• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
a ja z Ala do lekarza ide za niedługo bo ma coś dziwnego w buzi a nie sa to pleśniawki chyba? bardziej jakby zapalenie czy coś takiego bo bierze wszystko do buzi a to takie jakby białe pęcherzyki, więc sie umówiłam do lekarza i mam nadzieje, że cos poradzi a nie mnie tu głupkowatym tekstem zbędzie bo wiadomo jak jest... irlandzka służba zdrowia to nie polska, choć jak czytam o tym ginku co to nawet usg nie chce zrobić to smam nie wiem czy w polosce tak dobrze z lekarzami...

reklama
maran- to daj znac jak po wizycie...pewnie plesniawki,afty-ale zawsze dobrze jak dziecko zobaczy lekarz...
marylka- bedziesz krzyczala zobaczysz!!!!!!!! i jeszcze Wisieńka i Zapmarta a potem my wszystkie po kolei:):):)

a u nie zanosilo sie na burze a jakos przeszla bokiem-zerwal sie wiatr,zrobilo sie ciemno a teraz znowu jest si-dobrze,bo pewnie burza obudzilaby mi Domisia :( a tak to sobie spi spokojnie

mama05 - chciałabym mieć tyle zapału co Ty do pracy w ogrodzie. Mieszkamy co prawda w bloku ale mamy działkę 600m2. Nie mogę jakoś dojść z nią do ładu :( W zeszłym roku podcięłam drzewom gałęzie bo poprzednicy nie dbali wogóle i nachodziły na siebie i taki jakiś nieład był. Głównie są tam iglaki. Jedna jabłoń, czereśnia i grusza. Kilka bzów. Ale ma okropnie nierówną trawę :( Na dobrą sprawę trzebaby pewnie przekopać całą działkę i zasiać nową trawę a ja na to nie mam sił niestety :(

a ja z Ala do lekarza ide za niedługo bo ma coś dziwnego w buzi a nie sa to pleśniawki chyba? bardziej jakby zapalenie czy coś takiego bo bierze wszystko do buzi a to takie jakby białe pęcherzyki, więc sie umówiłam do lekarza i mam nadzieje, że cos poradzi a nie mnie tu głupkowatym tekstem zbędzie bo wiadomo jak jest... irlandzka służba zdrowia to nie polska, choć jak czytam o tym ginku co to nawet usg nie chce zrobić to smam nie wiem czy w polosce tak dobrze z lekarzami...
mam nadzieje że to nic powaznego i że księzniczce szybko przejdzie :)

maran- to daj znac jak po wizycie...pewnie plesniawki,afty-ale zawsze dobrze jak dziecko zobaczy lekarz...
marylka- bedziesz krzyczala zobaczysz!!!!!!!! i jeszcze Wisieńka i Zapmarta a potem my wszystkie po kolei:):):)

a u nie zanosilo sie na burze a jakos przeszla bokiem-zerwal sie wiatr,zrobilo sie ciemno a teraz znowu jest si-dobrze,bo pewnie burza obudzilaby mi Domisia :( a tak to sobie spi spokojnie
a u mnie kropi ale tak spokojnie i powolutku :)

mama dzięki, nie zauważyłam, już mi się ślepota włącza:-p
marylka ty krzyczysz w sobotę ze szczęścia, a my niedługo po tobie:-D lista chetnych na fasolkę jest dłuuuuuuuuuuuuga:-)

JEZYNKA- a prosze bardzo-a my niedlugo wszystkie bedziemy sie darly jak nam testy pozytywne powychodza:tak::tak::tak::tak::tak:i bedzie tam-:shocked2::shocked2:-maaaaaaaaaaaaam 2 kreski!!!!! ale to jeszcze troche...;-):laugh2:
EWCIA822-no ja to uwielbiam ogrod i kupowanie do ogrodu i pielegnowanie roslin(wlasnie znow polalam mrowki wrzatkiem:dry:) przycinaj drzewka to dla nich dobre a jesli chodzi o trawe to moze warto nawiść świerzej ziemi przykryc starą trawe,wyrównac i posiac świerza???u nmie nie ma dnia zebym czegos nie zrobila w ogrodzie a jak przychodzi sloneczny weekend to jaka radość posiedziec w takim ogrodzie z rodzinka w rogu grill sie tli,piwko schlodzone w lodowce czeka na swoja kolej;-):-)teraz czas na pelargonie i szukam żóltych:tak:i pewnie znajde bo ja uparta w poszukiwaniach jestem:tak:

marylka cudne są te rzeczy i bardzo mi się podobają, z chęcią coś kupię jak zaciążę, powiedz mi tylko jaka to miejscowość, bo napisałaś, że hurtownia mieści się w Choszczie, a ja nie wiem gdzie to jest??
dziewczyny jak już większa część nas zafasolkuje to musimy zrobić spotkanie na żywo na kawce bądź soczku:-)

reklama
Jestem już...zaczęło padać u mnie jak cholera.Tak pięknie świeciło słonko i w połowie drogi nas złapało.Troszkę zmokliśmy ale 8 zdjęć zdążyłam zrobić:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry