agnieszka.kk
Styczniowa mama Alana :)
No tak 1 styczeń to nowy rok ale najważniejsze aby wszystko było dobrzeNioo wolałabym tą drugą dateehh jestem cała w skowronkach
Kazał mi sie oszczedzac no i dostałam kolejne opakowanie DUPHASTON bede go brała do 16 tc ....
Dzieki Agus - nioo niedosyc ze jestesmy imienniczkami to jeszcze jak bym urodziła 1-go to juz w ogole heheh
Dziekuje EWELINA28
No i zapomniałam całkiem o tym że my to imienniczki

aga długo by opowiadać..ogólnie to mam przerąbane odkąd tam pracuję,jestem wykończona,ciągle muszę walczyć o swoje,żeby nie zrobiono ze mnie "szmatki do podłogi":-(.a teraz dowiedziałam się,że dyrekcja coś popitoliła z moimi godzinami na przyszły rok na moją niekorzyść i nieprawnie.jutro będę dzwonić w parę miejsc,żeby się upewnic i potem iść do niej z konkretną widzą.jak ja bym chciała mieć normalną pracę:--(
Bibinko jak wiesz gdzie i do kogo się zwrócić to pewnie idź po poradę czy zadzwoń i dowiedz się jak najwięcej.No a skoro zrobili to nie zgodnie z przepisami to już śmierdząca prawa jak dla mnie bo odpowiedzialny pracodawca tak nie robi.Powodzenia Ci życzę i daj znać jak poszło
:-)
ale jeszcz n5 tabl,a potem zaczne wracac do normy