• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
agnieszka ,kurcze w PL byś sobie poszła od ręki i tyle,a tam trzeba czekać,ehh.mam nadzieję,że dostaniesz skierowanie do szpitala i w miarę szybko to pójdzie:tak:

cześć sergeevna!współczuję z tą pracą,niestety wszędzie o nią trudno,czy to PL,czy UK:-(

a ja mam takiego nerwa od wczoraj,ze bez kija nie podchodz:wściekła/y::angry:.dziś wzięłam ostatnią tabl anty,zbliża się @,może to przez to,bo innego powodu nie widzę.chyba kogoś pobiję:wściekła/y:

Cześć Dziewczynki! Jak samopoczucie od rana?... :)

Ja właściwie od wczoraj poirytowana chodzę... Ta moja nowa praca to chyba jeden wielki niewypał... :( Już trzeci dzień siedzę w domu, bo "nie ma pracy", bo "narazie cisza"... Pracowałam już 3 dni w nowym miejscu, a teraz się wykręcają jak dzieciaki... :( Bez sensu... Szukałam wczoraj pracy innej po agencjach, w Job Center i nic... Nie ma pracy w mojej okolicy.. I boję się, że zostanę całkiem już na lodzie... :(
hej witaj kobitko dawno juz cie u nas nie było ale fajnie że zajrzałaś :)

Zapmarta:) bo Karole to niezłe agenty sa - mam kuzyna to wiem :)

wiem wiem odbiło mi no ale co ale powiedzcie która ładniejsza , bo tak sobie pomyslałam że jakby mi sie udało teraz czy następnym razem to musze byc przygotowana i tak sobie wymysliłam ze jak stane w takiej koszulce to sie powinien mężuś skapnąc :) tylko nie wiem która lepsza :):) ta AMC *MÓWIĄCY BRZUSZEK*ŚWIETNY PREZENT DLA MAMY (1022136619) - Aukcje internetowe Allegro czy ta - Ciążowa koszulka Jeszcze nie jestem ciężarem (1023531960) - Aukcje internetowe Allegro czy ta AMC **MÓWIĄCY BRZUSZEK** BĄDŹ MODNA W CIĄŻY (1022136927) - Aukcje internetowe Allegro

bibinka no może to przez @ dobrze ze daleko mieszkam to kijem nie sięgniesz :):)

maran i wisienka chyba jednak zakupię ten welon z cyrkoniami :-):-):-)
No własnie... gorzej jakby to perły były a na zdjęciu to jak kryształy wyglądają i tak

Sol,
no to spoko loko :-D:-Da Ty myślisz, że cyrkonie i kryształy pasują do siebie/?
LAski, lecę...jutro pobudka po 5ej eh i do tego głowa boli i brzuch.
Moim zdaniem ładnie będą się uzupełniać :tak:

dziewczyny mam do was pytanie bylam dzis u gina i powiedzial ze kolo 4 5 tygodni ale ze nic nie widzi jeszcze ze cos tam sie pozwijalo i tyle a ja sie go pytam czyli co ze serca nie ma nic a on ze nie ze jakies jajko musi peknac czy cos czy ktoras z was byla w tych tygodniach u gina i czy miala tak samo i caly czas podkreslal ze jak cos bedzie nie tak to mam sie zglosic do niego
Kochana - idzie się po 6 tygodniu żeby coś zobaczyć - wcześniej usg nic nie da :tak:

wieczorek uznaję za bardzo udany :))

Sol widzę że lubisz rządzić tutaj heh :sorry2: :-D

aaaa! jutro rano idę do ginekologa w końcu!!!! !! :-):tak:
Nie rządzić - mam za dużo wolnego czasu :-D

A ja jestem w ciężkim szoku. Nie dałam wczoraj Karoli tego antybiotyku. Na noc dostała Nurofen, Lipomal, Drosetux i Zyrtec i rano... dziecko zdrowe. Gorączki nie ma, nie kaszle, lekki katarek został :dry: I po długich namysłach znaleźliśmy: jak się połączy wyżynanie zębów, stres z okazji przedszkola i to że piła prawdziwy sok malinowy to wychodzi sytuacja jaka zaistniała wczoraj. Zęby mogą powodować stan podgorączkowy, katar i kaszel. Stres może znacznie nasilać wcześniejsze objawy a od piątku nic tylko o dzieciach gadała a wczoraj o 6 wstała i mówi "mama wstawaj dzieci". A już kiedyś zauważyliśmy że po soku z malin od teściowej zawsze zaczyna się pocić i dostaje gorączki. A jak się to wszystko odstawi to dzisiaj jest super. Jutro idzie znowu do przedszkola. :tak: A jak po przedszkolu za gorączkuje to będzie wiadomo że od stresu a nie jest chora :tak:

witajcie babeczki-staraneczki i ciążóweczki:-)

ja tak późno dziś, bo w pracy urwanie głowy, a do tego was nadrobić to też sztuka, ale już jestem na bieżąco.

mama, ty ranna ptaszyno, dziś też plotki z sąsiadeczką ??? jak Bez kwitnie ???, po deszczyku to chyba pięknie pachnie...
ZAPMARTA- witam ,witam i dziekuje-bez pieknie kwitnie mimo,ze dopiero w tym roku wsadzony,ale 5 duzych kisci ma i ten zaaaaaaapach:tak::-D:-D:-Do to mi chodzilo;-)a sasiadki dzis nie mam ,ja wogole zadko tak na ploteczki sie umawiam...jak juz to popoludniami z dziecmi wlatuja znajomi na ogrod albo my do kogos.
BIBINKA- no to lek dziala skoro Ala tak ladnie pospala-super!!!i masz racje ginek .mam cudnego-mam nadzieje ze bedzie przyjmowal jak Zuza zacznie chodzic do ginek.choc pewnie juz nie...teraz ma 50 pare lat,wiec pewnie nie bedzie juz pracowal:sorry2:
SERGEEVNA- witam slonko i zycze zeby szybko zadzwonili-oj,pogrywaja sobie-nie ladnie:no: sciskam i milego dnia.
AGNIESZKA- Tobie tez zycze,zeby zadzwonili:happy:

Cześć Dziewczynki! Jak samopoczucie od rana?... :)

Ja właściwie od wczoraj poirytowana chodzę... Ta moja nowa praca to chyba jeden wielki niewypał... :( Już trzeci dzień siedzę w domu, bo "nie ma pracy", bo "narazie cisza"... Pracowałam już 3 dni w nowym miejscu, a teraz się wykręcają jak dzieciaki... :( Bez sensu... Szukałam wczoraj pracy innej po agencjach, w Job Center i nic... Nie ma pracy w mojej okolicy.. I boję się, że zostanę całkiem już na lodzie... :(
W naszych okolicach jest praca,nawet sporo.Ja mimo że pracuje przez agencję to odpukać pracę mam i oby tak dalej.Przed chwilą dzwonili także czas do pracy.
Sergeevna rozejrzyj się po innych agencjach.Dzwoń i nalegaj.Ja tak robiłam aż w końcu tak mnie zapamiętali i chodzę do pracy :-D
agnieszka ,kurcze w PL byś sobie poszła od ręki i tyle,a tam trzeba czekać,ehh.mam nadzieję,że dostaniesz skierowanie do szpitala i w miarę szybko to pójdzie:tak:

cześć sergeevna!współczuję z tą pracą,niestety wszędzie o nią trudno,czy to PL,czy UK:-(

a ja mam takiego nerwa od wczoraj,ze bez kija nie podchodz:wściekła/y::angry:.dziś wzięłam ostatnią tabl anty,zbliża się @,może to przez to,bo innego powodu nie widzę.chyba kogoś pobiję:wściekła/y:
Będę działać w kierunku mojego skierowania na pewno nie popuszczę.
Bibinka no przed @ tak jest to takie nasze dni niestety :rofl2:

marylka mnie się wydaje,że do Was pasuje ta 2 :jeszcze nie jestem ciężarem:-D.taką ma minę,że ho ho:-D

sol no mówiłam,że to stres,a dodatkowo ząbki.ale te nasze dzieciaki przeżywają:szok:.njaważniejsze,że juz jest ok:tak:.to pewnie jutro zabierzesz sie z zapałem do pracy,co:tak:????ja Twoje samopoczucie dzisiaj?

agnieszka naprawdę mam ochotę kogoś ubić:angry::wściekła/y:.nawt biedna Ala oberwała słownie:zawstydzona/y:.wogóle to jestem zła,ze te tabsy wzięłam,ale cóż...teraz będę czekać na naturalną @....

Ostatnia edycja:
Maryla - zdecydowanie ta "jeszcze nie jestem ciężarem" :-D Jest boska :tak: :-D

A wogóle witam się :-)

reklama
MARYLKA- a ja mysle ze ta trzecia i kolor turkusowy:))(dziecko w środku) nawet do pracy mozesz w niej chodzic!!
AGNIESZKA- to milej pracy-kciuki pomogly i zadzwonili
SOL- witaj i fajnie ze wydedukowalas co jest Karoli Ty szerloku:)))))))))))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry