i dobrze się dogadują:-)
Zapmarta u mnie tez nie bo raz, ze trzeba dać czas ogoniastym się zregenerować a dwa jutro mam gina:-)Oj bliźniaczy nam się bliźniaczy siostrunia. Może potem wystarczy jeden test zrobić:-D:-D:-D
Sol mozesz być dumna z córeczki, spisała się na medal:-)
Wiolka witam i pozdrawiam:-)
maryla potem poproszę o korepetycje z chusty:-)
szczęśliwa ja początki ciązy z Maćkiem przespałam, ciągle tylko spałam i spałam, to organizm woła o swoje potrzeby:-)
kinga narobiłaś mi ochoty na kurczaczka, mniam:-):-):-)
margolcia dzieki za pomoc w wyjaśnieniu dyskusji, ten temat ciągle tu odżywa

oby ten maj do końca był taki owocny w fasoleczki! :))

z mężem bardzo lubimy duże auta :) ale chyba na taki jak wy macie byśmy się nie zdecydowali bo u nas nie byłoby mniejsca na zaparkowanie go! :DD hehe. Tak na serio to dla nas najważnejsze aby auto było bardzo wygodne duże i miało duży bagażnik! :) To podstawy. I tak jak piszesz każdy chwali swoje auto zwłaszcza jak już troche nim wyjeździ km :)

uda się na pewno w odpowiednim czasie:) trzeba wierzyć mocno to podstawa;)
Ty masz jeszcze 2tyg a ja 3! cały miech praktycznie ehh :)

wzajemnie!! :)

ja siemie lniane piję :) do owulacji się przemeczę ;)

kciuki bede mocno 3mała! :-)

:-) hehe nasz Filip też lubi żyrafki ma co prawda jedną i też z zoo która nazywa się Krysia! :D

marylka czasami bywają lepisze a czasami gorsze dni i trzeba się do tego przyzwyczaić mając własny sklep wiadomo. Na pewno bedzie wszystko okej! :)) powodzenia oczywiscie zycze w interesie
A ja jutro z mezem bede juz sie brała z biznes plan! :)

Sol bierz się za to pisanie oj bierz! :)))) heh
dzięki kochana za wsparcie , no faktycznie ja mam mniej czekania:):) a ja siemie lniane dosypuje do jogurtu mieszam i tak jem to go nie czuje :)

a co do pokazu to będzie on w moim sklepie :):) bedzie go prowadzić znajoma która współpracuje z chusty.pl ona głównie w niemczech sprzedaje je bo tam mieszka ale zaoferowała sie z pokazem i na nim będzie pokazywać jak wiązać jak zakładac jak bezpiecznie nosić dzieci i wogule taki mini wykład zrobi i zademonstruje wszystko i będzie całą sobote w sklepie i będzie "dostępna" dla zainteresowanych i będzie miała chusty na sprzedaż :) ona już 2-gie dziecko chowa na chuście i jest zachwycona :):)

SZCZESLIWA- ach-uroki ciazy ,mozna spac i spac i nie czuje sie czlowiek przespanym:-D;-);-);-)juz czekam na to-ostanio polubilam spanie:-pfajna masz data porodu 1.1.2011-same jedynki prawie.

Nioo fajną fajną :):) mam nadzieje ze taki bedzie ten termin ani wcześniej ani później:):) ciągle bym spała to raz a po drugie ciągle bym coś jadła:):) hehehe

dzięki kochana za wsparcie , no faktycznie ja mam mniej czekania:):) a ja siemie lniane dosypuje do jogurtu mieszam i tak jem to go nie czuje :)
a ja łyżeczką sobie z kubeczka powoli popijam bo podobno w takiej konsystęcji ciągnącej wręcz jest lepsze w działaniu
sie okaże ;)

mama fakt żyrafki są fajne!! :))
wisienka a jak pachnie mmmmm ;D idę wyłączyć już....... zapraszam! ;)

reklama
Kinga, maryla Po co wy to siemie pijecie i jecie , nie w temcie jestem bo nie stosowałam nigdy żadnych ziółek???
kinga odpalam furę i mknę do ciebie, zachowaj kawałeczek!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry