• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Marcepanek, lekarze przeważnie odradzają latania w I i III trymestrze. Ponoć II jest najbezpieczniejszy. Aczkolwiek dużo mam lata i nic się nie dzieje. Myślę, że jeśli chodzi o krótkie loty typu 2-3 godziny, to powinno być ok. Ale musisz sama podjąć decyzję.
agnieszka, no to spacerek w połowie zaliczony:-) ja też miałam iść ale pochmurno się zrobiło. Może do sklepu się ruszę niedługo:-)

reklama
jezynka no mój sklepik miesci się w Choszcznie to woj zachodniopomorskie niedaleko Szczecina Stargardu Szczecińskiego :) niewiem czy to Ci coś mówi :) a niektóre dziewczyny zamawiają u mnie i ja im wysyłam i jak coś Ci się będzie podobać jak będziesz w ciąży - bo w to nie wątpie to ja z chęcią wszystko wymierze i wyśle paczuszke :) także no problem :):):)

mamam no ciesz się tym chłodnym piwkiem puki możesz :):) ja na wszelki wypadek nie pije i odmawiam a tak mi sie wczoraj redsika chciało :) ale puki nie ma @ to nie szaleje
acha nie wiem czy dam rade w sobote do was zajrzec bo musze bardzo rano wstać zeby przed praca zaliczyć fryzjera a potem cały dzień będzie ta babka od chust - to tez nie wypada żebym na necie siedziała a potem to musze odebrać tort dla kamila i do domu pędzić ale jak zdąże to zajrze a jak nie to w sobote ale wyśle Ci smsa z wynikiem testu to przekażesz dziewczynom co ?? (wiecie jaki napis zamówiłam kamilowi na torcie?? " Kamil jeszcze tylko 71 do 100 " bo on ma 29 urodziny :))

Młody nawet zadowolony ze spaceru a to najważniejsze:)
Jeżynka no jak trzeba iść do sklepu to trzeba...
marylka napis na torcie bomba:))

Jak dobrze zapamiętałam to mamy nową forumowiczkę:)Witam!!

A Ja czekam na męża,za godzinkę będzie,na obiad dziś gulasz mniamiii:)
No i sobie z nim pogadam hehe a mam o czym:)))

Ostatnia edycja:
marylka mniej więcej wiem gdzie to jest:-) ja w pl to kujawsko-pomorskie, więc niedaleko mieszkam w sumie od Ciebie:-) a ciuszki bardzo mi się podobają:-) najchętniej już bym teraz coś kupiła:-)

A co sądzicie o lataniu samolotem w 1trymestrze w tak wczesnej fazie ciąży?
ja bym Ci z chęcią doradziła ale nie wiem :) no ale chęci mam :):):)

Jestem już...zaczęło padać u mnie jak cholera.Tak pięknie świeciło słonko i w połowie drogi nas złapało.Troszkę zmokliśmy ale 8 zdjęć zdążyłam zrobić:)
to super że zdjęcia zrobiłas koniecznie wstaw na bloga :):)

acha kochane wiecie co u mnie czasem klienci zamawiają coś przez gg :) i jedna sie mnie pyta przed chwilą przez gg gdzie może chomiki kupić :):):) bo już nie ma jakiegoś tam zoologicznego :) niexle co ? no powiedziałam jej a ona a jaki tam numer telefonu ??? a co ja informacja czy co ?? ludzie to mają różne pomysły :)

my już wróciłyśmy,Ala wybrałą sobie mały domek dla lalek i ...flet,gra jak szalona:szok::szok::-D.u mnie pogoda pięęękna od samego rana,także przesyłam Wam dużo słoneczka:tak:

muszę zmierzyć się z tą sytuacją w pracy,ehh jak zwykle problemy:-(.i jak ja mam się nie stresować do jasnej cholery:angry::wściekła/y:

marylka mniej więcej wiem gdzie to jest:-) ja w pl to kujawsko-pomorskie, więc niedaleko mieszkam w sumie od Ciebie:-) a ciuszki bardzo mi się podobają:-) najchętniej już bym teraz coś kupiła:-)
super i fajnie że kojażysz :):) ja tak mniej więcej też bydgoszcz kojaże ale to chyba troche daleko odemnie co ?? i naprawde bardzo sie ciesze jak słysze od was że Wam się podobają moje ciuszki :):):):):) naprawde to taka nagroda dla mnie :):):)
przy następnej dostawie napewno zrobie fotki bo ostatnio sie troche rozleniwiłam i musze sie wziąść za siebie
sol ale wybacz mi wezme sie za siebie od poniedziałku jak już będe wiedziała na czym stoje :):) ok ????
a propo ciuszków gdzie net kurier z towarem ?????

bibinka: nie wiem czy wczesniej napisałam ale ślę ci mnustwo siły i energii na bój z ukochaną szefową :):) i super że zakupy udane :)

bibinka zazdroszczę pięknej pogody.U mnie niestety pada deszcz a było tak ładnie :rofl2:
bibinka przepraszam ale przez to zamieszanie nie doczytałam o jakiej sytuacji mówisz?co się dzieje w pracy?

marylka a Ciebie to trzeba podziwiać.Prowadzenie własnej działalności to mega wyzwanie bynajmniej jak dla mnie.

reklama
bibinka, no to wesoło u Was i melodyjnie:-)
marylko ja bym już teraz coś z chęcią kupiła:-p. Zwłaszcza te ubranka dla dziewczynek są takie słodkie:tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry