• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
MARYLKA- witaj popoludniowa porą:tak:,licealista powiadasz;-):-D
JOSEPHINE- no to wypij piwko na rozluznienie skoro praca przlożona:tak:
Ja zaraz ide z Zuza na gore,poczytam Jej na dobranoc i spac-jutro jade do kina;-)

reklama
mama powiadasz jutro randka w kinie??
no licealista chciałam napisać że jak z podstawówki ale asz tak odmładzac go nie będe :) a czytałaś jaki mu napis na torcie zamówiłam ?? "Kamil jeszcze tylko 71 do setki " :):):):) on jest krejzol i dlatego mu taki napis zamówiłam tak przeżywa ze za rok on 30 a ja nadal 2 z przodu :):) zawsze miał z normalnym napisem a teraz z takim :)):):)

dobra ja znilam bo mój licealista przyszedł :):) do jutra skarbeńka :):):)

a do mnie za jakiś czas koleżanka wpadnie. jak miło, może się piwka napiję:-p mam takie ulubione piwo z owocami leśnymi, smakuje prawie jak oranżada, dlatego je tak lubię;-)

Ja właśnie wróciłam ze spacerku do sklepu:-p w ostatniej chwili uciekłam przed deszczem, teraz jem kolację. Mam ostatnio słabość do bagietek pieczonych w domu, uwielbiam, choć niestety dla figury to dobre nie jest:-p
Sol, a czy duphaston bierzesz z zlecenia lekarza, czy dlatego, że w poprzedniej ciąży brałaś?

Powiedzmy że samowolka farmaceutyczna. W ciąży z Karolą nie brałam nic na początku. W 17 tygodniu dostałam plamienia i skurczy i wystarczyła wtedy no-spa i luteina. A teraz mnie najzwyczajniej boli i stąd taka decyzja - przy Karoli czułam się wręcz kwitnąco (nie licząc przytulanek z kiblem). W pierwszej ciąży - z Kubą brałam pod koniec duphaston, ale się okazało że miał nieprawidłowo rozwinięte serduszko i nic by mu nie pomogło :-( I przed Karolą w ciąży też brałam duphaston od 14 dc. Ale też nie pomógł :sorry: Teraz mam nadzieję że do czegoś się to drogie bydle przyda :dry: Nie wiedziałam że 20 tabletek kosztuje 40-48 zł :szok: Dobrze ze mam moją ukochaną aptekę obok siebie i zapłaciłam tylko 32 :sorry:

A ja robię na jutro mężowi bigos :-D Kupiłam mu kawałek boczku wędzonego i kiełbas kilka rodzajów i teraz się dusi wsio :-D

czesc dziewczyny,pwdłam sie przywitac:-)
byłam u ginka przebadał mnie,zrobił usg i byłam zawiedziona bo tylko pęcherzyk było widać,a płodu nie,powiedział mi ze na tym etapie nie widac jeszcze płodu:-(
no ale niby wszystko jest w porządku,mam zrobic badania i za 2-3 tyg sie zgłosić:tak:

na wątku na syczniówkach zrobiła się niezła afera,podobno dziewczyna która miala miec trojaczki jest oszustką i wymysliła sobie wszytsko,ale rzeczywiscie pasuje,bo twierdziła ze jest w 5 yg a na zdjeciach z usg juz bylo widac pęcherzyki z pięknymi fasolkami no i pisąła ze slyszała serduszka,a to raczej niemozliwe,no nic zobaczymy jak o sie dalej potoczy,ale dziwna sytuacja:baffled:

ja jestem dzis padnieta strasznie chce mi sie spać:dry:

MARYLKA- witaj popoludniowa porą:tak:,licealista powiadasz;-):-D
JOSEPHINE- no to wypij piwko na rozluznienie skoro praca przlożona:tak:
Ja zaraz ide z Zuza na gore,poczytam Jej na dobranoc i spac-jutro jade do kina;-)

mama : winko sobie strzele no rozluznienie i rozgrzanie bo wraalam w ulewie i mnie przemoczylo... boze : kino: jak pomysle to mam stres. Moj mnie od ponad roku namawia i wiecie ze za akzdym razem mu odmawiam. Biedny od porodu nie byl w kinie, a sam nie chce isc. wiem okrutnaiazy jetsem, ale wieie czemu? bylismy w kinie ostatni raz w zaawansowanej ciazy, pamietam tylko ze co chwile chodzilam siusiu, ludzie sie wkurzali, wymownie cmokali, pozniej sie wstrzymywalam i do dzis pameitam jeden wielki bol plecow, ze ciagle sie krecilam... Po prostu to bylo z apozno na kino... trzeba bylo lezec przed dvd. ale my wtedy mlodziacy bylismy przyzwyczajeni do wyjsc do kina chodzilismy co drugi piatek! a tera zmam taka waersje, ze od 17 miesiecy nie wroilam i wcale mi sie nie chce! dziwne, jak mozna sie zrazic... i ile dziala pamiec!

LOPOP- ja jak widac na suwaczku biore hormony i po odstawieniu czekam na @ i mam nadzieje,ze jajnik ruszy z produkcja i sie uda zajść a jak nie to po 3 cyklach ide po Clo i poprubojemy :tak: a czy sie uda......... ja mam 31 lat i tylko 1 jajnik jako tako dziala wiec nie jest lekko:sorry2:

Ja od czerwca też na clo :)

Marylka śliczne ciuszki, w jednym chłopięcym kompleciku się zakochałam :)

Ufff nadrobiłam 20 stron i padam :)

MARYLKA- czytalam jaki zamowilas napis:))) dobre:)) a ja pomylilam literki -chodzilo mi o to ,ze Zuza jedzie do kina-mialo byc-jadą do kina a napisalam jade do kina...a ja chcialabymale coz -nie ma z kim wieczorem dzieci zostawic.....

o matko doczytałam ale już nie pamiętam co komu miałam odpisać - któraś z was tu pisała o jakimś zaznaczaniu - mogę prosić o info ??

Mama
komu jak komu ale tobie się nie uda - na pewno się uda BB przynosi szczęście :-)

Wisienka
ja miałam owulkę od 2 Maja - dwa tygodnie później testuję czyli 16 jak nie bedzie nic jeszcze to sprawdze jeszcze 23 bo owulka trwałą 4 dni tzn pozytywny test był - 24 mam imieniny to byłaby fajny prezent :tak::tak::tak:

Objadłam się zupy jak wróciłam i mnie kuje teraz wszystko kurcze ehh :no::no::no:

Marcepanek - gratuluje

Szczęsliwa - super wieści o cudownych 7 mm :tak::-D

Sol
ale ty masz bidulko przejścia z tym przedszkolem - ale ułoży się zobaczysz. A jak z tą czarownicą ?? Masz coś wspólnego ;-):-D:-D:-D

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry