• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Wybaczcie dziewczyny za tego posta ale musiałam...
A teraz mykam z młodym na spacer.
Do zobaczenia i życzę wam miłego dnia :happy:

reklama
Mama super kwiat:-), muszę popatrzeć w pl za jakąś działką ogrodniczą. Ps. moja szwagierka mieszka w Poznaniu;-)
Sol, teścik przepiękny:tak:
JEZYNKA- no to jak bedziesz u szwagierki to daj znac zrobie ciasto i sie spotkamy u mnie:tak::-D
Wybaczcie dziewczyny za tego posta ale musiałam...
A teraz mykam z młodym na spacer.
Do zobaczenia i życzę wam miłego dnia :happy:
AGNIESZKA- to jest forum,wiec kazdy wyraza swoje zdanie -najwazniejsze ,ze Ty napisalas to co chcialas -sprawa wyjasniona i tak jak zakonczylas post-nie ma temutu:tak:;-)milego spacerku i czekamy na fotki na blogu:-)
A ja juz po obiadku,teraz kawa i rogaliki z nadzieniem czekoladowym:sorry2:wiem...tak nie schudne...jak ktoras ma ochote to zapraszam:tak:

agnieszka, ja Cię rozumiem. Dziewczyny nie ma sensu pisanie kto ma lepiej kto ma gorzej, czy krytykowanie się za to, że ktoś jest w Polsce, a ktoś za granicą. Nie po to jest to forum. Czasem lepiej ugryźć się w język niż kogoś urazić.
jsorbek, a dziękuję, mam nadzieję, że w niedalekiej przyszłości będę miała takie zdjątko ze swoim maleństwem:-)
U mnie słońce zaszło, a już miałam dupkę na spacer ruszać:-p
mama z chęcią. Poznań ładne miasto, a z Bydgoszczy to tylko 150km około więc nie jest źle. Przyznam się, że tym razem i teściowie i szwagierka mi się udała:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witajcie kochane. tak żle się dziś czuję, ze musiałam zjechać do domku wcześnie. Jutro będe to nadrabiać ale dzis po prostu nie dałam rady. Jestem półprzytomna, boli mnie brzuch ale raczej żołądek i jelita niż coś niżej. Nie wiem co mi zaszkodziło bo raczej nic nie mogło. Wszyscy zdrowi a ja nic innego nie jadłam. Zresztą nie czuję się zatruta a raczej obolała.:crazy::crazy:Ledwie dojechałam do wro bo byłam dośc daleko:crazy:Pije teraz herbatke i troszkę mi lepiej.
mama czy ten duzy to skrzydłokwiat bo mam taki i kwitnie na biało jak anturium. Śliczny ikaz.
marylka ja cały czas trzymam kciuki&&&&&&&&&&&&&&. Masz rację będzie niespodzianka:-)
Sol TY JESTEŚ W CIĄŻY:-p:-p:-p
agnieszkakk jakies musiałaś mieć przeczucie, ze o mnie myślałaś a ja taka choreńka. Dziękuję ci kochana to bardzo miłe. Mam nadzieję, ze dostaniesz@ i wszystko będzie dobrze:-)
bibinka Po prostu musisz iść do innego lekarza i daj mi numer do tego dupka:wściekła/y:
Zapmarta siostrzyczko ja też kupiłam zwissające pelargonie. A cycuszkiem tez będę karmić to winko po:-):-)
dziewczyny nie kłóćcie si eo pieniądze to zabija miłość i ferment sieje na forum:-p
Każdy ma prawo do własnego zdania i tyle:-)
Pozdrawiam wszystkie i ciepło się do was usmiecham:-):-)

jsorbek, a dziękuję, mam nadzieję, że w niedalekiej przyszłości będę miała takie zdjątko ze swoim maleństwem:-)
U mnie słońce zaszło, a już miałam dupkę na spacer ruszać:-p

jak będzie z twoim maleństwem to będzie jeszcze piękniejszy

mama ja już pędzę przecież na obiad a i rogalikami nie pogardzę - burczy mi juz jak nie wiem - tylko nie zjedz wszystkiego bo ja daleko trochę do ciebie mam :zawstydzona/y::-(:-( - mieszkam w Małopolsce koło Krakowa

JSORBEK- skoro masz daleko to juz wysylam DHL'em:-D:-Dw trojakach i bedziesz miala cieply obiadek i kawke:tak:moze byc;-)??
WISIEŃKA- a moze Ty mialas owulke wczesniej i poprostu fasolka sie uklada???????? bo objawy masz piekne:tak:trzymam jeszcze mocniej kciuki:tak:a ten kwiet to masz racje -skrzydlokwiat i ma teraz 2 kwiaty biale:-)ja uwielbiam kwiaty i za rada babci jak je podlewam to gadam do nich:-D:-D:-D:-Dzeby sobie pily i ladnie rosly i wtydu nie robily:rofl2:

wisieńka, objeździłam się za pelargoniami i wszędzie były takie marne. A dziś u siebie na bazarku kupiłam i piękne !!!
A z tym twoim samopoczuciem to nie ciekawie. Ciekawe co ci zaszkodziło ???????
Mnie Karollo objawił się nie wymiotami i mdłościami tylko biegunką i zwalałam wszystko na imieniny mojej mamy, hehe...

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry