• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
czesc dziewczyny,pwdłam sie przywitac:-)
byłam u ginka przebadał mnie,zrobił usg i byłam zawiedziona bo tylko pęcherzyk było widać,a płodu nie,powiedział mi ze na tym etapie nie widac jeszcze płodu:-(
no ale niby wszystko jest w porządku,mam zrobic badania i za 2-3 tyg sie zgłosić:tak:

na wątku na syczniówkach zrobiła się niezła afera,podobno dziewczyna która miala miec trojaczki jest oszustką i wymysliła sobie wszytsko,ale rzeczywiscie pasuje,bo twierdziła ze jest w 5 yg a na zdjeciach z usg juz bylo widac pęcherzyki z pięknymi fasolkami no i pisąła ze slyszała serduszka,a to raczej niemozliwe,no nic zobaczymy jak o sie dalej potoczy,ale dziwna sytuacja:baffled:

ja jestem dzis padnieta strasznie chce mi sie spać:dry:

Kasiu najważniejsze że wszystko jest ok.
Mam nadzieję że na następnej wizycie będziesz miała fotkę fasolki.

A co do wątku styczniówek to sobie poczytam :tak:
Niestety takich osób lejących wodę jest dużo.Na forum jestem już ponad 3 lata i kilka osób już takich spotkałam :dry:

reklama
Wisieńko ja narazie czuje się dobrze,opróc ztego ze strasznie mi sie chce spac,jakbym siedziala w domu to bym chyba spała non stop!!!:-)

CZeść dziewczyny:-):-)

Ja dzisiaj tylko na chwilkę:-( Wybrałam się po prezent dla Pati i dopiero niedawno wróciłam:rofl2::rofl2: I dlatego tak późno;-)
Mam nadzieję że mi wybaczycie że nie popiszę dziś ale padam na pyszczek:tak::tak:

POZDRAWIAM WAS WSZYSTKIE:-):-):-)

Kasia - komu to mówisz - ja ledwo kojarzę dzisiaj - nawet zapomniałam ze ty córcię masz :-p A spać bym sobie pospała ale ten stary mocher pode mną ma taki stary zegar i mnie codziennie o 5.30 budzi :dry:

No Ja już też mam czas na bb,synek śpi,mąż ogląda TV.
Zrobiłam sobie paznokcie i miałam pogawędkę z mężem,rozmawialiśmy o takich tam...no brrr
...a dziewczyny i chciałam dodać że około 2 godziny temu @ do mnie zawitała.Tak mnie pobolewał ten brzuch i jednak przyszła.Tak się cieszę w tym przypadku bo zniknęły obawy że mogą to być torbiele,najwidoczniej to jednak hormony szalały...

KasiaWie - to dobrze ze sie czujesz ok a z tym spaniem to masz identycznie jak ja:):):) uroki ciąży:)
Agnieszka_ ale przebadaj sie też jak tylko bedziesz miała okazje:)

Ostatnia edycja:
:-)No jakbym tą ciąże przechodzia tak jak tą pierwsza to bede szczesliwa :-)

Wisienko mam nadzieje ze wyjda 2 kreski,czekam juz na Twoje testowanie:tak:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry