• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ewcia życzę lepszego samopoczucia wiesz nigdy nic nie wiadomo ;) dziewczyny i w 9d.c. zachodziły w ciążę! ;)

ok ja uciekam już czas
nei ma co marnować czasu tyle na bb ;>
ide z synem na dwór!
Do pozniej! :) pa

reklama
aga skoro tam wam łatwiej to faktycznie że lepiej wam tam zostać w uk. w Pl taki start tz własne mieszkanie plus wyposażenie to naprawde nie mało kasy.. i nie każdego na to stać tak od razu. takie życie :sorry2::tak:

Jeżeli miałabym wracać do Polski to na pewnie nie wracałabym z gołymi łapami.
Na chwilę obecną mamy spore oszczędności i powrót do Pl nie byłby dla nas katastrofa ale utrzymać się na takim standardzie w Polsce jaki mamy tu w Wielkiej Brytanii byłby bardzooo ciężko,no chyba że zarabiałabym kokosy...co w Polsce na dzień dobry jest niemożliwe więc wszystko mówi samo za siebie.

A Ja chyba nie idę do pracy bo maszyny się popsuły hehe będę miała dziś [prawdopodobnie wolne :-D
Pójdę z młodym na plac zabaw,popstrykam kilka zdjęć i pójdziemy na jedzonko do baru...ale jak na razie czekam jeszcze na telefon potwierdzający.

mama to czekamy na fotke - ja uwielbiam kwity tylko w ogóle o nie dbać nie umiem zapominam o podlewaniu :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

mama to czekamy na fotke - ja uwielbiam kwity tylko w ogóle o nie dbać nie umiem zapominam o podlewaniu :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Agnieszka ale chyba sie nie martwisz tym specjalnie :-D;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzięki dziewczyny;-) Zanim byłam z K. byłam w długim związku z osoba, która nie chciała mieć dzieci i to odwlekała. Tak więc o dzidzi marzę już długo. Gdybym miała innego partnera to już pewnie dawno bym była mamą. Ale cieszę się z tego jak jest. Teraz przynajmniej mam super faceta i w końcu doczekamy się maleństwa;-)
jsorbek, myslę, że te testy mogą być ok, ale musisz je robić w dzień @, lub po terminie @;-)
mama super, że macie ogród. Ja jak wrócę do pl to ogród tylko u teściowej będę miała, bo będziemy mieszkać w mieście. Ale jak mieszkałam z rodzicami jeszcze to mieliśmy ogród + miałam swoją działkę, z warzywami, kwiatami:tak: Miło było zjeść pomidorki prosto z ogródka;-)

jestem cały czas - wystarczyło priva napisać bo moderuję staraczki na 2010 - już 20 stron im wywaliłam :-p a dopiero niecałe 200 stron zmoderowałam :sorry:

mama - wysyłaj to od razu fotkę testu wrzucę :-p

Agnieszka ale chyba sie nie martwisz tym specjalnie :-D;-)

Sol a co tak wywalasz ??

ja wlasnie drugi raz odkurzylam bo troche mi sie nanioslo z ogrodu przez to przesadzanie bo jak sie zabralam to przesadzilam 3 kwiaty i dodalam paleczki nawozowe i takie tam zabiegi -Tomek na mnie mowi-MAJA W OGRODZIE:-D:-D:-D:-D:-D
kINGA- miego spacerku,ja juz dzis tyle zrobilam i popisalam z Wami i czasu na BB nie uwazam za zmarnowany:no::-)gdzie ja dzis nie bylam i czego juz nie zroilam a i dla Was mam czas:tak::tak::tak:teraz Domi konczy kakao i idzie na drzemke a ja zabieram sie za obieranie ziemniakow na obiad:tak:
SOL -MOGE CI WYSLAS SMS'KA Z KWIATEM I WSTAWISZ NA BB????????? czy nie chce Ci sie bawic we wstawianie:sorry2:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry