• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Jest kawka :)) Idę oglądać Remisia :-)

a POCZKU dobrze, że się znalazłaś :-D pancakesy to Made będzie robić i smakować :tak:

Jak cudnie wygląda w tym niebieskim śpioszku :* :* :* :*
Pięknie się autkiem bawi... :)))))))))))))))))))))))))))))))

BOOGIE skoro jesteś w domciu do soboty, to może i z nami pobędziesz..?? :-p

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć:)
Doczytałam:) Tylko kawa mi się przy tym czytaniu jakoś szybko skończyła:confused: :-(
Dziękuję za wszystkie komplementy:)) Mały dyktator to byl tylko przedsmak jej awanturniczych możliwości:eek: bo awanturować to sie potrafi gnojek zawodowo!! A psiak cóż.... już nie ma siły:) wcześniej się wybawiły taką linka do przeciągania i sie bidula zmęczyła - bo to strasznie męczące tak ciągać dziecia ciężkiego po podłodze:)) Jak nagram to wam wrzuce jak one się teraz bawią ta linką - juz nie tak grzecznie jak kiedyś - teraz każda ciągnie mocno albo wyrywają sobie sposobem i uciekają:)

Kocie marnotrawny prezentuje się bardzo inteligentnie więc nie wiem czemu system się czepia... a Oleńka cudna jak zawsze:))) Jak to Ty nie karmisz??:szok: i Oleńka tak zwyczajnie to przyjeła???? Jak teraz nocki?

Boogie ile pięknego Remisia!!!!! Na raz!!!! Wreszcie się doczekałam chodzącego! Bo na BB się nie załapałam. No cudny jest!!!!

Pok dobrze że poszłas do lekarza z tą krwią bo to kurcze moze i normalne ale pewnie strasznie dokuczliwe... oby coś poradzili!

Dzień dobry moje MIŁE :))))
Jestem w kropce, nie wiem od czego zacząć :eek: tyle piękna na raz, to made tylko w MUZEUM doświadczyła :zawstydzona/y:
REMIŚ!!! PACZEĆ i się zachwycać i na okrągło tak :-):-):-) "TO TO" :-D
WIKUSIA!!! PACZEĆ i boki zrywać i konać od ataku śmiechu :-):-):-)
MONIA!!! PACZEĆ i PACZEĆ i PACZEĆ i ZAZDROŚCIĆ!!! Ramienia ponętnego i głosu anielego :-p

Czy mój KUOT pojechał do URZĘDU POCZTOWEGO NUMER 7 ??? :szok:

Oporządzenie gospodarstwa mnie zajęło - trzy michy karmy, dwie michy wody, dwie butelki kaszki, teraz może coś dla mnie wreszcie...:dry::-p

MONI eee niee tak zwyczajnie Ola tego niekarmienia nie przyjęła... zaraz napiszę :)

MADE obiecuję solennie dziś tam pojechać :sorry2:

A ja myślała, że Ciebie nie ma :eek: że do mamy pojechałaś, a Ty jesteś :confused:

Ale dostałam ememesa :szok: niech mnie kule......
NINKA TAKA PIĘKNA!!!!!!!! RÓŻOWY CUKIERECZEK na tle worków z butami hehe :-))))))))

Ostatnia edycja:
reklama
Poczku dziękuję za radę :)

Monia co Ty robisz w pracy tak wcześnie??? Ja dopiero dotarłam ale musiałam, mąż mnie siłą przyciągnął!:szok:
Jeszcze śpię!

Kocurku wybierasz się jak sójka za morze :))

Made dziękujemy:) Ninka już w przedszkolu pozy trzaskała :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry