Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
mama no poczekam poczekam jeszcze troszkę,mam nadzieję że małpisko przyjdzie :-/
ewcia witam!
10 minut temu wstał
...u mnie puka słoneczko do okna ach ja miło![]()

ZAPMARTA- witam i udanego spacerku zycze a ja sie nigdzie nie wybieramcześć babeczki))
ja dziś w domku, choć pogoda taka sobie to musimy wyjść bo Karollo fiksuje w domu.
Jak wrócę i go położę na drzemkę to się odezwę.
mama, łał !!!!niezły wypad się szykuje.
sol, fajnie, że krecha wyraźna
a to na pewno nózki trza rozprostowac bo z Majcia jedziemy to i tak nie wysiedzi nam tyle w aucie co do testu czyli jakię 10 dni po owu ?? ja w ten sposób licze bo ja @ miaąłm ze 2 miechy temu albo i dalej to ja tylko owu sie muszę posługiwaćJSORBEK- no wlasnie Sol pierwszy test zrobila w niedziele 4 dni przed @ i byla blada kreska a adzis zrobila drugi test i pisala ze wyrazna kreska-jak wroci to wstawi fotkeco do jazdy to pewnie nie bedzie przeciwwskazan,tylko zaleci przerwy w jeżdzie na rozprostowanie nog...;-)

.
:-)
.po pierwsze rano byłam u ginka,mówię mu,że chyba infekcja niedoleczona,że @ nie dostałam po tabsach,że cyce ciągle bolą...i myślicie,ze mnie zbadał???nic z tych rzeczy
.wypisał receptę na kolejne globulki,a :"@ nie wiadomo kiedy przyjdzie proszę pani"
.nic nie powiedział,że wrazie czego proszę przyjść za 2 tyg czy coś takiego.ale jestem wkur....
.po drugie ta koleżanka to z pracy dzwoniła,że coś mi z godzinami od września popieprzyli.i znów będzie wojna z dyrekcją,ehh

.idź po ten duphaston,z pewnością nie zaszkodzi
.i co ,zaprowadziłaś Karolę do przedszkola?
.mnie pobolewał,ale nic
:-)
- a podróże