Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

szkoda,ze remont tak wolno idzie,ale najwazniejsze ze do przodu;-):-)ukochaj Iwonke

oby ten maj do końca był taki owocny w fasoleczki!Jejku jaki wysyp, w ciągu tygodnia cztery staraczki dowiedziały się o ciąży !!!, kurczę co to się będzie działo w czerwcu:-)
z mężem bardzo lubimy duże auta:-)...widziałam że o autkach było , no tak na prawdę każdy chwali swój ,my mamy jedno ale za to dużemęża ulubione Land Rover-Discovery 4 taka mała ciężarówka . przez długi czas to parkowałam się tylko na dużych parkingach , nigdy przy chodniku
o nie miałam orientacji czy nie wystaję za dalekomi dupa ,,,
. raz przestawiłam bramę w garażu ( mieliśmy go zaledwie od miesiąca - dostało mi się
) , męża siostra najpierw wymyślała że po co nam taki duży samochód a potem kupili też podobny ( bo im niby potrzebny bo na wsi mieszkają ...hihi ) , teraz nie zamieniła bym się na inny
uda się na pewno w odpowiednim czasieja jestem w 2 -gim cyklu po odstawieniu tableteki mam nadzieje ze sie uda
kurde Asiu ale sie nakręciłam ja mam jeszcze 2 tyg do testowania a chciała bym juz wiedzieć
wzajemnie!!wszystkie pozostale kobietki witam i pozdrawiam![]()
ja siemie lniane pijęja to do piątku jeszcze łykam olej z wiesiołka a potem odstawiam i przerzucam się na siemie lniane, bleeeeeeee
ale jak trzeba to trzeba
kciuki bede mocno 3mała! :-)no ja testuje chyba 15 maja bo Kamil ma wtedy urodziny i pewno i tak sie nie powstrzyma żeby nie zatestowaćwięc pewnikiem zatestuje 15 maja
![]()
:-) hehe nasz Filip też lubi żyrafki ma co prawda jedną i też z zoo która nazywa się Krysia!moja Zuza zakochana w zyrafach-spi z jedna,jedna duuuuuuuuuza na na zaslonie w pokoju,4 zyrafy i 3 slonie ma na lampie wiszacej,1 ma na poduszce takiej ozdobnej na lozko i chyba 4 jako maskotki-przy czym 1 naprawde duuuza bo kupiona w zootak wiec jak ta zgraja żyraf zeszla na dol to mi tylko blacha zostala do umycia
![]()
marylka czasami bywają lepisze a czasami gorsze dni i trzeba się do tego przyzwyczaić mając własny sklep wiadomo. Na pewno bedzie wszystko okej!sklepik sobie jakoś funkcjonuje nie jest ragicznie może nie jest tak jak bym chciała ale to kwestia czasuno trzeba myślec pozytywnie troche sie boje jak to będzie jak zajde w ciąże no ale może nie będzie tak najgorzej
utarg dziś nie za duży ale i pogoda jakas taka smętna u mnie no może do 18 jeszcze sie coś poprawi
![]()
SZCZESLIWA- ach-uroki ciazy ,mozna spac i spac i nie czuje sie czlowiek przespanymcześć dziewczynki spałam jak zabitapojechałam tylko z tatkiem na poczte popłacic rachunki ale ledwo mnie wyciągnął z łóżka heehe
![]()
;-);-);-)juz czekam na to-ostanio polubilam spanie
fajna masz data porodu 1.1.2011-same jedynki prawie.

a potem jednak wezmą się za matme bo Maciek ma klasówkę:-)Dobrze, ze lubią robic tyle rzeczy razem:-)i dobrze się dogadują:-)

dzięki kochana za wsparcie , no faktycznie ja mam mniej czekaniaoby ten maj do końca był taki owocny w fasoleczki!)
z mężem bardzo lubimy duże autaale chyba na taki jak wy macie byśmy się nie zdecydowali bo u nas nie byłoby mniejsca na zaparkowanie go!
D hehe. Tak na serio to dla nas najważnejsze aby auto było bardzo wygodne duże i miało duży bagażnik!
To podstawy. I tak jak piszesz każdy chwali swoje auto zwłaszcza jak już troche nim wyjeździ km
![]()
uda się na pewno w odpowiednim czasietrzeba wierzyć mocno to podstawa
Ty masz jeszcze 2tyg a ja 3! cały miech praktycznie ehh
wzajemnie!!
ja siemie lniane pijędo owulacji się przemeczę
kciuki bede mocno 3mała! :-)
:-) hehe nasz Filip też lubi żyrafki ma co prawda jedną i też z zoo która nazywa się Krysia!![]()
marylka czasami bywają lepisze a czasami gorsze dni i trzeba się do tego przyzwyczaić mając własny sklep wiadomo. Na pewno bedzie wszystko okej!) powodzenia oczywiscie zycze w interesie
A ja jutro z mezem bede juz sie brała z biznes plan!![]()
Sol bierz się za to pisanie oj bierz!))) heh
SZCZESLIWA- ach-uroki ciazy ,mozna spac i spac i nie czuje sie czlowiek przespanym;-);-);-)juz czekam na to-ostanio polubilam spanie
fajna masz data porodu 1.1.2011-same jedynki prawie.
a ja łyżeczką sobie z kubeczka powoli popijam bo podobno w takiej konsystęcji ciągnącej wręcz jest lepsze w działaniudzięki kochana za wsparcie , no faktycznie ja mam mniej czekaniaa ja siemie lniane dosypuje do jogurtu mieszam i tak jem to go nie czuje
![]()