reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Asia, ale się cieszę, jak szalona dosłownie. A masz umowę, czy nie ??? Ja nie wiem jakie w Irlandii mają przepisy, może dziewczyny na wątku mamy z UK ci coś podpowiedzą

reklama
czesc dziewczynki dlugo sie nie odzywalalm praca praca i praca chcialam wam powiedziec ze dzis robilam test i wyszlo ze mamy fasolke robilam nawet 2 ale nie moge uwierzyc ja pierdziele
ja pierdziele Asiu działasz jak błyskawiac :):):):) GARTULACJE !!!!

asiuasiu witaj kochana !
ale super!!!! gratulacje!!!! ja nawet nie wiedzialam kiedy dokladnie mielscie zaczac starania, juz mi sie wszytsko kreci ;)
ale super! no to czekamy na wiesci i zy chlopak czy dziewzynka :)
co bys chciala?????
KOCHANA super że zajrzałaś i to w takiej chwili :):) super że Asiu sie udało co nie :):) a jak tam praca?? pisze sie?? :)

cześć dziewczyny ;)

Dołączę się do grona staraczek :D
Z moim chłopakiem zaczynamy się starać od niedzieli o małą kruszynkę:)
to jest mój pierwszy cykl po odstawieniu tabletek, biorę folik i dbam o siebie jak mogę (nawet się na siłownię zapisałam:p), ale i tak się już martwię na zapas :p
witam i zapraszam ja jestem w 2 -gim cyklu po odstawieniu tabletek :) i mam nadzieje ze sie uda

kurde Asiu ale sie nakręciłam ja mam jeszcze 2 tyg do testowania a chciała bym juz wiedzieć

dziewczynki ja zmykam troszeczke podrzemac bo za połtorej godzinki znów wychodze buziaczki i milusiego dzionka:**

czesc dziewczynki dlugo sie nie odzywalalm praca praca i praca chcialam wam powiedziec ze dzis robilam test i wyszlo ze mamy fasolke robilam nawet 2 ale nie moge uwierzyc ja pierdziele
Gratulacje cieszę się razem z tobą. Coraz więcej mamy ciężarowek czyli epidemia się rozszerza. JA TEŻ CHCĘ:-):-):-)
nagapalma patrzyłam w necie ale nie znalazłam żadnych powiązań ciąży z zjd. Zapytaj lekarza:tak:
Sol a co ty dostałaś??????????
jsorbek a to nie jeste tak, że mogą po prostu nie przedłuzyc umowy jesli jej koniec jest przed upływem 3 miesiąca????:baffled::baffled:A w wypadku jesli umowa trwa dłużej to juz nie.:baffled::baffled: Bo jesli jest tak jak ty mówisz to moga zwolnić każdego z 1 miesięcznym wypowiedzeniem. :baffled::baffled:Ja też mam kontrakt na 12 lat i 2 tyg. wypowiedzenia i dowiadywałam sie i nikt mnie nie może zwolnić jak będe w ciązy:baffled::baffled:Myslę, ze Zapmarta ma rację!
Pomella witam serdecznie, z nami możesz zawsze popisać, zapraszamy:-)

asiuasiu1 GRTULACJE
bibinka tak przeczytałam :tak:i dziekuje za odp:happy2:
dobra dziewczynki spadam ale ciezko mi sie oderwac od bb:-p
ide do pracy buziaki bede wieczorkiem

czesc marylko no mowila mi krzysia ze tez zaczeliscie sie starac no powiem ci ze nie spodziewalam sie ze to tak szybko pojdzie :)

aśka - to taki prima aprilis :-D Ja jak zaszłam z Karolą to miałam datę ostatniej @ 7.07.2007 :-D No i szczęśliwy dzień był :-D Już cię dodaję do listy :-D

zapmarta - zaraz zrobię bo nie mam nerwów robić nic innego :-p

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry