L
Lila001
Gość
Asiu kochana nie martw sie ja tez mieszkam za granica i dokladnie we wloszech a u lekarza bylam w 7 tygodniu i powiedziala ze nic nie wiedzi ale ze chyba cos jest i ze za wczesniej przyszlam
wkurzylam sie wtedy okropnie bo inne dziewczyny w tym tygodni widzialy juz serduszka i tak chodzilam kilka dni struta az moj m zadzwonil do swojej siostry a ta polecila mi dobrego lekarza i on odrazu stwierdzil ciaze i wszystko dokladnie bylo widac a jak opowiedzialam mu o poprzedniej wizycie to tylko westchna...wiec widzisz kochana lekarze nie rozumieja kobiet bo dla nas juz taka wczesna ciaza to jest
cos wielkiego:-)
wkurzylam sie wtedy okropnie bo inne dziewczyny w tym tygodni widzialy juz serduszka i tak chodzilam kilka dni struta az moj m zadzwonil do swojej siostry a ta polecila mi dobrego lekarza i on odrazu stwierdzil ciaze i wszystko dokladnie bylo widac a jak opowiedzialam mu o poprzedniej wizycie to tylko westchna...wiec widzisz kochana lekarze nie rozumieja kobiet bo dla nas juz taka wczesna ciaza to jest
cos wielkiego:-)
ASIU- bedzie dobrze tylko szkoda ze teraz taka skolowana jestes bo w sumie kasa wydana i nic nie wiesz a tylko stres -trzeba czekac

.w piątek pójdę na kontrolę do naszego pediatry,ucho duużo lepiej ,ale gile w zatokach
.i jeszcze dostała krostek na łokciu w niedzielę.muszę jej zrobić testy,są takie w łodzi elektomagnetyczne i robią za 1 razem do 100 alergenów,no i nie kłują dziecka.tylko musi być zdrowa.
.a ginekologa zazdroszczę,ja też byłam pewna mojego,dopóki nie straciłam ciąży...
.będzie dobrze,zobaczycie