• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
mama - już kabel nawet podpięłam :-D nie dobijaj nie :-D

jsorbek - pkt 3 regulaminu forum mówi żeby nie pisać posta jednego pod drugim - jak ty przed chwilą tylko edytować! i właśnie jak się połączy np 2 lub 3 posty to się cofają strony i już 20 stron zniknęło - u nas też kiedyś Esch robiła porządki to nam 12 stron wcięło :-D

jestem juz szalone kobiety-nadrobilam i coz-
AGNIESZKA,MARYLKA- zadzownilam do babci i poradzila z domowych sposobow polaz gniazdo wrzatkiem,posypac solą,polać octem.....wiec to zrobilam-bez octu bo nie mam,w sobote Tom polal takim srodkiem na mrowki....no zobaczymy.
a potem dostalam tel.od sasiadki ,ze ma duuzego kwiata i chce wydac-i pyta czy jestem chetna??:szok::szok::szok::szok:-takich pytan mi sie nie zadaje:no:;-):-Dbylam u Niej w 3 sekundy i juz jest u mnie-piekny ,duzy,rozlozysty kwiat:-):-):-):-)Tomek napewno sie usieszy:baffled::baffled:ze kolejna zielenia w domu-jak to On mowi;-)zaraz go przesadze i poszukam mu dobrego miejsca;-)
BIBINKA- no tak po persenie nie mozna prowadzic:sorry2:to lipa...
JOSEPHINE-witam:happy2:
MARYLKA- kciuki zacisniete-ja wogole ich nie puszczam:rofl2:
dzieki :):) kofana jesteś :):) a no babcia zawsze wie najlepiej :):)

Pierwszy z bladą krechą zrobiłam w 25 dc a drugi dzisiaj w 27 dc. Owulkę miałam w 12 dc.

Witam się ze wszystkimi :tak: :-D

bibinko - posłałam Karolę do przedszkola - dostała histerii jak miała iść na górę :-( A mi się serce pokroiło :-(

A marylka się do mnie chyba nie odzywa :-( Boi się że będę ją goniła do roboty :-p

A ogólnie to mam iść po receptę na 14 do mojego gina bo już dzwoniłam. Boli mnie serce jak myślę o tym porannym jej płaczu :-( Od rana gadała o dzieciach a jak zobaczyła przedszkole to zaczęła krzyczeć - "mama, nie, mama do domu" - no i mam teraz serce złamane :-( Marcin po nią jedzie dzisiaj bo ja muszę po tą durną receptę iść :-( Na dodatek pusto w domu i smutno :-( Marcin mnie próbował pocieszyć filmem ale i tak ciągle o niej myślę, czy długo płakała, czy dobrze się bawi :-( Idę pomoderuję sobie bo muszę się odmóżdżyć :-(
nie no nie obraziłam sie tylko nie zaznaczyłam twojego posta do odpowiedzi przez przypadek i potem zapomniałam odpisać :) no i troche sie boje :):)

mama to czekamy na fotke - ja uwielbiam kwity tylko w ogóle o nie dbać nie umiem zapominam o podlewaniu :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
JSORBEK- no tak kwiaty potrzebuja wode -nie da sie ukryc;-):-Dmoze kup sobie kaktusy-sa wdzieczne w uprawie i jest tyle roznych odmian i wbrew pozorom sa drogie:tak::sorry2:
mama super, że macie ogród. Ja jak wrócę do pl to ogród tylko u teściowej będę miała, bo będziemy mieszkać w mieście. Ale jak mieszkałam z rodzicami jeszcze to mieliśmy ogród + miałam swoją działkę, z warzywami, kwiatami:tak: Miło było zjeść pomidorki prosto z ogródka;-)
JEZYNKA- ja mieszkam 15 km od centrum Poznania a ogrod nie jest duzy bo mieszkam w blizniaku-dzialka troche ponad 800 m i polowa nasza,ale nam i dzieciom wystarczy:tak:wyslalam Sol 3 fotki-2 kwiata a 1 tuj jakie posadzilam ,ale widac tylko 3 bo tylko tyle objelo-maja juz polozana folie przeciw chwastom a jutro jade kupic kore i podsypie kora-ja ona pieknie pachnie to szok:tak::-D
MARYLKA- dziekuje-staram sie Cie wspierac
SOL- fotki poszly:tak::-D:-D:-D

Sol teścik śliczny! :))
a kwiatki bardzo ładne są
mi się marzy własny kawałek ogordu...

wybaczcie - dawno temu jak klikałam na bb nie było tego punktu - juz gdzies tu wyczytałam o tym i staram sie tego nie robić ale czasem zapomnę :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Sol śliczny teścik - tez chce taki !!!!!!!

mama kaktusowi tez dałam radę :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: - super kwiatki i dzrewko :baffled: ?? :)

Ostatnia edycja:
mama, obrotna jesteś, wszystko zdążysz zrobić:tak: tylko brać przykład:tak:
JEZYNKA- a dziekuje-staram sie:tak::-D:-D:-D:-DDomi juz spi,ziemniaczki sie gotuja....
SOL- piekne krechy- GRATULAJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i dziekuje ze wstawilas moje piekności-dziewczyny prosze podziwiac;-):-):-)
JSORBEK- :):):):):)ale sie usmialam-kaktusowi tez dalas rade:))))))) no to moze sztuczne kompozycje sobie spraw:) zdolniacha jesteś:);)
KINGA- po czesci sie z Toba zgodze co do wczesnoejszego postu o zarabianiu za granica a wydawaniu u nas w Pl -mam mnustwo takich znajomych i tez mnie to drazni-sztuka to zyc w jakimkolwiek kraju-zarabiac i utrzymac sie ,zyc uczciwie i miec priorytety-ja sie ciesze,ze moj mąż jest nas w stanie utrzymac i bardzo sobie to cenie bo widzialam jakie koszty poniosla moje rodzina jak ja pracowalam (i nie chodzi mi o kase).mamy do dyspozycji 5500 i nam wystarczy a dzieciom niczego nie brakuje i nam tez nie-dajemy rade i moze nie mam wszystkiego,ale ciesze sie z tego co mam bo jestem na swoim i malymi krokami idziemy do przodu-malymi....ale do przodu i w kazdym m-cu mamy kase na przyjemnosci....

Ostatnia edycja:
Czemu mnie dzisiaj nic nie boli :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: wczoraj się juz podjarałam bo jajniki mnie bolały potem krzyże a dzisiaj nic :zawstydzona/y:

reklama
a ja sie z toba kina nie zgadzam: oczywiscie pewne rzeczy sa w polsce tansze, jak wszedzie : znajdziesz plusy i minusy... a mnie co szokuje to wlasnie standard zycia w polsce! pewnie ze sa ludzie ktorzy godziwie i anwet SUPER zarabiaja, ktorych stac praktycznie na wszystko, dom stawiaja od fundamentow po dach i silownie pod dachem w 5 mieisecy... ale to jest ulamek a wrecz ulameczek! i te ceny... no to akurat nie wiem ( oprcz moze dentysty i usg) o czym takim tanszym piszecie, bo jak ja jestem w poslce to za sloiczki place tyle co tutaj tylkoze dla kogos kto zarabia 1500 zl wydac 8zl na dwa sloiczki, to nie to samo co 2 euro dla kogos kto zarabia 1500 euro, czyli nie 1500 zl tylko jakie 5000! A jednak w poslce - obojetnie jaka masz pense nie kupujesz szloczkow za 2 zlote ( tak jak tu w euro) . ok zarabiasz w euro i placisz w euro, w zlotowkach to w zlotowkach - ale tu wlasnie ( obojetnie jaka jets twoja pensja!) widac roznice!!!!!! tansze sa moze uslugi ale to kwestia czasu!
mnie osobiscie szlag trafia w poslce jak place 4 zl za sloiczek ( tu 1 euro, moze 1,20...) , za soczek prosze: 3zl, tu od 65 do 80 centow! no nie! jednak nie jets tak samo!!!!! juz dobre wakacje kosztuja 500 euro. W poslce tyle samo : ofert za okolo 1800-2000 zl. tylko jak ktos zarabia 2000 to na wakcje musi wydac cala pensje, a tu z najnizszej krajowki wydajesz jedna trzecia!!!! no wiec ja uwazam ze to jets jednak NIEPRZEKLADALNE :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry