Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ja pierdziele Asiu działasz jak błyskawiacczesc dziewczynki dlugo sie nie odzywalalm praca praca i praca chcialam wam powiedziec ze dzis robilam test i wyszlo ze mamy fasolke robilam nawet 2 ale nie moge uwierzyc ja pierdziele
KOCHANA super że zajrzałaś i to w takiej chwiliasiuasiu witaj kochana !
ale super!!!! gratulacje!!!! ja nawet nie wiedzialam kiedy dokladnie mielscie zaczac starania, juz mi sie wszytsko kreci
ale super! no to czekamy na wiesci i zy chlopak czy dziewzynka
co bys chciala?????
witam i zapraszam ja jestem w 2 -gim cyklu po odstawieniu tabletekcześć dziewczyny
Dołączę się do grona staraczek
Z moim chłopakiem zaczynamy się starać od niedzieli o małą kruszynkę
to jest mój pierwszy cykl po odstawieniu tabletek, biorę folik i dbam o siebie jak mogę (nawet się na siłownię zapisałam), ale i tak się już martwię na zapas
![]()
Gratulacje cieszę się razem z tobą. Coraz więcej mamy ciężarowek czyli epidemia się rozszerza. JA TEŻ CHCĘ:-):-):-)czesc dziewczynki dlugo sie nie odzywalalm praca praca i praca chcialam wam powiedziec ze dzis robilam test i wyszlo ze mamy fasolke robilam nawet 2 ale nie moge uwierzyc ja pierdziele

A w wypadku jesli umowa trwa dłużej to juz nie.
Bo jesli jest tak jak ty mówisz to moga zwolnić każdego z 1 miesięcznym wypowiedzeniem. 
Ja też mam kontrakt na 12 lat i 2 tyg. wypowiedzenia i dowiadywałam sie i nikt mnie nie może zwolnić jak będe w ciązy
Myslę, ze Zapmarta ma rację!
Ja jak zaszłam z Karolą to miałam datę ostatniej @ 7.07.2007
No i szczęśliwy dzień był
Już cię dodaję do listy