• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
kurde zrobiłam sobie kanapke z wędliną i jakoś mi nie smakuje jakas taka bleeeeee jest dobrze że zjadłam sniadanie dziś wyjątkowo w domu bo jakos szybciej wstałam to może wytrzymam do obiadu bo te kanapki wydają mi się takie ble i fu

reklama
ok, ja zmykam obiadek robić, trzymajcie się !!!!

Aha, Sol dzięki za wsparcie !!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
asiu ciąza medycznie liczona jest od dnia ostatniej miesiączki a nie od zapłodnienia. Też mi się to zawsze dziwne wydawało bo to tak jakby gdzies nam umkneły conajmniej 2 tyg.:szok:
mama no to mamy wspólny obiadek:-)A czy twój serniczek tez wyżarły żyrafy:rofl2:
WISIEŃKA- mozliwe ze żyrafy bo moja Zuza zakochana w zyrafach-spi z jedna,jedna duuuuuuuuuza na na zaslonie w pokoju,4 zyrafy i 3 slonie ma na lampie wiszacej,1 ma na poduszce takiej ozdobnej na lozko i chyba 4 jako maskotki-przy czym 1 naprawde duuuza bo kupiona w zoo:tak::tak::tak::tak:tak wiec jak ta zgraja żyraf zeszla na dol to mi tylko blacha zostala do umycia:-D:-D:-D
ASIUASIU- znalazlas liste staraczek pod suwaczkimi SOL??????????????????
szczesliwa- ALE CI SUPER DATA WYCHODZI PORODU!!!!!!!!!!!!!01.01.2011-RAWIE SAME 1 :))))))))))

Kobieta w ciąży jest chroniona do dnia porodu, koniec i kropka (oczywiście jeśli w trakcie skończy jej się umowa).

no to akurat wszystkie wiemy - kwestia jest od kiedy jest chroniona czy początku czy od 4 miesiaca ale wszystko wskazuje na to ze od początku - nie wiem skąd u mojej kadrowej takie przekonanie - od razu uprzedzam fakt - nie chciała mnie celowo wprowadzić w błąd nic nie wie o staraniach

:) ach poczytamy troche i bedzie ok asie bystre dziewczyny :)

haha no tak tylko poprzednią datę porodu wyliczyłąm sobie z zapłodnienia czyli co powinnam urodzić wcześniej ?? A miałąm wywoałany poród bo nie chciałąm przenosić ani dnia - kurcze ale lekarz mi chyba wyliczął juz nie pamiętam to moze dobrze wyliczył

maryla niechęć do kanapek hmmmmm dziwne :P
objawy podobne do ciążowych :) a może już jesteś w ciąży

a u mnie właśnie pada buuuuuu

reklama
Witaj Asiu (jsorbek) :-)
życzę Ci powodzenia kochana! :tak: i mocno trzymam kciuki! :tak:

p.s. wszystkim starającym się na 2011 r życzę powodzenia! :tak:

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama