• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
witam serdecznie
dobrnęłam do końca :)
maryla kciuki trzymam...
zmywarki nie używam, chociaż mam, ale ja lubie zmywać naczynia... za to bez pralki zycia sobie nie wyobrażam...
mama jak tam mrówki??
ciekawe co z BB77 do od wczoraj nic nie pisze...???
ja dziś już leiej sie czuje, kawa wypita, snaidanie zaliczone... obiadu nie chce mi sie robić bo mąz dopiero o 19 komczy to kolacji czas już będziea dla siebie to nie wiem co mam przyżadzić...
Ala na razie mi śpi jak wstanie to zje zupke i pewno na dwór sie wyjdzie bo widze, ze dziś piękne słonko za oknem, choć gorąco to raczej nie jest...

reklama
Tomek napewno sie usieszy:baffled::baffled:ze kolejna zielenia w domu-jak to On mowi;-)zaraz go przesadze i poszukam mu dobrego miejsca;-):
Tomkowi czy kwiatkowi :rofl2::rofl2::rofl2::-D:-D:-D

Sol czyli po dwóch tygodniach - to u mnie akurat niedziela była pierwszym dniem owulki a czwartek ostatnim

A powiedzcie mi czy test a test to tez moze być różnica bo ja kupiłam takie ( za namową ) badziewka na allegro i teraz się zastanawiam czy to w ogóle miało sens - mnóstwo ich ma bo były po 1 zł tylko się zastanawiam czy one wiarygodne sa w ogóle

Ostatnia edycja:
agnieszka to macie łatwiej, ja bym wolała tu zostać, a to dlatego, że żyć jest trochę łatwiej, no ale jak wrócimy to też jakoś będzie. Co do wynajmów, to zgodzę się, że dużo mieszkań tu jest w naprawdę dobrym stanie. My wynajmujemy w miarę duże mieszkanie z sypialnią na górze, tak więc standard jest naprawdę dobry. Domki są fajne, ale drogie tutaj, a mieszkanie spokojnie nam wystarcza.
Powiem Wam, że jestem zła, bo w tym miesiącu mam naprawdę zauważalny płodny śluz, tylko mojego K. brak:crazy: no, ale nie chcę go winić, musiał pojechać na te 3 dni, może jak wróci to nie będzie jeszcze za późno by coś zmajstrować:sorry2:

MARAN-witaj ,o mrowkach napisalam w poprzednim poscie:))
SOL- poprosimy fotke testu-chce nacieszyc oczy:)))))))))))))))))))a do przedszkola zadzwon i zapytaj bo sie zameczysz-napewno sie szybko uspokoila-babeczki maja swoje sposoby,zeby uspokoic dziecko
JSORBEK-:):):):) KWIATKA PRZESADZAM I KWIATKOWI ZNAJDE MIEJSCE:))))))))))) bo miejse Tomka jest przy mnie;)))))

sol ładny masz suwaczek :-)
aga skoro tam wam łatwiej to faktycznie że lepiej wam tam zostać w uk. w Pl taki start tz własne mieszkanie plus wyposażenie to naprawde nie mało kasy.. i nie każdego na to stać tak od razu. takie życie :sorry2::tak:
jeżynka spokojnie na pewno bedzie okej z tymi waszymi starankami! ;-)

JSORBEK-:):):):) KWIATKA PRZESADZAM I KWIATKOWI ZNAJDE MIEJSCE:))))))))))) bo miejse Tomka jest przy mnie;)))))

o jak pięknie powiedziane :))))

wiem wiem żartuje

Sol na pewno jest wszystko ok dzieciaczki tak mają - ale jak tylko rodzic odejdzie to sie zajma zabawa i wszystko jest ok na pewno

Witam kobietki
Co prawda nadrobiłam wszystkie posty ale coś żle się dzisiaj czuję i nie bardzo chce mi się pisać. Coś niedobrze mi już drugi dzień, mdli mnie i jakaś taka otumaniona jestem. Staramy się dopiero od końca ostatniej @ czyli od 1 maja więc nie chce mi się wierzyć aby to mogło być związane z tak wczesną ciążą...

reklama
JSORBEK-WIEM ZE ZARTOWALAS;-)spoko:-Djak Sol do nas wroci to zapytam Ja czy mi wstawi fotke to Wam pokarze kwiata:tak:ostatnio wyslalam do Sol smsa i Ona wstawila na BB bo ja ciemna masa komputerowa jestem:sorry2:
WITAJ EWCIA822- czasem tak jest ze brak weny na pisanie ,ale zagladaj kiedy masz czas jest nam milo

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry