• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mary - no jeszcze go trochę wykorzystuję, bo nie mam laktatora, a cycki wciąż produkują :baffled: ale jeszcze kilka nocy :)))
Możesz zdradzić jakimi prezentami obdarowano Mię?

Mademoiselle - tu jest taka tradycja, ze daje sie bizuterie, wiec Mia dostala tego mase... :-D Np. serduszko z bialego zlota na lancuszku, albo bransoletke i lancuszek z malymi diamencikami... Poza tym srebrne "jablko" na bizuterie i srebrna skarbone. :-) Teraz ma wiecej bizutow niz ja! :-D

Kocurze - odpocznij sobie! Milego mimo wszystko dnia!

Carolineee - milej silki! :-)

A my dzis bylysmy na kontroli na 6. miesiac. Moja mala mierzy juz 71,5 cm i wazy 9420 g. :-):-)

reklama
Szukałam kuota białego... :eek: miałam jakieś przeczucie, że go z głupoty wzięło i rozjechało w końcu na ulicy, ale mała spała i nie mogłam wyjść - a widziałam jak facet zahamował z piskiem i wysiadł z auta coś zobaczyć :baffled:
No i pacze..chodze.. szukam.. a ta u sąsiada za siatką se siedzi i na mnie gapi jak gdyby nigdy nic..! :eek: Jakby mi już nie było niedobrze od godziny na myśl o zdrapywaniu jej z ulicy, i to z Olą :szok:

MARY dzięki :sorry: A zdjęcia są cudne po prostu!! Mia urocza, a wszystko takie proste i skromne, ale prześliczne :-)

Ostatnia edycja:
Kocurku:szok::szok::szok:, moja Bella ostatnio ma ciągutki do wyłażenia w paszczę mych maleńkich piesków....co drzwi otwieram to chce uciekać!

Mary to tak jak w Hiszpanii, Ninka kupę tego dostała...

Oo MARY biżuterię..? A co z tymi pomysłami, co kiedyś rozważałaś..? Pamiętam, że hopaczowi daliśmy kosza :-p

CAROLA eee to masz już więcej tych "maleńkich" ?? :eek: Bo ja pamiętam jednego tylko :-D Drugi nie grzeszy maleńkością specjalnie :-p

Ostatnia edycja:
Mary - GRATULUJĘ! Duża dziewczynka już z Mii :))) A takie małe początki :-)))) jak ten czas ucieka....

Kocurku :szok: ojej, Ty to masz na tym folwarku :eek: może kawy kcesz, co? Mój Boris się obudził z wielkim wrzaskiem, pewnie mu się co przyśniło złego :sorry: no nie mogłam płaczu opanować, musiałam wyjść z nim do kuchni :)) popaczył, powąchał i przeszło :-)

Kocurze - pomysly poszly do kosza, jak sie dowiedzialam o calej tej tradycji... Nic to, na inna okazje dostanie pewnie, co jej bedzie trzeba. :-) Sama tez jej planuje kilka rzeczy na Dzien Dziecka kupic, m.in. klasyczny pchacz z BRIO. :-) Kurcze no... Ale z tym kociakiem szkoda... Wspolczuje.

Zmykam popedalowac, bo przez cale zamieszanie z chrzcinami plus remont werandy i malowanie domu strasznie zaniedbalam moja kondycje i zieje jak pcham wozek pod moja gorke... :oo:

Bede potem z popoludniowa kawka - jesli ktos bedzie mial chec do mnie dolaczyc! ;-)

reklama
Pięknego macie KONIA :-)))) zazdroszczę Wam :zawstydzona/y: a Oleńka jak umi go ujeżdżać :-D jestem pod ogromnym wrażeniem :))))))))))))))))))))))
Siedzę i mi się oczy same zamykają :sorry: chyba ciśnienie spada.....

Olivka! Tylko się zamelduj po treningu :eek:

Mam kolejną KAWĘ :eek: jest gorąca i kusząca....i nie mam wyjścia :oo2: JESTEŚ?

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry