tygryskowa
Fanka BB :)
mama, obrotna jesteś, wszystko zdążysz zrobić
tylko brać przykład
tylko brać przykład
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
tylko brać przykład
nie dobijaj nie 

dziekijestem juz szalone kobiety-nadrobilam i coz-
AGNIESZKA,MARYLKA- zadzownilam do babci i poradzila z domowych sposobow polaz gniazdo wrzatkiem,posypac solą,polać octem.....wiec to zrobilam-bez octu bo nie mam,w sobote Tom polal takim srodkiem na mrowki....no zobaczymy.
a potem dostalam tel.od sasiadki ,ze ma duuzego kwiata i chce wydac-i pyta czy jestem chetna??-takich pytan mi sie nie zadaje
;-)
bylam u Niej w 3 sekundy i juz jest u mnie-piekny ,duzy,rozlozysty kwiat:-):-):-):-)Tomek napewno sie usieszy
ze kolejna zielenia w domu-jak to On mowi;-)zaraz go przesadze i poszukam mu dobrego miejsca;-)
BIBINKA- no tak po persenie nie mozna prowadzicto lipa...
JOSEPHINE-witam
MARYLKA- kciuki zacisniete-ja wogole ich nie puszczam![]()
nie no nie obraziłam sie tylko nie zaznaczyłam twojego posta do odpowiedzi przez przypadek i potem zapomniałam odpisaćPierwszy z bladą krechą zrobiłam w 25 dc a drugi dzisiaj w 27 dc. Owulkę miałam w 12 dc.
Witam się ze wszystkimi![]()
bibinko - posłałam Karolę do przedszkola - dostała histerii jak miała iść na górę :-( A mi się serce pokroiło :-(
A marylka się do mnie chyba nie odzywa :-( Boi się że będę ją goniła do roboty
A ogólnie to mam iść po receptę na 14 do mojego gina bo już dzwoniłam. Boli mnie serce jak myślę o tym porannym jej płaczu :-( Od rana gadała o dzieciach a jak zobaczyła przedszkole to zaczęła krzyczeć - "mama, nie, mama do domu" - no i mam teraz serce złamane :-( Marcin po nią jedzie dzisiaj bo ja muszę po tą durną receptę iść :-( Na dodatek pusto w domu i smutno :-( Marcin mnie próbował pocieszyć filmem ale i tak ciągle o niej myślę, czy długo płakała, czy dobrze się bawi :-( Idę pomoderuję sobie bo muszę się odmóżdżyć :-(
JSORBEK- no tak kwiaty potrzebuja wode -nie da sie ukryc;-)mama to czekamy na fotke - ja uwielbiam kwity tylko w ogóle o nie dbać nie umiem zapominam o podlewaniu![]()
moze kup sobie kaktusy-sa wdzieczne w uprawie i jest tyle roznych odmian i wbrew pozorom sa drogie

JEZYNKA- ja mieszkam 15 km od centrum Poznania a ogrod nie jest duzy bo mieszkam w blizniaku-dzialka troche ponad 800 m i polowa nasza,ale nam i dzieciom wystarczymama super, że macie ogród. Ja jak wrócę do pl to ogród tylko u teściowej będę miała, bo będziemy mieszkać w mieście. Ale jak mieszkałam z rodzicami jeszcze to mieliśmy ogród + miałam swoją działkę, z warzywami, kwiatamiMiło było zjeść pomidorki prosto z ogródka;-)
wyslalam Sol 3 fotki-2 kwiata a 1 tuj jakie posadzilam ,ale widac tylko 3 bo tylko tyle objelo-maja juz polozana folie przeciw chwastom a jutro jade kupic kore i podsypie kora-ja ona pieknie pachnie to szok

JEZYNKA- a dziekuje-staram siemama, obrotna jesteś, wszystko zdążysz zrobićtylko brać przykład
![]()

Domi juz spi,ziemniaczki sie gotuja....