• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
maryla - ja rzuciłam w ciąży bo mnie Karola zmusiła :-D Marcin obiecał ze rzuci jak się mała urodzi :-p Ostatecznie on nie rzucił a mnie strzeliło na uczelni :-p Staram się ograniczyć bo wiem że nie rzucę przed obrona :-p

zaraz może strona/dwie ubyć :-p

czesc dziewczynki jestem po wizycie u 2 ginka i jestem zadowolona zbadał mnie stwierdził że jest ok mam ładnie powiekszona macice tylko mam śluz a nie powinno go byc powiedziałam ze mam dziwne skórcze też powiedział ze nie powinno ich byc i dostałam lek duphaston:):) za tydzien mam badania krwi i moczu i jak beda wyniki odrazu bede miała usg:):) przeprowadził ze mna godzinny wywiad :) fasolka zaczyna mi dokuczac mdli mnie jak nie powiem co :( jestem osłabiona... Kazał mi brac kwas foliowy ale w to sie juz zaopatrzyłam :):)

szczesliwa-no widzisz czyli lekarz lekarzowi nie rowny-znow sie potwierdzilo...najwazniejsze ze wszystko dra a lek bierz ja taz go bralam przy 2 ciazach-z nim czulam sie pewnie!!ja zbieram sie do przedszkola bo dzis u Zuzi zebranie....

Szczęśliwa na pewno odetchnęłaś więc z ulgą:) Teraz tylko odpoczywaj i staraj się nie stresować:)

A ja lecę kończyć porządki:-p nie chce mi się, ale z drugiej strony im szybciej zacznę, tym szybciej skończę;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Szczęśliwa na pewno odetchnęłaś więc z ulgą:) Teraz tylko odpoczywaj i staraj się nie stresować:)
Pwnie że odetchnełam z ulga :):) wszystko mi ładnie opowiedział co i jak :):) za tydzien po badaniach powiedział że zakładamy karte ciąży :) Powiedział że co do usg mam dac maluszkowi spokojnie urosnąć zebym mogła go zobaczyc bo dzisiaj zapewne nie byłoby nic widac i zapewne bym sie martwiła że to nie ciąża a tak sobie poczekam i zobacze fasolke:)

mama, pewnie że chcę. Ja też będę pisała codziennie. Jedziemy na tydzień (jak tyle wytrzymam)
Licze na ładną pogodę. Na to że spakuję się rano na plażę i łażenie i będziemy wracać z Karollem tylko na spanie, bo siedzenie w obcym miejscu mnie zabija. Ja jestem taka domowa i nie lubię wyjazdów, tym bardziej bez mojego F.
Marylka, tak tak. Coś za czesto do garażu wychodził i non stop przy samochodzie robił:-D:-D:-D. Z tymi chłopami jak z dziećmi.
szczęśliwa, super, że wizytka się udała. Mnie zbadał na drugiej wizycie. Na pierwszej wysłał mnie na betę:-), po dwóch dniach zbadał i potwierdził.
Dobrze, że trafiłaś do dobrego gina.

Ostatnia edycja:
szczęśliwa, super, że wizytka się udała. Mnie zbadał na drugiej wizycie. Na pierwszej wysłał mnie na betę:-), po dwóch dniach zbadał i potwierdził.
Dobrze, że trafiłaś do dobrego gina.

Też sie ciesze :):) moge teraz spać spokojnie :):) mam nadzieje ze teraz bedzie wszystko w porządku i te skurcze szybko miną:):)

reklama
Szczesliwa rewelacyjna wiadomosc:-) dobrze ze tym razem trafilas na tak dobrego lekarza:-) i teraz zostalo ci sie tylko cieszyc i czekac na usg:-)
Zapmarta oj dasz rade wytrzymac tydzien bez swojego ukochanego ale pomysl tez o dobrych stronach :-) jak wrocisz to dopiero bedzie powitanie hehe :-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry