• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
znaczy że jest nadzieja że w ciąży będzie spokój :):) hura :):):) a mi tak z niedzieli na poniedziałek wyskoczyła asteroida :) - tak jak miałam miec owólke śluzu mam bardzo mało to chociaż po pryszczach będe rozpoznawać :):):):):)

to do jutra kochane :)

reklama
dziewczynki ja narazie znikam bo cześć wieczoru chcę spędzić z mężem sam na sam;)
synek nam już śpi wiec wiecie ;P

Do później!
:-)

KINGA- DZIEKI ZARAZ IDE ZAAKCEPTOWAC:))
JOL- jak bym czytala o swojej Zuzi to co napisalas-tez tak spala i spi nadal i dlatego szybko postaralismy sie o rodzenstwo bo wogole nas nocki nie umeczyly:)))ale jak dostanie nerwa to .....:)

Witajcie dziewczyny,przepraszam nie wiem o czym pisąycie,nie jestem narazie w stanie was nadrobic,mam duzo pracy,chciałam sie tylko przywitac:-)
Zdaje relacje ze cigle mnie pobolewa s dole brzucha,szczególnie z lewej strony,no i jestem głodna:-pi śluzu coraz więcej:szok:
za tydzien juz bede po wizycie,nie moge sie doczekac:-)

sol no tak,wszystko fajnie dopóki dziecko nie choruje,wiem coś o tym:baffled:.mam nadzieję,że jej szybko minie:tak:.
wiecie co,wkur...mnie ta pogoda,ciągle jakaś jesień:wściekła/y::angry:.początek maja,a tu wiosny za nic nie widać i jak tu mamy nie chorować,a dzieci tym bardziej

ja też uciekam kolacyjkę robić,Ala już mleko wciągnęła i mówi,że jest głodna:baffled:
No zgadzam się z tą pogodą - mogło by wreszcie słonko zagościć :-D

Dziewczyny piszecie jak szalone nie nadążam za Wami :baffled:

Sol przykro mi, że małą się rozchorowała i to już pierwszego dnia - oby szybko przeszło

Marylka zastanawiałam się jak ty to zrobiłąś ze jesteś już ponad 8 lat po ślubie a jsteś z 86 rocznika :rofl2: ale dopiero teraz doczytałam ze ślub był półtora roku temu ( ja brałąm ślub 23 sierpnia :-) tylko 2003 )
No w sumie już wczoraj ją brało :-(

23 sierpnia ma urodzinki mój Pol:-)To szczęsliwa data:-)Kupiłam ten len i teraz niech mi ktoś napisze ile i kiedy tego :-)pić.
Sol no bidula Twoja, raczej za ostro chyba na zęby u 2 latki:crazy:Wredna natura uczy ją od małego cierpliwości. Szkoda jej jeśli jej się podobało to pewnie rozżalona:crazy:
Ja też z Mackiem miałam cesarkę i dobrze, ze w ogóle wszystko z nim oki, tak mnie przetrzymali po terminie, ze juz wód nie miałam i mu serduszko stawało przy skórczu bo nie było amortyzacji, a łożysko to zielone miałam:-(:-(a oni najpierw mnie oksytocyna męczyli:crazy:
Kupiłam tez chłodnik sokólski, mniam:-)
no i się okazało że to nie zęby :-(

pysia i ja gratuluję!!!

Sol zdróweczka dla małej życzę

JoL witaj! :)
Dziękujemy

Noż więcej do tej przychodni dyżurującej nie pójdę - co za wredny babsztyl tam przyjmuje :wściekła/y: Za każdym razem i wszystkim dzieciakom daje Summamed forte. Jak przyszłam do domu i zobaczyłam jaką dawkę jej walnęła (przyjmuje się przez 3 dni max łącznie 30mg/kg masy ciała) to zbladłam - ma niby 5 dni brać i dawka sporo przekroczona i Nurofenu przekroczona :szok: jutro idę z małą do naszego lekarza - chwilowo antybiotyk wstrzymuję i leczę ją na swój sposób. Zobaczymy jutro efekty i decyzję naszej lekarki. Jak się uda to może w piątek pójdzie do przedszkola :tak: Bo bardzo jej się tam podobało :tak:

A i ... strzeżcie się - od dzisiaj moderuję staraczki :-D

SOL- gratuluje moderatorni-a czym nam to grozi??:-D:-D:-D:-D:-D
BIBINKA- Tobie rowniez dobrej nocki kochana:tak:
PYSIA- co to za dylemat????? ja brykam do mojego i piwkujemy,pa do jutra;-)karaluchy!!

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry