• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Nioo wolałabym tą drugą date :):) ehh jestem cała w skowronkach:):) Kazał mi sie oszczedzac no i dostałam kolejne opakowanie DUPHASTON bede go brała do 16 tc ....
Dzieki Agus - nioo niedosyc ze jestesmy imienniczkami to jeszcze jak bym urodziła 1-go to juz w ogole heheh
Dziekuje EWELINA28
No tak 1 styczeń to nowy rok ale najważniejsze aby wszystko było dobrze:))
No i zapomniałam całkiem o tym że my to imienniczki :-D
aga długo by opowiadać..ogólnie to mam przerąbane odkąd tam pracuję,jestem wykończona,ciągle muszę walczyć o swoje,żeby nie zrobiono ze mnie "szmatki do podłogi":-(.a teraz dowiedziałam się,że dyrekcja coś popitoliła z moimi godzinami na przyszły rok na moją niekorzyść i nieprawnie.jutro będę dzwonić w parę miejsc,żeby się upewnic i potem iść do niej z konkretną widzą.jak ja bym chciała mieć normalną pracę:-(:-(

Bibinko jak wiesz gdzie i do kogo się zwrócić to pewnie idź po poradę czy zadzwoń i dowiedz się jak najwięcej.No a skoro zrobili to nie zgodnie z przepisami to już śmierdząca prawa jak dla mnie bo odpowiedzialny pracodawca tak nie robi.Powodzenia Ci życzę i daj znać jak poszło:))

reklama
Ja choć już wiem ,że jestem w ciąży nie mogę się doczekać mimo to wizyty. Bo jak powie mi to ktoś inny to wtedy naprawdę uwierzę :-D
DZIĘKUJĘ :-D

Ostatnia edycja:
marcepanek gratuluję:tak::-)

ewelinka,to fakt,ostatnio wykopałam od mamy bukszpana na balkon:tak:.mam nadzieję,że się przyjmnie

aga dzięki,dam znać:tak:.ale to juz tak długo trwa,że sił mi brak,naprawdę:-(.mobbing w czystej postaci:-(

marylka fajnie,ze łóżeczko sprzedałaś;)

Ostatnia edycja:
bibinka zazdroszczę pięknej pogody.U mnie niestety pada deszcz a było tak ładnie :rofl2:
bibinka przepraszam ale przez to zamieszanie nie doczytałam o jakiej sytuacji mówisz?co się dzieje w pracy?

marylka a Ciebie to trzeba podziwiać.Prowadzenie własnej działalności to mega wyzwanie bynajmniej jak dla mnie.
nie no bez przesady nie ma co podziwiac nie ja pierwsza nie ostatnia, teraz jestem bezdzietna to nie mam co poświęcać (głównie mówie o czaseie) zobaczymy jak puźniej będe sie sprawdzać w 2 rolach , zresztą bycie mama to nie lada sztuka bez względu czy sie pracuje czy nie a ja tylko sklep prowadze dla mnie to nie trudne jakoś wszystko tak intuicyjnie robie no może troche mi studia pomogły z zarządzani i marketingu ale raczej niedużo :)

Wpadłam pożyczyć miłego popołudnia i co widzę????
Znów jakieś "zgrzyty"???
Wstyd...dorośli ludzie...
Dziewczyny, pamiętajcie - nie oceniaj, bo zostaniesz oceniony!!!!

Mama, jak samopoczucie?
Sol, jak poszukiwania pracy?
Marylka, interes się kręci?
no jakoś sie kręci dzięki waszym kciukom :)

Czesc dziewczynki jestem po wizycie ......
Ehhhh serducho bije mi ze szczescia tak że nie wiem jak mam ująć to co dzis przezyłam
Zaczne od tego ze odebrałam wyniki i ide do lekarza a babka do mnie przyjdzie pani za tydzien bo teraz nie dam karty ciążowej bo wychodze juz mnie wkurzyła na dzien dobry....ale to nic lekarz poprosił mnie do siebie pytał ładnie jak sie czuje wiec mu mówie ze ok tylko boli mnie zołądek wiec mi powiedział zgaga sie zbliża i dlatego :):) Powiedział kładz sie bedziemy oglądac fasolke ...... Jak ja zobaczyłam kamień spadł mi z serca ma długość 7 mm i szerokość 2.5 mm wiec malusia .... ale jeste ok i wyniki też mam dobre narazie zdjecia mi nie wydrukował bo mówi ze tego po wydruku tak nie widac ja na tym co mi powiekszył na zoomie ....słuchajcie poryczałam sie jak głupia ze szczescia ze jest wszystko wporządku :):)Termin mam miedzy 31.12.2010 a 01.01.2011 :):) Powiedział mi ze mam sie nie dziwic jak swieta spedze w szpitalu:)
super że wszystko ok :) i ze takie wrazenia chmmm już sie doczekac nie moge :):)

marylka mniej więcej wiem gdzie to jest:-) ja w pl to kujawsko-pomorskie, więc niedaleko mieszkam w sumie od Ciebie:-) a ciuszki bardzo mi się podobają:-) najchętniej już bym teraz coś kupiła:-)
JEZYNKA- a mowilam badz ostrozna:tak::tak::tak:teraz my wszystkie tak mamy ze jak poogladamy rzeczy u Marylki to polowe planujemy kupic;-)
Mama, jak samopoczucie?
Sol, jak poszukiwania pracy?
Marylka, interes się kręci?
EWELINA- a dziekuje,u mnie juz w miare bo wczoraj podjelam decyzje o skroceniu brania hormonow i biore do niedzieli a 9 sobie daruje bo nerwowo nie wytrzymam:baffled:ale jeszcz n5 tabl,a potem zaczne wracac do normy:tak:mam nadzieje:-D
BIBINKA- licze,ze wyjasnisz sprawe w pracy i bedzie si-ile to zrobia czlowiekowi za plecami.........jak tam Ala wybrala sobie cos z zabawek???
MARCEPANEK- piekne 2 kreski-gratulacje!!!!!!!!!!!!!!
SZCZESLIWA- super wiesci,bierz duphaston,odpoczywaj a nowy rok powitacie w pelnym skladzie:)))))))))))))
zniknelam bo pojechalam Zunie odebrac-teraz lataja na ogrodzie

reklama
Na pewno się przyjmie, bukszpan nie wymaga zbyt dużego nakładu pracy i szczególnych warunków, więc na pewno będzie oki :tak:

mam rozwiniętą taką sztuczną trawkę na balkonie,więc ładnie sie prezentuje:tak:

mama no ptrafią,łącznie ze szpiegowaniem na monitoringu;/...Ala wybrała mały domek dla lalek i flet;)

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry