• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
wiolka : jak sie czujesz???? kiedy planujesz rodzic ? :)
a pwoiedz mi, bo nie wiem czy mi umknelo czy trzymasz to info w tajemnicy do narodzin :
JAKIE IMIE WYBRALISCIE ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????? :-)

reklama
Boże, babki kochane, co Wy mi tu o truskawkach za 1,49 zł, nawet za 9 zł i to soczystych, słodziutkich...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! U nas kosztują na złotówki chyba ze 20 zł za kg i kwaśne jak ch******! :sad::crazy::no: Ale to jakaś importowana lipa, trzeba czekać na norweskie. :-)

Wiola - super, ze nocka odespana, ale to chyba taka cisza przed burzą. ;-) Pewnie zaraz się rozkręci. A Ty byś chciała przed terminem, nie? Wiadomo, chcieć sobie można, ale jak już tak ciężko, to tylko o porodzie się marzy - żeby już było po...

Jos - spokojnie, poczekam. :-)

Lil - kochana, jak tam u Was? Jakaś poprawa ze snem Martynki? Jestem strasznie nie na bieżąco przez to malowanie naszej chaty, które mnie na prawie 2 tyg. wykreśliło z życia towarzyskiego... Trzymam kciuki za sprawę z przedszkolem!

Mary spanie się robi coraz mocniejsze (w nocy, bo w dzień prawie wcale nie śpi) - ale budzi się na cyca wciąż tak samo często - ale je praktycznie z zamkniętymi oczami :-) A Twoja Niunia już całe nocki śpi???

Wioluś tylko mi się nie stresuj kochana! Jakbyś się zdecydowała do mnie jechać to byś pojechała tylko kawałek dalej za geanta, skręciła w bok przy takim placu z pomnikiem i tam byś mogła zostawić auto - a ja bym po Ciebie przyszła i byśmy razem do mnie wpadły. Ale jeśli to za duży stres to ja zrozumiem! Wtedy podjadę ok 14 do reala, ale nie wiem na jak długo sobie moja mama poradzi z dwójką - może po prostu wezmą ją i dzieciaki ze sobą - coś bym pokombinowała - taka wersja też jest ok :-) Koniecznie chciałabym Ci wszystko jutro przekazać, a karuzelki nie ma jak wysłać, bo ona dość duża i nieforemna jest :-p

jos :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:a co do imienia to nic nie przeoczylas ani bron boze to nie tajemnica , poprostu jeszcze nie wiadomo jak maly bedzie sie nazywac

mary ja to bym mogl nawet zaraz jechac na porodowke ale moje dziecko sie jakos szczegolnie nie spieszy, mam tylko nadzieje ze nie przenosze bo tego moja psychika moze nie zniesc:-p

lil ja samej jazdy sie nie boje tylko parkowania w miejscu gdzie jest duzo samochodow , juz raz przytarlam nasz samochod i od tego czasu boje sie parkowac:-p:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Usnął :szok:

Mary - a już miałam tam renifera podsyłać, bo Cię nie ma i nie ma....a Ty wciąż tak wysoko na tej drabinie, chmurki chcesz ciutkę czy niebiańską nutkę? :-)))))

Przyszłam z wodą :eek: nie byle jaką :eek: sodową :)))))

Wioluś małż mnie na szczęście blisko poczty podrzucił :))

Na diecie trwam ale nie Dukana tylko swojej:)
Właśnie pojechałam rowerem na pocztę, rowerem bez powietrza w kołach, zauważyłam za późno ...ledwo dojechałam...
Odebrałam paczkę i coś kupiłam...:zawstydzona/y::zawstydzona/y::-p:cool2::-p....
Myślicie, że to coś kupione + nowa pościel + ogolone nogi coś zdziałają?...wklejam zdjęcie :))))

Zobacz załącznik 462716

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry