• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Asiu kochana nie martw sie ja tez mieszkam za granica i dokladnie we wloszech a u lekarza bylam w 7 tygodniu i powiedziala ze nic nie wiedzi ale ze chyba cos jest i ze za wczesniej przyszlam :wściekła/y: wkurzylam sie wtedy okropnie bo inne dziewczyny w tym tygodni widzialy juz serduszka i tak chodzilam kilka dni struta az moj m zadzwonil do swojej siostry a ta polecila mi dobrego lekarza i on odrazu stwierdzil ciaze i wszystko dokladnie bylo widac a jak opowiedzialam mu o poprzedniej wizycie to tylko westchna...wiec widzisz kochana lekarze nie rozumieja kobiet bo dla nas juz taka wczesna ciaza to jest:happy2: cos wielkiego:-)

reklama
AGNIESZKA,ASIUASIU- fatalnie tam macie z tymi cenami:szok::szok:az wlosy dęba stają i zeby chociaz sie cos konkretnego dowiedziec za te pieniądze....a tu:dry: ASIU- bedzie dobrze tylko szkoda ze teraz taka skolowana jestes bo w sumie kasa wydana i nic nie wiesz a tylko stres -trzeba czekac:sorry2:
KINGA- no to dobre wiesci i trzymam kciuki za dobre wyniki:happy:
LILA ,MARAN-witajcie:rofl2:

teraz to już czekam na środek cyklu i na usg :) może już mi coś wtedy powie ginek! np czy jest jajo ;P heh

ok ja teraz uciekam bo jedziemy na zakupy mamy dziś popołudniu gościnkę:)
kuzynka przychodzi z mężem i synkiem do nas.
Odezwe sie pozniej jakoś!

witajcie babeczki-staraneczki i ciążóweczki:-)

ja tak późno dziś, bo w pracy urwanie głowy, a do tego was nadrobić to też sztuka, ale już jestem na bieżąco.

Paula25, no piękne imię sobie wybrałaś dla chłopca !!! mam takiego jednego Karolika w domu i super sprawa.
Tylko ta "super sprawa" nie spał dziś od 4 do 5 i jak później przysnęłam, to ledwo do roboty się zwlokłam, a moje dziecie o 7:00 wstało z pięknym uśmiechem na buzi.
jeżynka, dawno cie nie było, witaj
mamusiaaaa, witaj i kciuki trzymam.
asiuasiu, Maranka dobrze napisała, trzeba czekać i tyle. Z nami zleci szybciutko i nie długo zobaczysz swoje maleństwo na usg.
mama, ty ranna ptaszyno, dziś też plotki z sąsiadeczką ??? jak Bez kwitnie ???, po deszczyku to chyba pięknie pachnie...
Bibinka, jak Alunia, lepiej ?, ja jeszcze nic nie wiem, ale pamiętam i jak coś to dam znać. Czekam aż ktoś sensowny się pojawi.
Iwonka, Marylka, witam kobietki.
i to co ja miałam jeszcze napisać, zapomniałam oczywiście...
Kinga, właśnie, dobrze, że badanka zlecone, zawsze coś będziesz wiedziała.
biorę się za robotkę dalej, ale zerkam, żeby być na bieżąco.

hello z rana:-)
Ala pospała do 8.50:tak:.w piątek pójdę na kontrolę do naszego pediatry,ucho duużo lepiej ,ale gile w zatokach:baffled:.i jeszcze dostała krostek na łokciu w niedzielę.muszę jej zrobić testy,są takie w łodzi elektomagnetyczne i robią za 1 razem do 100 alergenów,no i nie kłują dziecka.tylko musi być zdrowa.

mama ale masz sny:-D.a ginekologa zazdroszczę,ja też byłam pewna mojego,dopóki nie straciłam ciąży...

kinga może wreszcie trafiłaś na normalnego ginekologa.trzymam kciuki:tak::-)

szczęśliwa,asiuasiu makabra z tymi lekarzami.myślę,że jest za wcześnie żeby było coś widać,ale mogliby przynajmniej nie straszyć i stresować:angry:.będzie dobrze,zobaczycie:tak::-)

agnieszka przykro mi,że jedna krecha:-(.jak masz mozliwość to idź na to usg.za granicą to faktycznie problem...

marylka spoko luz,będziesz,będziesz:tak::-)

pysia będziesz wyglądać pięęęęknie:tak:

zapmarta dzięki,że pamiętasz;)

reklama
Cześć Dziewczynki! Jak samopoczucie od rana?... :)

Ja właściwie od wczoraj poirytowana chodzę... Ta moja nowa praca to chyba jeden wielki niewypał... :( Już trzeci dzień siedzę w domu, bo "nie ma pracy", bo "narazie cisza"... Pracowałam już 3 dni w nowym miejscu, a teraz się wykręcają jak dzieciaki... :( Bez sensu... Szukałam wczoraj pracy innej po agencjach, w Job Center i nic... Nie ma pracy w mojej okolicy.. I boję się, że zostanę całkiem już na lodzie... :(

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry