Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
mam takie ulubione piwo z owocami leśnymi, smakuje prawie jak oranżada, dlatego je tak lubię;-)Ja właśnie wróciłam ze spacerku do sklepuw ostatniej chwili uciekłam przed deszczem, teraz jem kolację. Mam ostatnio słabość do bagietek pieczonych w domu, uwielbiam, choć niestety dla figury to dobre nie jest
Sol, a czy duphaston bierzesz z zlecenia lekarza, czy dlatego, że w poprzedniej ciąży brałaś?
Teraz mam nadzieję że do czegoś się to drogie bydle przyda
Nie wiedziałam że 20 tabletek kosztuje 40-48 zł
Dobrze ze mam moją ukochaną aptekę obok siebie i zapłaciłam tylko 32 
Kupiłam mu kawałek boczku wędzonego i kiełbas kilka rodzajów i teraz się dusi wsio 

MARYLKA- witaj popoludniowa porą,licealista powiadasz;-)
JOSEPHINE- no to wypij piwko na rozluznienie skoro praca przlożona
Ja zaraz ide z Zuza na gore,poczytam Jej na dobranoc i spac-jutro jade do kina;-)
LOPOP- ja jak widac na suwaczku biore hormony i po odstawieniu czekam na @ i mam nadzieje,ze jajnik ruszy z produkcja i sie uda zajść a jak nie to po 3 cyklach ide po Clo i poprubojemya czy sie uda......... ja mam 31 lat i tylko 1 jajnik jako tako dziala wiec nie jest lekko
![]()