• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Nie mam zielonego pojęcia - wszystko masz prawidłowo ustawione i jest ok. Kod prawdopodobnie był dobry więc jedyne co mi zostaje to albo korzystasz z przeglądarki Internet Explorer bo BB ma problemy z tą przeglądarką i to może być przyczyną albo masz czynnik nieokreślony jak Wisieńka która też sobie nic nie może wstawić :sorry: Nie mam pojęcia - naprawdę co to może być :tak:

Kingunia - miłego dnia również słonko :-D

Tak ! w pracy mam explorera, a w domu firefoxa, pewnie tamten robiłam w domu i dlatego bez problemu się udało.
No nic popróbuję w domu :))) a Tobie bardzo dziękuję i życze miłego pisania pracy (wiem, wiem gderam, ale im szybciej napiszesz tym... no wiesz )
Kinga, witaj, miłego dnia !!!

:-) no cześć gadułki ,,, wiecie co rano nie wytrzymałam i zrobiłam test dwie kerchy :szok::szok::szok: szok aż się poryczałam ,,, jak głupia .:szok:. zaskoczyło mnie to że ho .. to wszystko przez sol bo tak mnie namawiała na ten test , ale jaesem jej bardzo wdzięczna :happy2:. ciekawe czy pan gin coś zobaczy ?///

bb77, wspaniała wiadomość. Kurczę mamy epidemię !!!! i wysyp styczniowych bobasków !!!! Wielkie gratulacje kochana, aż mi się buzia sama śmieje !!!!!

WSPANIALE, WSPANIALE, WSPANIALE

Witam Was piękne Panie
Otóż @ przyszła, jak zwykle nic z tego, w sumie powinnam się już przyzwyczaić, bo to chyba z 10 cykl.
Nie pozostaje mi nic innego, jak tylko zmienić suwaczek, dni płodnych, bo teraz przestawiły się o pare dni pozniej ...
Ha a nie zmieniam, co się mogło przestawić, jak ja płodnych dni wcale nie mam ...
sylwi serdecznie witam ... i życzę szybkich i owocnych starań
sól - jak się czujesz ? szczęściaro

nagapalma przykro mi że @ przyszła,zaciskam mocno kciukasy za następny owocny cykl staranek:)

bb77 nooo...kochana moje największe gratulacje.Życzę zdrowych ,pięknych i nie zapomnianych 9 miesięcy :happy:

...ale mamy wysyp styczniowych maleństw.Mój Alan też jest ze stycznia z 1go.Super dziewczyny,jeszcze raz was gratuluję:)

...dzwoniłam do GP i nie mogę się dodzwonić,chyba będę musiała wyjść wcześniej z domu i zajść do przychodni jeszcze przed pracą...

:-D:-D jak na razie to ja nie dowierzam , bo już myślałam że nic i teraz z tego ..a tu niespodzianka . mężulek jeszcze nic nie wie bo w pracy ( jak zwykle go nie ma jak potrzeba :-D ) ciekawa jestem co powie pan gin , uciekam ,,,, bo na 14 mam wizytę .. dziekuję za miłe słowa ,,,pa

reklama
nagapalma, bardzo mi przykro. Chciałabym aby wszystkie mogły zobaczyć te dwie krechy. A co twój gin na to, że już tyle się staracie ??? robiłaś badania ???

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry