• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
ja na momencik,niedługo po Alę i do sklepu zabawkowego:tak:

sol teścik super:-).jeszcze raz gratuluję:tak:

mama mam nadzieję,ze recepta babci pomoże na mrówki:tak:.a kwiatki śliczne:tak::-).

aga jak Ci lepiej będzie w UK,to pewnie nie ma co się zastanawiać i nie ma co czekać z zapuszczaniem korzeni:tak::-).mam nadzieję,że uda Wam się kupić wymarzony domek:-)

kinga juz po spacerku???

jsorbek kaktusa tez załatwiłaś:-D?eee,pewnie był lichy od początku:tak:

dziewczyny trzymajcie kciuki za mnie,bo szykuje mi się kolejna wojna z szefową:baffled:.jeszcze się dowiaduję na bieżąco,ale wydaje mi się ,że zrobiła pewną rzecz nieprawnie,juz nawet mój M się pytał swojej szefowej i ona to potwierdziła,a jesteśmy z jednej "branży":baffled:.tylko teraz muszę się na 100% dowiedzieć czy To zrobiła,bo póki co wiem od koleżanki...o matko,ja się wykończę...:-(

reklama
zapomnialam dodac ze odzywke do wlosow w Pl przeplacilam juz 4 lata temu!!!! taka sama a drozsza, a zarobki 4 krotnie mniejsze! akurat tutaj liudzi dziwi to , ze w Pl ludzie nie robia rebelii, rewolucji, tylko poslusznie paca. wszystko co chemizne, kosmetyki jest drozsze!!!!! kremy, perfumy od lat woze po calej rodzinie mam zamowienia. ze nie wspomne o tym ze leki zwarcalne i szczepionki darmowe te na ktore ciocia wydala po 1500zl, a ma blizniakow....
chyba po prpstu mamy rozne porownania i rozne definicje standardow...

JEZYNKA- a dziekuje-staram sie:tak::-D:-D:-D:-DDomi juz spi,ziemniaczki sie gotuja....
SOL- piekne krechy- GRATULAJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i dziekuje ze wstawilas moje piekności-dziewczyny prosze podziwiac;-):-):-)
JSORBEK- :):):):):)ale sie usmialam-kaktusowi tez dalas rade:))))))) no to moze sztuczne kompozycje sobie spraw:) zdolniacha jesteś:);)
KINGA- po czesci sie z Toba zgodze co do wczesnoejszego postu o zarabianiu za granica a wydawaniu u nas w Pl -mam mnustwo takich znajomych i tez mnie to drazni-sztuka to zyc w jakimkolwiek kraju-zarabiac i utrzymac sie ,zyc uczciwie i miec priorytety-ja sie ciesze,ze moj mąż jest nas w stanie utrzymac i bardzo sobie to cenie bo widzialam jakie koszty poniosla moje rodzina jak ja pracowalam (i nie chodzi mi o kase).mamy do dyspozycji 5500 i nam wystarczy a dzieciom niczego nie brakuje i nam tez nie-dajemy rade i moze nie mam wszystkiego,ale ciesze sie z tego co mam bo jestem na swoim i malymi krokami idziemy do przodu-malymi....ale do przodu i w kazdym m-cu mamy kase na przyjemnosci....

mama macie 5,500 z jednej pensji czymi dla wielu marzenie! niekotrzy maja tyle 2 i pracuja na caly etat i dzieci nie widza! a niektorzy nawet w dwoch nie maja bo powiedzmy ze kazdy ma po 2000 - 2500 czyli te 4000-5000 a ty jeszcze 500 w kieszeni lub na konto! masz super komfortowa sytuaje: ale takich ludzi jest naparwde malo...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
sol, mnie się najbardziej podoba ten kwiatuszek na trzeciej fotce :)))))

mama, ja poszłam w twoje ślady i w niedzielę przesadziłam wszystkie swoje kwiaty. Oczywiście po pierwszym Karollo się obudził z drzemki i wyobraźcie sobie jak wyglądało miejsce gdzie przesadzałam- istne pobojowisko !!!!! Pamiętałam co spsocił twój Domi i u Karolla w pokoju będą kwiatki w plastikowych donicach.

A dziś sobie kupiłam piękne pelargonie zwisające, takie jakie mi się marzyły...
Karol śpi, a ja zabieram się za uprzątanie pokoju Karolka, F kupił wczoraj wykładzinę i nie ma to tamto tylko zabieramy się za pracę. Jak już będzie gotowy-wstawię fotkę !!!!

Bibinka- brak słów. kretyn to mało, zmień lepiej tego gina.

Kinga, no to będzie jatka...
a moje zdanie takie : wszędzie dobrze gdzie nas nie ma.

hej josephine:-)
hej zapmarta:-).ciekawa jestem jak będzie wyglądał pokoik Karolka:tak::-).a gina to z pewnością zmienię:angry:

zmykam po Alutka mego kochanego;)

mama no chyba tylko sztuczne rzeczywiście :-D:-D:-D

zapmarta wyjęłaś mi to z ust - to moje ulubione hasło :-)

rany julek ale dziś głodna jestem

JOSEPHINE- wiem,ze mam dobra sytuacje dlatego nie udzielam sie na takie tematy,ale jak moi znajomi wracaja tu z zarobiana kasa i glowy wysoko nasza a potem zycie weryfikuje ich podejscie to slow brak......................
BIBINKA- trzymam kciuki za wyjasnienie sprawy w pracy-co za baba:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::crazy::crazy:
ZAPMARTA- no to pewnie kwiatki teraz maja wygodnie jak je poprzesadzalas:tak::tak:a plastikowa doniczka w pokoju dziecka to jest strzal w 10:-D
JSORBEK- jeszcze bedziesz miala dosc tych dolegliwosci ciazowych:tak::-):rofl2:wlatuj do mnie ja mam obiad gotowy!!!!!!!! :)))

JSORBEK- jeszcze bedziesz miala dosc tych dolegliwosci ciazowych:tak::-):rofl2:wlatuj do mnie ja mam obiad gotowy!!!!!!!! :)))

no oby mama oby :-D:tak::tak::tak: tylko narazie się martwie ze nic z tego - wczoraj się za bardzo nakręciłam chyba
A na obiadek juz pedzę :))))

bibinka - trzymam kciuku za wyjasnienei sprawy

Ostatnia edycja:
Kinga, nie można osądzać wszystkich ludzi na podstawie przykładu twojego kuzyna. Żeby szastać kasą wcale nie trzeba mieszkać za granicą, a bardziej to zależy od charakteru. Do lekarzy chodzę tu na miejscu, a w pl kupuję tylko rzeczy, których tutaj nie ma. Pracuję tu uczciwie i nie uważam bym zarabiała wielką kasę, a tym bardziej się nią chwaliła. Po prostu tu jest inna mentalność.
Mama super kwiat:-), muszę popatrzeć w pl za jakąś działką ogrodniczą. Ps. moja szwagierka mieszka w Poznaniu;-)
Sol, teścik przepiękny:tak:

reklama
jeżynka a ty masz superaśny avatar :-D

Sol czemu jestes Sol - pytam bo mi sie kojarzy z Sagą o LL i piękną czarownicą :-D:-D:-D

Ale dziś naprodukowałam - mam luzy w pracy - ale jutro będę zapierniczać to pewnie nie zajrzę :( zbyt często

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry