• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mój test i zdjęcia Mamy

Spadam do gina - później zajrzę :-)
piękny teścik :):):):):):)

Sol teścik śliczny! :))
a kwiatki bardzo ładne są
mi się marzy własny kawałek ogordu...
witaj kochana :):)

wybaczcie - dawno temu jak klikałam na bb nie było tego punktu - juz gdzies tu wyczytałam o tym i staram sie tego nie robić ale czasem zapomnę :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Sol śliczny teścik - tez chce taki !!!!!!!

mama kaktusowi tez dałam radę :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: - super kwiatki i dzrewko :baffled: ?? :)

Czemu mnie dzisiaj nic nie boli :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: wczoraj się juz podjarałam bo jajniki mnie bolały potem krzyże a dzisiaj nic :zawstydzona/y:
ja tez załatwiłam kaktusa :):):) a teraz mamy nowego kwiatka jakiegoś babusa - mnie kwiaty wogule nie kręcą :) i zamiast ziemi mam go w takich kolorowych kulka które zalewa się wodą i one sa substytutem ziemi bo kwiat z nich sam wyciąga wode pomału - fajne nie coś dla nas nie trzeba pamiętac o podlewaniu :):) no ja miałam to samo z tymi objawami wczoraj miałam wszystkie a dziś żadnego :):)

kobitki tylko jakby co to sie nie bijcie :) jak dla mnie to każdy ma inny sój własny standard i jaką prace wykonuje - myśle że znaczenie ma tez to czy się ją lubi ja miałam wybór zostać tu i ryzykować ze sklepem albo jechać do Kanady i cięszko pracować ale za większą kase i tam było by mnie może i na więcej stać ale jestem w pełni zadowolona z tego co mam mimo że nie stać mnie na tyle żeczy na ile było by mnie stać tam jednak mam prace która lubi i mam blisko rodzine - i lubie mój standard na dwuch pokojach u rodziców :( choć maży mi sie własny domek :) ale nie można mieć od razu wszystkiego tam bym musiała wynajmować ale puki co dobrze mi jest jak jest i o to chodzi żeby nam było dobrze a nie to gdzie co kupujemy :) mój kamil np kupował elektronike w kanadzie bo tam taniej i to normalne że sie kupuje tam gdzie taniej :) - chyba ?? co nie??

KOCHANE DZIĘKUJE ZA KCIUKI SPRZEDAŁAM ŁÓŻECZKO :):):):):) MOJE WY KOCHANE WRÓŻKI :) - DOBRZE ŻE NIE ZĘBUSZKI :)
Wisienko witaj kochana i dzieki za & i mam nadzieje że zaraz sie poczujesz lepiej
no miałam coś jeszcze koniecznie dopisać ale skleroza nie boli :)
a dzis kamil mi przywiezie łóżeczko ze słoniem to jutro zrobie fote :)

Ostatnia edycja:
reklama
Witam. Widzę ,że masa stron u was :-D
Moje starania się powiodły i prawdopodobnie mam termin na 17.01.2011 :-D
Jutro czeka mnie Gin i już nie mogę się doczekać. Gdyż to bardzo planowana dzidzia. A mam już jednego synka 17miesięcy no więc najwyższa pora na rodzeństwo :-D
Jak na razie jestem nowa i zwiedzam forum :-D
Przyznam wprost że szukam odpowiedniego wątku ,ale tyle tematów ,że trudno wybrać.
Na pewno w regionie się udzielę ,a że lubię urozmaicenie kilka tematów też dam radę obserwować :-D
Pozdrawiam serdecznie ;-)

Witaj marcepanek :) gratulacje i zapraszam do pisania :) my tu rozmawiamy i debatujemy na wszystkie tematy :):) od imienia dla dziecko po jak zwalczyć mrówki :)

wisieńka, objeździłam się za pelargoniami i wszędzie były takie marne. A dziś u siebie na bazarku kupiłam i piękne !!!
A z tym twoim samopoczuciem to nie ciekawie. Ciekawe co ci zaszkodziło ???????
Mnie Karollo objawił się nie wymiotami i mdłościami tylko biegunką i zwalałam wszystko na imieniny mojej mamy, hehe...
ZAPMARTA- a tam zaraz zaszkodzilo;-)chlopaki wyslane przez męża dotarly do celu i tyle:tak::-D:-D:-D:-Da ja tez szukam pelargonii-mam 2 okna do udekorowania i tak jak u Ciebie lipa....same przebrane takze szukam dalej:tak:
MARYLKA- wiesz ,ze nasze kciuki niezawodne-mowisz i masz-chcesz to trzymamy i prosze;-):-D
Domi nadal spi a ja kawka i bloga cisza....to znaczy tv chodzi bo nie uczylam ich spac w ciszy w dzien ,ale wiecie o co chodzi:-)

mama no jest tak jak mówisz mówie i mam :) więc mówie i prosze mimo braku nadzieje ale skoro takie cuda działacie to niewypada nie poprosić o kciuki żeby @ nie przyszła odwdzięcze sie :):):):):) - nie nie nie przekupuje tylko obiecuje :):):)

Witaj marcepanek :) gratulacje i zapraszam do pisania :) my tu rozmawiamy i debatujemy na wszystkie tematy :):) od imienia dla dziecko po jak zwalczyć mrówki :)
MARYLKA- az sie usmialam z tych mrowek choc rano nie bylo mi do smiechu:tak::tak::-DTy to masz te teksty:-)
MARCEPANEK- gratuluje fasolki i zagladaj do nas -napisz cos o sobie,skad jestes ,ile masz lat ,jak ma synek na imie,nr konta....nie no zartuje:-D:-D:-D:-D:-Dwitamy Cie u nas i rozgość sie.u nas szaleństwo testowania..
MARYLKA- pewnie,ze kciuki trzymam za Twoje testowanie i juz slysze jak do nas krzyczysz ,ze MASZ 2 KRESKI!!!!!!

;-) dziękuje i cieszę się za tak serdeczne przyjęcie.
Mój mały synuś śpi ,a tu burza nadciąga wielkimi krokami.
Mam nadzieję ,że jutro mnie nie zaskoczy jak na wizytę pójdę. Bo blisko to i na nogach :-D
Wybieram się prywatnie do "SUPRA-MED" w Bielsko-Białej na ulicy Olszówki 10A czy któraś z mam była i ma doświadczenie z tą kliniką?

mama05 he he nie ma problemu 7896 xxxx xxxx xx78 :-D
A tak serio to mam na imię Weronika ,21lat ,od roku mieszkam w Bielsku.
Synek ma 17 miesięcy Maciuś :-D

Ostatnia edycja:
jezynka- pod suwaczkami Marylki masz link SZKRAB ZAPRASZA i jak tam klikniesz to zobaczysz piekności Marylki:tak::tak:ale UWAGA!!!!!!!!!! ma skubana dobry gust i jest tam cala masa pieknych rzeczy!!!!!!!!!!!!
SZCZESLIWA-JAK TAM PO WIZYCIE BO MY TU CZEKAMY!!!!:tak:;-)
MARYLKA- lozeczko ze slonikiem??czekam na fotki:tak:

reklama
marylka a masz link na necie ze swoimi produktami ze sklepu?
dokładnie tak jak mówi mama pod sówaczkami jest link do bloga ale kurde musze sie w końcu zebrać w sobie i zrobić stronke bo mi w końcu sol dokopie a jej przeciez teraz denerwoać nie można :)
MARYLKA- az sie usmialam z tych mrowek choc rano nie bylo mi do smiechu:tak::tak::-DTy to masz te teksty:-)
MARCEPANEK- gratuluje fasolki i zagladaj do nas -napisz cos o sobie,skad jestes ,ile masz lat ,jak ma synek na imie,nr konta....nie no zartuje:-D:-D:-D:-D:-Dwitamy Cie u nas i rozgość sie.u nas szaleństwo testowania..
MARYLKA- pewnie,ze kciuki trzymam za Twoje testowanie i juz slysze jak do nas krzyczysz ,ze MASZ 2 KRESKI!!!!!!
dzięki i tez bym chciała tak krzyczeć ale nie nastawiam sie :) no ktoś was musi rozśmieszac :)

jezynka- pod suwaczkami Marylki masz link SZKRAB ZAPRASZA i jak tam klikniesz to zobaczysz piekności Marylki:tak::tak:ale UWAGA!!!!!!!!!! ma skubana dobry gust i jest tam cala masa pieknych rzeczy!!!!!!!!!!!!
SZCZESLIWA-JAK TAM PO WIZYCIE BO MY TU CZEKAMY!!!!:tak:;-)
MARYLKA- lozeczko ze slonikiem??czekam na fotki:tak:
no jeszcze go nie widziałam sama :) ale musi być super i ciut tańsze od żyrafy a będzie coś nowego czego w choszcznie nie ma :):) bo zyrafa juz jest wrrrrrrrrrrr

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry