• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Kochane sms jest od RURECZKI:

"Wybaczcie kochane moje z tego wszystkiego zostawiłam wczoraj telefon. Bóle z krzyża przepowiadające, skurcze przepowiadające, mega nudności. Leżymy na patologii ciąży i czekamy jak się sytuacja rozwinie. Z tego bólu to chyba padnę zaraz, a oni oczywiście mówią żeby czekać!!!"

reklama
made : no tylko to jedzenie poz atym jest ok, pogodny nie placze praktycznie nigdy, tylko jak glodny je i zasypia
tylko te mikro porcje... i gazy
mozliwe ze bedzie niejadek jak ja z amlodu
bo dzis jem tyle co maz ;)

maran : wprowadzilismy juz posilki ale po troszku 2-3 lyzeczki obiadku/owoca i tyle tym sie poki co nie naje...

jos kurcze no to szkoda, ze tak słabo je... mam nadzieje, że mu apetyt sie polepszy... najwazniejsze żeby był zdrowy a moze jak bedzie coraz starszy to bedzie widział jak Poldus je no i Wy i wówczas też zacznie... ale rozumeim Cie, że sie martwisz...

a c9o tu takie pustki?
odespalam troche, teraz wzielam ciepla kompiel i o niebo mi lepiej
od rana dzwonily 4 osoby z tym samym pytaniem:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:a mowilam ze jak urodze to powiadomie wszystkich ale widocznie nie dotarlo

wiola ja mam taką ciotke wścibską na maxa i jak byłam w ciązy z Ala to tez cały czas wydzwaniała do mojego ojca z pytaniem czy urodziłam a ja ponad 2 tygodnie po terminie urodziłam dopiero, wiec ojciec też już szału z nią dostawała a teraz jak byłam w ciązy z Mają to oczywiście też sie naprzykrzała telefonami no i udało jej sie zadzwonić w dzien kiedy już byłam w szpitalu na porodzie, wiec ojciec jej mówi, że tak dzis urodziłam, na co ciotka zdziwona zapytuje: w niedziele? a ojciec na to: a co miała zalozyć noge na noge i czekać do poniedziałku... hehehe... NIE MA TO JAK CUDOWNA WŚCIBSKA CIOTKA, KTÓREJ NIGDY NIC NIE PASUJE!!!

Oj pamiętam te pytania... dobrze że ja tydzień przed terminem urodziłam:))
I powiedziałam wszystkim jak juz młoda miałam przy sobie...
Jak moja młodsza siostra rodziła po terminie i była w szpitalu czekając co dalej to też wszyscy do niej wydzwaniali z pytaniami "NO I CO?". Nie dość że sama sie martwiła to jeszcze ją dobijali...
Wioluś cierpliwości życzę:))

Made super masz avatarek:))

A mnie juz głowa boli:((( Jeszcze godzina i do domu...

maran ale sie usmialam z tej twojej ciotki:-D:-D:-D

dziewczyny na majowkach napisaly mi ze w biedronce sa truskawki po 1.49 zl ,jak ja to wytrzymam ?jutro mam gina wiec dzis specjalnie nie bede do miasta jechac, moze jeszcze jutro beda:-(

reklama
Wiolu - czyste kalorie :-)
kasza gryczana, rolada z piersi kurczaka z żółtym serem i buraczki :-p
Zjadłam wszystko, a nawet wylizałam talerz :zawstydzona/y:

Aha, napisałam rureczce, że bardzo mocno trzymamy kciuki, i że intensywnie o niej myślimy i czekamy dobrych wieści :))

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry