• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
jos - godziłabym się na taką upierdliwość :-p a powiedz, jak z jedzeniem? Lepiej coś?

monia - rozluźniona na maksa się mówi :-D))) oj to sobie wyobrażam jak tam sielsko musiało być i anielsko :zawstydzona/y:

reklama
made :) daje rade, tragedii nie ma, żołądek sie przyzwyczaił i glodu nie czuje zadnego, choć wydawalo mi sie na początku, że ok. 1200kcl. to jakieś glodowe racje, ale widocznie całe życie sie obrzerałam niepotrzebnie i stąd te "zapasy" nagromadziłam... waga też spada... powoli bo powoli ale jednak spada... przez pierwszy tydzień spadło 1,5 kg a jedzenie przynajmniej nie tak monotonne no i z każdej grupy, duzo warzyw i owoców, chleba malutko, ziemniaków prawie wcale, ale sa twarożki jogutry naturalne musli MIESKO no i w sumie nie jest źle ;-)

maran - 1,5kg w tydzień? To świetny jest wynik :tak: korzystasz z jakichś przepisów, czy instynktownie przygotowujesz porcje?
Mi by takie cuś odpowiadało, wszystko tylko w rozsądnych dawkach :))

made ja wykupiłam sobie abonament diety na vitalia.pl i tam dopasowali mi diete do moich potrzeb i wagi obecnej no i jest niby indywidualnie dopasowana do mojego trybu zycia czyli do niskiej aktywności... a przykladowy jadłospis taki:
sniadanie
graham 1 kanapka z chudym twarogiem i 1 łyżeczką dżemu truskawkowego + 2 srednie jabłka
2 śniadanie
surówka z kiszonej kapusty z marchewką 130g
Obiad
zupa włoska z 0,5 piersi z kurczaka bez skóry
pieczona pierś kurczaka + sałatka z warzyw mieszanych
1szk. soku jabłkowego
przekąska
2kiwi
kolacja
1kanapka (graham) ze świezym ogórkiem, 2,5 średniego pomidora, herbata bez cukru...

no i mam na kazdy dzień taki gotowy zestaw, proste jest to jedzenie do wykonania i czasu nie zajmuje dużo...

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry