• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
maryla niechęć do kanapek hmmmmm dziwne :P
objawy podobne do ciążowych :) a może już jesteś w ciąży

a u mnie właśnie pada buuuuuu
oj nawet nie wiesz jak bym chciała ale to zdecydowanie za szybko na objawy : no ja tak czasem mam że zrobie kanapki a potem nie smakują a teraz pije maślanke a ona jakaś nie dobra jakby stara ale termin dobry no może mi się tylko zdaje ale to napewno nie objawy bo za wczesnie pewno juz mi się udziela na psyche i to dlatego zaraz sobie zmienie sówaczek i będzie odliczał do testowania :):)

acha a mi tez sie wszystko z żyrafa podoba i mój kamil sie śmieje że mam fioła i dzieci będamiały wszystko na czym jest żyrafa :) no i ma nadzieje że nie będa miałay języka jak żyrafa- ale zabawny co

ASIUASIU- pewnie atakuj:tak:;-)my tu przygotowane w teorii a za chwile sie przyda w praktyce jak zaciążymy:tak:i wyslij nam ciazowe fluidki i suwaczek sobie zrob ladny:-D
WISIEŃKA- no widzisz czlowiek sie urabia po lokcie a dzieci i zwierzeta maja to gdzies:dry::sorry2:mielone mi skwiercza na patelni i juz nie moge sie doczekac az 1 malego wciągne:rofl2:

Aha, Sol dzięki za wsparcie !!!
Proszę :-D

Sol kpi rodzi w roku 2010 a nie 2011 tak mi sie w oczy rzuciło :)
Hehe, ale wpadka - czasem jej nie mówcie jak wejdzie :-p

Asiu - ja też Asia :-p a skoro znalazłaś to już nie będę mówiła :-D

Kieszonki z filetów z kurczaka w sosiku wstawione do piekarnika, frytki zrobię jak M zadzwoni że już wracają. W domu czyściutko i pachnąco - jeszcze mi podłogi do zmycia zostały. Zniknęłam na chwilę bo po zakupy musiałam iść. I najchętniej bym teraz poszła spać :-p Ciekawe jak u Karolci :-D

wlasnie, te ciazowe fluidki to i ja poprosze :)
chociaz wciaz czekam na wyniki badan krwi- beda za jakies 10 dni.. to i tak juz sie nastrajam pozytywnie :)
my chcemy zaczac w lipcu staranka.. i bedzie dobrze, bo ... musi byc dobrze :) optymizm to podstawa :)

mama- takiego mielonego z ziemniakami i kapusta kiszona to tez bym wsunela.... mniam :)

MAGGY- to zapraszam na obiadek tyle ze sa buraczki zamiast kapusty;-)
SOL- u Karoli wszystko dobrze-dzwonilam tam to wiem:tak::-Dbrykaj na zakupy:rofl2:
IWONKA2B- to lec gotowac dla pieska i wracaj do nas;-)
MARYLKA- jezyk jak zyrafa-NIEEEEEEEEEEE:rofl2::rofl2:

reklama
marylka - ok :-D A swoją drogą możesz zamówić jeden ten kosz angelcare na próbę czy będą szły a wiem że jest możliwość ugadania się z producentem :tak:

mama - ja już po zakupach dlatego zniknęłam na chwilę :-D

Moje słońce dzwoniło że już jedzie po Karolę. Jeny - boję się co to będzie :-( Zakładam dwie opcje - źle się czuła przez tyle godzin i z płaczem przybiegnie do taty a druga że nie chce iść od dzieci i też będzie płacz :-( Cholewcia naprawdę tu pusto bez niej :-(

A ja chyba będę musiała poprosić o większą skrzynkę odbiorczą bo atakujecie mi skrzynkę :-D Dobrze dobrze - jak trzeba proszę atakować - tylko mi jej nie zamordować :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry