• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Hello
Matko co ja sie tu musze naczytać, za parę godzin nieobecności haha ....
Marcepanek - gratuluje, chyba jakiś wysypowy ten maj ...
No pogoda dziś ładna, pół dnia jak zwykle na ogródku spędziłam wśród kwiatków i robaczków ...
Już nie moge się doczekać wizyty u ginka, może wreszcie sie czegoś ciekawego dowiem ...

reklama
jeżynka, nagapalma dzień dobry
jeżynka ja też mam słabości ostatnio, do serniczka i kabanosów:-)A skutek jest taki, ze spodnie cisną:-D:-D:-D
nagapalma mam nadzieję, że gin rozwieje wszelkie wątpliwości i okarze sie lekarzem a nie dupkiem:happy:
Znowu chce mi sie spać!!!!!:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::szok::szok::szok::szok:

Dzięki mama, ja w pierwszej ciąży tez brałam duphaston przez chwilę. Ale czytałam na innych forach, że dziewczyny biorą duphaston jak tylko dowiedzą się o ciąży, jeszcze przed wizyta u lekarza, dlatego byłam ciekawa.
Wisienka senność, zachcianki?? hmm czyżby...?;-)

NAGAPALMA- to tak jak ja-tez polowe dnia w ogrodku:tak:zmeczona jestem ale zadowolona:tak: a kiedy masz ta wizyte???tu tyle wizyt teraz ,ze juz sie miesza ktora kiedy ma:-D

hehe wisienka dobra jesteś, no mam nadzieje, ze soię nie okaże, bo jest dosyc drogi ... buuuuuu
mama a no ja to siedze i siedze i mogłabym nie wychodzić, wizyte mam w poniedziałek o 19 ... kurde mam przeczucie, ze wszystko jest ok, tylko jak sie chce, to się nie udaje, a jak nie to na odwrót ... wiecie o co chodzi ....

Wisienka- 3 odpadają, ale podobają mi się dwa kolory tych kiecek i jak tylko ładnie będę wyglądać, to od razu je biorę, przecież to jak za darmo:tak:

hej dziewczyny:)

my już po spacerku!:) Zrobiliśmy sobie wypad mały w trójkę. super dziś pogoda a zwłaszcza popołudnie jest piekne:)

narazie uciekam posiedziec jeszcze z mężem
może wieczorem jak bede miała czas to zajrzę tu;)
papaa :happy2:

no prosze i EWCIA jeszcze wleciala;-)ja tak z doskoku jestem ,ale jestem:tak:wlasnie dopieszczalam kolejnego kwiata,poobcinalam niepotrzebne liscie itd...
WISIEŃKA- intrygujace to Twoje samopoczucie:rolleyes2::rolleyes2:
KINGA- witaj,u mnie tez caly dzien pogoda si i troche w ogrodzie porobilam:)

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry