• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
haha MADE ale to są nienaprawialne wady :cool2:

U mnie to ciągle cuś... Kamil mnie indoktrynował Ridleyem Scottem przez godzinę :-)

Znalazłam nie dość, że chodzik, nie dość, że pchacz, to w dodatku Hello Kitty!! :-p

Nadal mnie kuochasz..? :hmm:

:rofl2:

reklama
hhahahahaaaaaaaa :-D)))))) ja to już chyba polubiłam to brzydactwo :eek:
przecież nie mogę pozwolić by jakiś tam różowy potworek nas poróżnił :-D))

maran ale sie usmialam z tej twojej ciotki:-D:-D:-D

dziewczyny na majowkach napisaly mi ze w biedronce sa truskawki po 1.49 zl ,jak ja to wytrzymam ?jutro mam gina wiec dzis specjalnie nie bede do miasta jechac, moze jeszcze jutro beda:-(
Ile?????????????????????????????:szok::szok::szok:
Ja przed chwilą kupiłam truskawki...9zł kg...ale pyszne, soczyste, słodkie:))) Z warzywniaka:)

Wioluś paczka wysłana, prawie 12kg, jakoś dotaszczyłam:) A miałam jeszcze 2 paczki, Ninkę i psa:)))

Kocurku, do Ciebie poszła zabawka dla kuotóff:) Ninka tylko grzechotkę rozbroiła:zawstydzona/y:, miałam masakrę z zapakowaniem tak więc przygotuj nóż, nożyczki i siekierę :))))
Aaa i pewnie będziesz musiała diabelstwu kształt nadać bo lekko wcisnęłam...:happy:

Poszłam z Ninką na shopping, mamy kapcie do przedszkola, szukałam tydzień...wszelki diabeł z odkrytymi palcami jest wszędzie do rozmiaru 26...a nam 27 trzeba. No ale w końcu znalazłam. I wiecie co jeszcze? Buty Pumy za 59zł :)))
Szok cenowy, Pani nam po znajomości odłożyła ''pod ladę'' :)

I byłam odebrać pościel...cudowna jest, kołderka wielka i miękka, podusie wygodne. Na przeprosiny dostałam kocyk,...niestety z dziurą:shocked2:. Muszę wymienić jutro...

Kawki poproszę:tak:

Czy ktoś reflektuje na te buciki marinero??

Dzień doberek!

Rurka - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&!!!

Wiola - jak samopoczucie, kochana? I dla Ciebie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za poród!

U nas dziś pęd, bo M. leci służbowo znów do Danii. Wyjechał 1,5 h temu i za 1 h ma samolot... A my same na 1 nockę i pewnie znów będzie Meksyk, jak to zawsze, gdy zostajemy same. :eek: Mia jakaś niespokojna, nie chciała mi się dać położyć na drzemkę... Ze 2 h z nią walczyłam, teraz jakby zasypiała, ale co chwila słysze, ze płacze, więc nie wiem, co z tej drzemki będzie.
Zaraz będę nadrabiać, a póki co serwuję popołudniową kawkę, bo zaraz chyba usnę...

images1.jpg

Maran - trzymam kciuki za piękny spadek wagi! :happy:

Carolineee - a Ty jak tam? Trzymasz się dzielnie na diecie?

Wiola - oj, współczuję telefonów! Ludzie jakby nie rozumieją, ze teraz spokój ci potrzebny, a nie ich wścibskie telefony!!! Najlepiej byłoby zachowac termin porodu w tajemnicy, ale się nie da...

Mój robaczek znów płacze... Zmykam do niej na górę. Chyba będzie koniec drzemki...
Miłego popołudnia!

PACZE Kocur, PACZE Made, Made, Kocur, Kocur, Made... pomieszały mi się Wasze avatarki i już nie wiem kto jest kim :-p:-p:-p:-p

Wioluś jutro jeśli 10 to u mnie (rozważyłaś kwestię? :-p) - a tak to później - nalatałam się dziś z małą i tak mi dała popalić, że prawie musiałam taxi wzywać, żeby do domu wracać, bo była taka rozpacz, że nie miałam jak jej uspokoić. Kobita jeść nie chce (to skąd te wałki? :eek:), spać w wózku nie chce, tylko łóżko i cyc.... Poza tym między 11.30 a 12.30 muszę być i tak w domu, bo jest ogłoszenie wyników przedszkolnych i tak mi się udało załatwić, że jak tu się nie dostanę to mam dzwonić do takiej dyrektorki i będziemy kombinować :eek::eek: Z jednej strony się cieszę, ale z drugiej to takie przedszkole, do którego z Maciusiem to ze 40 minut trzeba iść....sama to dam radę w 20 minut...ale ciut daleko kurka...

Więc jak nie 10 to 14? Musi się udać :-)

wrocilam , net mi sie znowu rozlacza

ale sie ucieszylam ze Rureczka sie odezwala :-D

Carola ja dziekuje bardzo ale...czys ty zwariowala? przepukliny sie nabawisz jak nic, takie ciezary taszczyc.
Mary a moze mala poprostu czuje twoje emocje zwiazane z wyjazdem narzeczonego i stad ten niepokoj u malej?mimo wszystko zycze spokojnej nocki
a u mnie cisza, nic nie boli, nic nie strzyka i nawet nocke odespalam.
lil a ja mysle :sorry:
monia ja tez nigdy nie odciagalam pokarmu a mleczko bylo i bylo:tak:
made oj zazdraszczam obiadku, pychota.

super ze u rurki ok :)

mary : biedna Mia;..oby przeszlo... :((((
odpisze pozniej na fb, mam pare spraw do zalatwienia :/

truyskawki za 1,49??? 9 zl????????????????? u mnie koszyczek maz kupil wczoraj za 6 euro :) ktos sie zamieni ???????????????? :szok::-D

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry