• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
cześć dziewczyny!!!!

co tam było jak mnie nie było?;-) widze, że nowe starające się o swoje szczęścia kobitki się pojawiły WITAM :-) i gratulacje tym, które już mają pod serduszkiem swoje kruszynki :-):-):-)
jak minęła wam majówka? niestety pogoda nie uraczyła nas słoneczkiem przez 3 dzionki.
Mama streścisz mi w mini poście co się działo? ;-) bo zanim ja to nadrobię to potrwa... ;-)
Iwonka jak tam weckendowe starania?:-)

reklama
a u nas dziś pada ... pogoda podła, że mnie deprecha łapie... Ala śpi a ja Was czytam... a że BB uzależnia to już od dawna wiem więc sie nie dziewie, że dziewczynki nawet na wyjazdach myślą i tęsknią...

pozdrawiam i miłego dnia wszystkim życzę...

dziękuje Wam kochane kobietki za pomoc i zrobie tak że zamówie teraz tą jeszcze nie jestem cięzarem bo to faktycznie pasuje do naszego humoru a zwłaszcza do kamila :) a ta turkusową co sie mamie podobała to zamówie jak będe już w ciąży :):)
dziękuje kochane jesteście i fajnie że nikt nie krzyczał ze kaftan potrzebny :) no w końcu mama musi być przezorna a wiadomo przezorny zawsze zabezpieczony :)
Marylka tobie już nawet pajączek nie pomoże :-D
Ja ci dam pieronie urlop!!! Do roboty leniu :-D

marylka86 koszulki świetne, też sobie taką sprawię jak będę w ciąży:tak:
maranatha, a w którym szpitalu w Dublinie rodziłaś? Ja znam tylko NAtional Maternity Hospital, tam akurat leżałam, a teraz mieszkam koło Coombe Hospital i różne słyszałam o nim opinie.
A ja jestem w trakcie robienia obiadku;-)

Mama zobaczysz ze wszystko bedzie dobrze i zanim sie obejrzysz to juz bedziesz nosila maluszka pod sercem:-)

MLODAM- hejka,oj chyba nie da sie tak strescic w 1 poscie;-):-Djak zauwazylas jest sporo nowych dziewczyn i pisaly troche o sobie,kilka(4) jest w ciazy -wysypaly sie jednego dnia ciężarowki nasze-wejdz sobie na staraczki 2011 u SOL pod suwaczkami masz link i popatrz jaka mamy piekna stronke dzieki Sol:tak::-p
poza tym zycie i takie nasze codzienne zmagania ze sprawami-dzis Marylka wybierala koszulke ciazowa z napisem,zeby ja zalozyc jak sie okaze ze 2 kreski na tesci to sie Kamilowi wystroi,ja rozpoczynam 3 i ostatnie opakowanie anty,Sol wczoraj miala pierwszy raz Karolcie w przedszkolu i przezywala nam tu biedna,ale dala rade i Karola i Sol i Jej mąż ktory zablądzil jak szukal przedszkola,ale wszystko sie dobrze skonczylo:-D:-D:-D:-D:-Da co u Ciebie??
LILA- dziekuje-tez mam nadzieje!!!!!!!!
JEŻYNKA- ja tez zaraz bede wcinac-dzis mielone ,ziemniaczki duszone z maslem i kpoerkiem i ogoras konserwowy.

Ostatnia edycja:
jeżynka ja rodziłam własnie w Coombe Hospital i powiem Ci, że mam dobre doświadczenia :) świetna opieka, miłe położne i położni bo mi poród odbierał właśnie położny mężczyzna - Antonio Hiszpan :) hehehe... ogólnie fajnie było no i dają znieczulenie zewnątrzoponowe na życzenie bez płacenia co nie jest bez znaczenia ;) teraz jak bym miała rodzić to zdecydowałabym sie na ten sam szpital... Moje znajome rodziły też w Rotundzie i rózne opinie słyszałam... ale pewnie co kobieta to inna historia w każdym razie ja sobie Coombe chwalę :) jakbyś miała jakieś pytania to odpowiem z przyjemnością :)

Mama a nic nie mówiłam, że będzie to proste, niezłe wyzwanie Ci dałam co ;-):-p a cos wyczytałam, że Iwonka miała test robić? czy źle zrozumiałam?

Halo ! Iwonka?? jak u Ciebie? :-)

Ja byłam wczoraj u gina, potwierdził to co wiedziałam :-D i on ma zdanie, zeby czekać, by macica odpoczęła itp. ale pytałam go czy jakby coś teraz ... ;-) to czy będzie to źle, niedobrze, a on na to, że nie :-)
w sobotę miałam rodzinno-znajomego grilla, było miło i sympatycznie, a co najważniejsze pogoda dopisała, wczoraj odebrałam paszport, załatwiłam sprawę w kablówce, no i byliśmy u projektantki, nanieśliśmy zmiany i czekamy na dalszy rozwój spraw :-D

Ostatnia edycja:
reklama
a ja właśnie wpałaszowałam sałatkę z łososia, przywiezionego prosto z nad morza. W pracy mam takie koleżanki, co sobie same pichcimy w kuchni... Pycha i zdrowe.
idę zaraz wniosek o urlop złożyć bo w niedzielę wyjeżdżam nad morze. Wtedy sobie rybek pojem, mniam mniam...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry