zapmarta
Karolkowa mama
Asia, ale się cieszę, jak szalona dosłownie. A masz umowę, czy nie ??? Ja nie wiem jakie w Irlandii mają przepisy, może dziewczyny na wątku mamy z UK ci coś podpowiedzą
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja pierdziele Asiu działasz jak błyskawiacczesc dziewczynki dlugo sie nie odzywalalm praca praca i praca chcialam wam powiedziec ze dzis robilam test i wyszlo ze mamy fasolke robilam nawet 2 ale nie moge uwierzyc ja pierdziele
KOCHANA super że zajrzałaś i to w takiej chwiliasiuasiu witaj kochana !
ale super!!!! gratulacje!!!! ja nawet nie wiedzialam kiedy dokladnie mielscie zaczac starania, juz mi sie wszytsko kreci
ale super! no to czekamy na wiesci i zy chlopak czy dziewzynka
co bys chciala?????
witam i zapraszam ja jestem w 2 -gim cyklu po odstawieniu tabletekcześć dziewczyny
Dołączę się do grona staraczek
Z moim chłopakiem zaczynamy się starać od niedzieli o małą kruszynkę
to jest mój pierwszy cykl po odstawieniu tabletek, biorę folik i dbam o siebie jak mogę (nawet się na siłownię zapisałam), ale i tak się już martwię na zapas
![]()
Gratulacje cieszę się razem z tobą. Coraz więcej mamy ciężarowek czyli epidemia się rozszerza. JA TEŻ CHCĘ:-):-):-)czesc dziewczynki dlugo sie nie odzywalalm praca praca i praca chcialam wam powiedziec ze dzis robilam test i wyszlo ze mamy fasolke robilam nawet 2 ale nie moge uwierzyc ja pierdziele