• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
MADE 7 lat .... ojeju... Poopowiadaj trochę :)...
Oleńka dziś nieoleńkowa jakaś - nerwowa, strachliwa, delikatna... i strasznie zmęczona :confused: chyba faktycznie skok zalicza :eek: Zobaczymy jutro...

CAROLA to teraz moją milkę jemy ;-) Kim jest tajemniczy kochanek...? :cool2:

RURKA - UŚMIECHÓW 100 TYSIĘCY ALBO WIĘCEJ !!! :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

reklama
Rureczko kocham czytać, że się nie poddasz :-)

Made właśnie zapomniałam pisać, że masz cudownych synków!!!!! C U D O W N Y C H!!!!!!! Jak najwięcej zdjęć poproszę!

Paulinka kurcze to prawdziwa rewolucja u Ciebie! Jakby wyszło w Paryżu to byś była sąsiadką Jos??? Kurcze ależ masz do myślenia...ciekawa jestem jak się to skończy...jeśli ja miałabym zdecydować to nie wiem czy odważyłabym się wyjechać z dziećmi - ale ja to jestem strasznie zakorzeniona w swoim mieście. Wszystko jednak zależy od sytuacji...trzymam kciuki, żeby się dobrze ułożyło!

A tak w ogóle to co się dzieje z Jos???

Ja uciekam już do spania - buziaki i do jutra!

Rurka - spokojnie, wszystko będzie dobrze! Na pewno się ułoży, dziurka się zrośnie, a Wy nie będziecie o tym nawet pamiętać. Mocno ściskam i trzymam kciuki!

Paulina - a ja jeśli mogę się wypowiedzieć, to bardzo szczerze polecam skorzystanie z tej szansy! Osobiście jestem zdania, że w PL naprawdę ciężko się teraz żyje. Twój mąż ma szansę na bardzo dobrą pracę, zobacz, jak dobrze Wam będzie, ile dzieci na tym skorzystają. Taki wyjazd przewraca życie do góry nogami, ale uwierz, kochana, często na lepsze. Ja już do PL nie wrócę, wyjazdu do NO nie żałuję. Wiadomo, że rodzina zostanie w PL, że to dystans i w ogóle. Ale dziś nie jest problemem wskoczyć w samolot i polecieć gdziekolwiek na weekend. Ze swojego doświadczenia wiem, ze taki wyjazd oznacza ogromną szansę, a Wy macie dzieci, więc dodatkowo dla nich. Teraz jeszcze są małe, nie chodzą jeszcze do szkoły, więc problem jest naprawdę mały. A zobacz, ile języków mają szansę się nauczyć. ;-) Takie jest moje zdanie. Choć naprawdę rozumiem Twoje rozterki...

Mia śpi, ale już 2 razy byłam na górze, bo coś popłakiwała... M. na próbie, wraca koło 21. A ja nic nie pospałam, bo 2 razy jak się miałam położyć dziś, to Mia się akurat budziła! :zawstydzona/y: Teraz zmykam na serial, a potem spać.
Dobrej nocki!

MADE 7 lat .... ojeju... Poopowiadaj trochę :)...
Oleńka dziś nieoleńkowa jakaś - nerwowa, strachliwa, delikatna... i strasznie zmęczona :confused: chyba faktycznie skok zalicza :eek: Zobaczymy jutro...

CAROLA to teraz moją milkę jemy ;-) Kim jest tajemniczy kochanek...? :cool2:

RURKA - UŚMIECHÓW 100 TYSIĘCY ALBO WIĘCEJ !!! :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Tajemniczy kochanek to... Boogie:))))

Made w Arnhem:)

wiem jaka to szansa dla nas-ta praca-zbyt długo byliśmy kiedyś rozdzieleni i powiedziałam,że już nigdy więcej-pójdę wszędzie za moim mężem...no i jak Mary pisze-zawsze to szansa na lepszy start dla dzieci...ale wolałabym uk-po pierwsze już tam byłam a po drugie w holandii jest teraz dużo antypolskich nastrojów...

W milce jest samo zdrowie:) Mleczko:)))

Tak, dziecię mi przydzieliło Boogie:)
Otóż rozmawiamy sobie a Ninka wpada do pokoju, wymierza we mnie palca wskazującego i krzyczy: to Twój kochanek!!!!!!!!!!!!

reklama
Boogie wyłaź zza krzaka

Ja to kiedyś chciałabym wrócić do Hiszpanii...klimat, ludzie... :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry