• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Kocurku Oleńka jeszcze zacznie lepiej spać - u mojej znajomej dziecko wcale nie spało w dzień do roku...a w nocy tak jak Twoja Oleńka, ale do 1,5 roku jeszcze dodatkowo co pół h był cyc. A tak po roku właśnie zaczęło się wszystko ładnie regulować. Ja to teraz myślę, że mnie właśnie ten cyc ratuje, bo jak mała mi się przebudzi to ja hop z cycem, leżymy chwilę, mała głęboko zasypia i śpi dalej - tak ostatnio tfu tfu tfu do dwóch godzin nawet.

Made no ten biały pokoik śliczny! OOO!!! Choć ja na etapie safari jestem i mam pytanie jak to się robi taką półeczkę jak ta zielona za łóżkiem jest??? :eek: KCEM TAKOM!

120x170 Kolorowe dywany akrylowe NOWOŚĆ!!! (2481232198) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

A co do wody to ja dolewam taką właśnie zwykłą mineralną - nie gotowaną. A dla małego dzidzia to bym kupiła w rossmanie wodę w kartoniku babydream - nie trzeba gotować, a zawsze można użyć jak zabraknie chłodnej przegotowanej.

Mi się te kalosze też podobają! Ja takich ładnych nie mam.

:rolleyes2: FJU FJU FJU jakie tu piękne obuwia się pojawiają :szok: Boogie jest zakochana :zawstydzona/y: a szpile od czasu do czasu MUS założyć, koleżanki sobie chcą nogi wydłużać w balerinkach??? :no::no::no:

jedne porządne skórzane szpileczki w każdej szafie Damy stać powinny!!!! AMEN! :-D:-D:-D:-D:-D

RURECKA mi bardziej o lata 80te się rozchodzi :-p Thriller i Bad :-p Reszta się nie umywa!

A wiecie, że kuot od noworodka podaje źródlaną wodę niegotowaną? 1/3 butli zalewa wrzątkiem czajnikowym i dopełnia zawsze źródlaną :)

Made a jak dziecko paluszkiem w tym dziury nie zrobi??? Trwałe to czy jak styropian?

Boogie witaj Słoneczko! Szpileczki w szafie stać mogą! :-) Ja nie potrafię w takich butach chodzić i chyba już się nigdy nie nauczę. I po co miałabym zresztą mieć 2 metry wzrostu :-p

Liluś - twardsze niż styropian, ale dziurę można porządnym kopnięciem zrobić :-)) Nie wiem jak u Twoich dzieciuff z delikatnościom jest :-p Ja bym u siebie tego nie montowała....na razie :)))

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry