• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dostałam dostałam i już wzięłam bo przecież kropek mi wierci dziurę w brzuchu :-p

Nowe dziewczynki - proszę mi pisać na prv odnośnie suwaczków do strony jak któraś chętna :tak: Jak staraczka to termin ostatniej @ i długość cyklu a jak zaciążona to sama data ostatniej @ :tak:

reklama
MAMA nioo nie wiedziałam ze doprowadzi mnie to do łez:)
SZCZESLIWA-a ja wiedzialam ,ze bedziesz plakala...........
mama ale mnie chwalisz asz sie rumnienie :):)
MARYLKA- bo masz dobry gust to trzeba pochwalic:tak:
To super!!!
I po tych tabsach staranka, czy jeszcze "coś"??? Kochana, to trzymam kciuki, coby żołnierze spisali się na medal!!!:-D:-D:-D Tylko pamiętaj wcześniej urządzić im musztrę!!!;-);-)
EWELINA- musztre to oni maja juz od jakiegos czasu:tak:i po odstawieniu dzialamy a jak przez 3 cykle sie nie uda to da inne leki....

Witam ponownie:-)
Jej, ile tu napisane zostało:szok:

Agnieszkak.k-
fajnie, że masz dzień wolny:tak:

Jeżynka- u mnie także mój K. lubi gotować, i wstyd się przyznać, ale robi to lepiej ode mnie:zawstydzona/y: ale żeby nie było, teraz to cały czas ja gotuję:-p

Sol- przygody to na prawdę macie. Teścik śliczny:tak: oj jak bym ja chciała się takim pochwalić:zawstydzona/y::zawstydzona/y: co do płaczu Karoli, to na pewno serce się kraja jak Ją zostawiasz:-(:-( moja Bratanica także strasznie płakała jak miała iść do przedszkola, a co się działo w przedszkolu, to szkoda mówić. Biedna tak płakała jak by obdzierali Ją ze skóry. Po jakimś czasie okazało się, że babki w przedszkolu zmuszały Ją do jedzenia no i stąd był płacz. Bratowa wypisała Ją z przedszkola no i teraz będzie dawać od września, a dlatego, bo Wiktoria idzie do zerówki i musi:tak:

Mama
- kwiatki śliczne:tak: ja niestety nie mam ręki do roślinek:zawstydzona/y:

Maryla- co za babka z tym gg:-D:-D szkoda, że nie zapytała o imię i nazwisko z NIPem tego co prowadzi zoologiczny:-D:-D:-D:-D

Bibinka-
no to zakupy udane:-) teraz w domu masz małą muzykantkę;-)

Szczęśliwa- cieszę się, że wszystko jest oki:tak:

Marcepanek- witam i gratuluję ślicznych kresek:-)

a u mnie właśnie przeszła burza, ale super grzmiało:-)
No i w tej właśnie chwili przyszedł moje Kochanie i będę uciekać wstawić obiadek:tak:

Ale miałam napisać Wam, że byłam dziś w sklepach za sukienkami- na mój cywilny i na kuzynki wesele, a więc na cywilny jeszcze nic nie upatrzyłam, ale mam czas, ale za to na kuzynki ślub wynalazłam sukienki w promocji z 89 zł na 19 zł:szok::szok:
ale są tak śliczne, że szok:tak::tak: Jutro idę przymierzać, bo dziś już nie miałam czasu... Będę później

EWCIA -witam Cie,no fakt my tu mamy produkcje:tak:a ja kocham kwiaty i rosliny ogrodowe i lubie kolo nich chodzic i pielęgnować:tak::-Dkazdy jakieś hobby ma;-):-) u mnie sie caly dzien zbiera na burze i ie zebrac nie moze:sorry2:pewnie w nocy dojdzie:dry:
BIBINKA- Zuza tez chciala flet,ale czym prędzej wybilam Jej to z glowy:tak:zobaczyla moja mine:crazy: i dala spokoj;-)
WISIEŃKA- jak tam u Ciebie???oj ,jak ja mocno kciuki trzymam zeby to bylo to co myśle:-D:-D:-D
ZAPMARTA- ile placilas za pelargonie???masz juz na oknie???jak tam u Ciebie dzionek mija?????

Jestem. Nie spałam ale sobie odpoczełam i dobrze już się czuję. Jestem strasznie śpiąca a zasnąć nie mogę.:szok:Dostałam wilczego apetytu i najadłam się po uszy:-)Teraz nie mogę się ruszyć. Co dobre w tym wszystkim to przeszły mi nerwy. No przynajmniej narazie:-)I jestem znów normalna:-)
mama wróż mi wróż,
jsorbek ja testuję 22
maryla no to jutro sprzedaj wózek :-)śliczne te twoje ciuszki:-)
Sol miałaś się nie denerwować:tak:
szczęśliwa ciesze się razem z tobą, super, ze jesteś już spokojna:-)
marcepanek gratuluję, życzę zdrówka i radosnych 9 m:-)
bibinka oby to fasola:-) jakoś dziwnie się czuje i boję się, ze to jednak coś sie przyplątało i że to jakieś przesilenie :rofl2:
U mnie pochmurno ale nie deszczowa. Zjadłam jeszcze 2 kawałki sernika. Popijam kawkę.Mam nadzieję, ze weekend bedzie ciepły bo jedziemy do leszna a właściwie do Osiecznej nad jezioro powypoczywać:-):-):-):-)
mama ja swoje po 6 zł kupiłam i ładnie rosną. A poszukaj jeszcze w tym roku pojawiły się surfinie pełne, wyglądają jak róże. Masa kolorów, przepiękne.:-)
ewcia Kieca za 19 zł. Dziewczyno kup ze trzy:-)

Ostatnia edycja:
WISIEŃKA- no jestes;-)myslalam ze juz dzis nie wlecisz:sorry2::sorry2:dzis 12 wiec jeszcze 10 dni i sie okaze:tak:wypatruj bocianów:-p a ja poszukam tych surfinii-a one sa jednoroczne czy wieloletnie???
tak mysle o naszej bb77- wczoraj tylko wleciala z rana powiedziec ,ze ma 2 kreski popoludniu miala wizyte i nie dala znac ,dzis caly dzien sie nie odezwala......albo sie cos stalo(tfu,tfu...) albo nie jest tak uzależniona jak my;-)od BB. my wrocilismy z ogrodu bo tak sie zbiera i zebrac sie nie moze na ten deszcz,ale dosc chlodno i juz w domku sie grzejemy-cos mi sie heratki z cytryna zachcialo:-D

mama też się zastanawiałam co z bb. Może się odezwie jutro.Na bociany ciągle się natykam oby któryś do mnie. A te surfinie jednoroczne i wiszszace, spływaja taka kaskadą a kwiaty mają wielkości denka szklanki albo i większe. Tato mój takie ma, tez sobie kupię.Przepiękne. Teraz na balkonie mam pelargonie, starce, szałwie, werbeny i coś takiego żółtego-drobnego. Ale mam jeszcze miejsce bo balkon jest duży!Idę trochę posprzątać bo troche jest nieporządek a ja tego nie znoszę.

Ja właśnie wróciłam ze spacerku do sklepu:-p w ostatniej chwili uciekłam przed deszczem, teraz jem kolację. Mam ostatnio słabość do bagietek pieczonych w domu, uwielbiam, choć niestety dla figury to dobre nie jest:-p
Sol, a czy duphaston bierzesz z zlecenia lekarza, czy dlatego, że w poprzedniej ciąży brałaś?

reklama
WISIEŃKA- dzieki za info u mnie zawsze w srode jest na ryneczku bardzo duzo sprzedajacych i mnóstwo kwiatów maja wiec pojade z Domisie i pewnie kupie:tak:tylko jutro u nas maja byc burze,ale to jutro bede sie martwić,narazie nie pada;-)ja tez co chwile cos robie bo przy moich krasnalach to wiadomo...
JEŻYNKA- Sol chyba nie ma....a z tego co ja wiem i co Sol pisala to bierze na zalecenie ginek.bo to jest lek na recepte i bez nie kupisz-Sol pisala ,ze byla dzis u ginek na chwile po recete a przy Karoli nic takiego nie brala..

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry