• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
DOSTALAM WIADOMOSC OD kumpel co od wczoraj rodzi,ze poznym wieczorem zrobili Jej cesarke poniewaz porod nie postepowal.... Jeremi ma 3 kg :)))

reklama
tak asiu normalne rozciąga Ci sie macica

mamo o to duży :) dobrze że wszystko już ok i że ma swojego skarba już na świecie

tak to normalne podobno bo mnie akurat nie bolał - moją przyjaciółkę tak bolał ze się zwijałą i tez jej lekarz powiedział ze to normalne - ona miała bardzo bolesne miesiączki zawsze moze to ma związek

Witaj Asiu (jsorbek) :-)
życzę Ci powodzenia kochana! :tak: i mocno trzymam kciuki! :tak:

p.s. wszystkim starającym się na 2011 r życzę powodzenia! :tak:
PAULA25- dziekujemy !!!!;-):-D:-DTobie szczeliwego i szybkiego porodu:tak::tak:
ASIUASIU- pewnie ze sliczna stronke zrobila Sol:tak:a podbrzusze pobolewa bo macica rosci-dzidzia musi miec miejsce:rofl2:

reklama
wiele mamuś boli brzuszek na początku ciązy to macica się rozciąga i układa, zeby fasolce zrobic miłe mieszkanko:-)
mama u mnie też Zyrafa, zapmarta to wysledziła, dziasdówki lubią sernik:-)
Czy wy widzicie jak mój suwak mknie szaleńczo:-)Niedługo poddam się epidemii:-)
Pożarłam mielonego i jakoś tak maławo.... Coś mi sie apetycik poprawił:-)Chyba wezmę się za odkurzanie bo zwierzaki zrobiły sajgon i użyły do tego draceny:szok: Głowa mnie boli i łupnę potem jeszcze kawkę bo fatalne ciśnienie:dry: Pogoda dalej zdechła. I po co ja sprzątałam po tych kwiatkach jakte czorty tak narozrabiały:crazy:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry