• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
dziewczyny apropo wystroju ma ktoras dywan shaggy- te wlochate? jesli tak to jak on sie wam sprawuje i czy trudno go utrzymac w czystosci?

Ewcia co do tych malowidel na scianie to moja szwagierka wynajela taka dziewczyne ktora jej namalowala na cala sciane scenke z kubusia puchata , super to wyglada.tzn mi sie podoba:-)

Ostatnia edycja:
hehe Made;)) ale daleko nie poszłaś;))) aaaaa pytanko do Ciebie- oświeciło mnie...te ubranka dla Manieczka to chciałaś większe pewnie pod kątem przedszkola, tak???? kurcze jak tak, to postaram się w tym tyg. pozbierać i ci maila podesłać bo nie wiem jak od sierpnia będę z internetem stać;))

No właśnie Made! Śpiący Borysek jest cudowny!!!!!!!! I gryzący łóżeczko też! Mnie ten widok obcy jest niestety - tym bardziej uwielbiam te zdjęcia!!!!!!

Przyjechała teściowa, jutro wyruszamy na północ - także jak już nie uda mi się wpaść to tylko powiem, że będę tęsknić! BUZIAKI DLA WAS!

reklama
Mój maly nie śpi, ale póki co siedzi grzecznie w łóżeczku:tak: ale tylko otworzył oczy i pokazywał na ściereczkę do kurzu, że mam Mu dać:-D

Lili, pa!!!

aaaaa i już mamy jedną dwójkę!!!!!!!!!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry