Czarny Kocur
Made by Made :*
Uuuu joj joj... na mnie już działa 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

)))))))mary ja to bym mogl nawet zaraz jechac na porodowke ale moje dziecko sie jakos szczegolnie nie spieszy, mam tylko nadzieje ze nie przenosze bo tego moja psychika moze nie zniesc![]()
Usnął![]()
Mary - a już miałam tam renifera podsyłać, bo Cię nie ma i nie ma....a Ty wciąż tak wysoko na tej drabinie, chmurki chcesz ciutkę czy niebiańską nutkę? :-)))))
Strasznie nam to dużo czasu zajęło - prawie 2 tyg., ale to dlatego, ze głównie malowaliśmy sami gdy Mia spała, kilka razy pomógł nam brat M. Osiedle ubździło sobie szare domki z białymi kancikami, to biedny M. musiał skakać prawie po dachu, by te kanciki pod dachem pomalować... 
Mary spanie się robi coraz mocniejsze (w nocy, bo w dzień prawie wcale nie śpi) - ale budzi się na cyca wciąż tak samo często - ale je praktycznie z zamkniętymi oczami :-) A Twoja Niunia już całe nocki śpi???
Czasem w takich pozycjach ją zastajemy, ze szok!
No, ale na jedzenie się już nie wybudza. Wieczorna kaszka robi swoje. ;-)
całe osiedle identycznie bajkowych domków 

;-)

moj to by chcial taka zone, ktora kupuje akie fatalaszki. a ja sie pytam gdzie te czasy sa kiedy spojrzenie wystarczylo, iskra w oku i widok z daleka nawet w worku po kartoflach? gdzie te czasy do jasnej ciasnej?Mary - ojej, ale to musi pięknie wyglądaćcałe osiedle identycznie bajkowych domków
)) Wstawisz kiedyś takie zdjęcie?
![]()

Ehhh, i tak pewnie do 1 h nawet... A taaaaaaka zmęczona przecież!