K
Kinga85
Gość
i ja już jestem! 
Filip zasnął mi po 21
mąż pracuje.. a ja oglądam KSD
Filip zasnął mi po 21
mąż pracuje.. a ja oglądam KSD
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
agnieszka to dobrze, odetchnęłaś chociaż trochę, może teraz się unormuje
Szczęście w nieszczęściu @ przylazła a następna będzie o czasie - zobaczysz 

owszem nie zaprzeczękinga widzę jesteś kolejną uzależnioną od swojego męża:-)
No Ja już też mam czas na bb,synek śpi,mąż ogląda TV.
Zrobiłam sobie paznokcie i miałam pogawędkę z mężem,rozmawialiśmy o takich tam...no brrr
...a dziewczyny i chciałam dodać że około 2 godziny temu @ do mnie zawitała.Tak mnie pobolewał ten brzuch i jednak przyszła.Tak się cieszę w tym przypadku bo zniknęły obawy że mogą to być torbiele,najwidoczniej to jednak hormony szalały...
To prawda odetchnęłam bo tak sobie wkręciłam te torbiele że na prawdę zaczynałam się już bać ale jednak wstręciucha postanowiła mnie odwiedzić.
Bardzo bym chciała aby wszystko się już unormowało...no zobaczymy jak to będzie![]()
coś w tym jest słuchaj... ;-)cześć ponownie Kingo chyba telepatycznie się przywołujemy![]()
Ja w Uk za test clearblue płaciłam 9.95 funta.Jest drogi ale bardzo dobry,miałam go.orientujecie się ile może kosztować test clearblue?
No mówiłaś mówiłaśAgniecha - a mówiłam poczekać?Szczęście w nieszczęściu @ przylazła a następna będzie o czasie - zobaczysz
![]()

Kinga - jak ja poczytałam o tej blondi z tymi trojaczkami i tym jej super zdolnym synku to sie smiałam ... wiesz wydaje mi sie ze fora sa po to zeby miec z kim pogadac doradzic pożalic nawiązac miłe znajomości itd... a tu takie niespodzianki![]()
Ja w Uk za test clearblue płaciłam 9.95 funta.Jest drogi ale bardzo dobry,miałam go.
No mówiłaś mówiłaś![]()