• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
marylka masz bardzo ciekawe sny. Może powinnaś zacząć pisać opowiadania?
mama, bibinka pyszne obiady szykujecie:-) ja mam jeszcze obiad z wczoraj, bo ugotowałam więcej:-)
no do pisania powieści to ja sie chyba za bardzo nie nadaje ale może na emeryturze zrobie na tym karjere :)

marylka ja przez całe życie mam sny co noc,tylko 3 noce po zabiegu nie miałam wcale,dziwne,co?

jezynka u mnie nidgy nie jest za dużo,M lubi podjadać:tak:.ja tez zrobiłam na 2 dni,ale zabrakło mięska i brokułów,więc tylko dorabiam do kluseczek i sosu śmietanowego:-)
no dziwne dziwne jednak organizm reaguje bardzo różnie na stres u mnie to też norma z tymi snami :)

Kinga, zmywarka to dobra rzecz i jak często ułatwia życie:-) Tez sobie kiedyś kupię:tak:
ja chyba zaraz napiję się kawy;-) mam dzisiaj wolne, a większość moich znajomych pracuje:sorry2: trochę nie chce mi się samej wychodzić z domku, z drugiej strony taka ładna pogoda dziś, że chociaż na spacer muszę wyjść:tak:
bibinka, u mnie K. jest na diecie proteinowej więc jada swoje a ja swoje:-) tylko niektóre potrawy jemy razem:-) a przed dietą to nie było raczej tak żeby coś zostawało, bo K. wszystko dojadał:-)
o kurcze podziwiam was ja sie nie nadaje na taka djete a mój Kamil tymbardziej no chyba żeby mi ktoś posiłki i ilosci przygotowywał - przynajmniej na początko to może ale kamil to napewno nie on jest jak odkurzacz :):):):)

reklama
a ja sie zgadzam z dziewczynami : zmywarka to super rzecz! i tez mam ta wieksza i myje to juz tylko kieliszki zdobione lub krysztaly :) fakt - rozleniwia to czlowieka. pralka - wiadomo niezbednilk, ja oprocz tego jeszcze lubie kogos do wyprawosania heehehe :) wstretna jetsem i leniwa parszywa wiem... :( no ale przynajmniej sie nie oszukuje, a czasu mam wiecej na nauke i dla synka :)

marylka dieta dobra rzecz :)) ja mogę ci zrobić rozpiske kiedys jak chcesz na diete bogatą w blonnik! ekstra jest:))

josephine masz racje ja też jestem wygodna i tego nie kryję:> zmywarka umyje a ten czas co stałabym przy zlewozmywaku moge poswiecic synkowi i mezowi! :))) to jest dobre ojj prasowania i ja nie lubie :/

My jak się wprowadzaliśmy to nie mieliśmy zmywarki i wcale nad tym nie ubolewałam bo mi mycie naczyń nie sprawia problemów czy jesteśmy sami czy po gościnie.
Jak dobrze pójdzie to na święta 2011 może kupimy dom tu w UK ostatnio dużo o tym myślimy i nie wracamy do Polski,zostajemy tu w UK i czas najwyższy zapuścić tu korzenie i wtedy jak będę wiedziała że inwestuje w coś swojego to zaopatrzę się w zmywarkę jak będzie mi potrzebna :-D

u was nie było zmywarki w wyposażeniu kuchni??

u nas też nas niby tylko trójka i mało naczyń ale często robimy imprezy w domu a wtedy po takiej bibie heh to już jest sporo do mycia! :>

to kto ma ochotę na moją specjalnie przyżądzoną late ??? na dzien dobry dobra kawusia! ;))

bibinka na pewno mała sie ucieszy:) Filip też lubi takie wypady kiedy może sobie coś wybrać a tak jest przeważnie :)))

ja poprosze kawke :):)

u nas na razie :) 6 osób w domu i tez bez zmywarki i zmywam głównie ja i moja babiczka kochana mnie to czasami sie niechce dojść do zlewu ale jak już sie rozkręce to moge myć i myć bardziej nie lubie układnia umytych rzeczy do szafek - no niewiem czemu wole umyć po wojsku taleze jak sprzątnoc kilka z suszarki :) ale zgadzam sie zmywarka fajna rzecz zwłaszcza jak sie robi miprezy albo dla aktywnych babeczek nam narazie nie jest potrzebna ja bym bardziej była skłonna kupić suszarke do suszenia ciuchów taką jak pralka bo u nas tyle tego jest że szok i ja to musze prasowac :(:( najbardziej nie lubie pościeli a reszta to dla relaksu podczas oglądania tv :):)

jasne że jak inwestować to tylko w coś co należy do ciebie!!!! to oczywiste heh
my mamy mieszkanie własnościowe nie wynajmujemy ani nic z tych rzeczy wiec wyposażenie tego mieszkania jest samą przyjemnością dla nas:) bo wiadomo że inaczej jak mieszkanie nie należy do ciebie i nie możesz w nim nic szczególnego zrobić. np przerobić całkowicie kuchnie łazienkę czy pokoj dziecka który u siebie możesz wytapetować wymalować i sprawić że pokoik dzieciecy wygląda jak dziecięcy bo jest pieknie kolorowo :)
takie życie cóż

marylka
suszarka do ciuchów tez dobra rzecz! :))
kawusią chętnie częstuję! ;D

marylka mój K. to urodzony kucharz. Jak jestem w pracy to on zawsze mi coś ugotuje, tak więc mam obiad na stole jak wracam. Na początku to był zgrzyt bo ja tez lubię gotować. Ale jemu tak sprawia przyjemność jak mi coś zrobi, że nie mogę mu odmówić, a gotuje przepysznie. Ja robię inne rzeczy. Dzielimy się ogólnie obowiązkami na pół.

marylka dieta dobra rzecz :)) ja mogę ci zrobić rozpiske kiedys jak chcesz na diete bogatą w blonnik! ekstra jest:))

josephine masz racje ja też jestem wygodna i tego nie kryję:> zmywarka umyje a ten czas co stałabym przy zlewozmywaku moge poswiecic synkowi i mezowi! :))) to jest dobre ojj prasowania i ja nie lubie :/
wiesz ja chętnie ale nie oszukuje sie teraz jak moja babcia gotuje obioady to cięszko z dietą , raz że super gotuje a dwa że nie mam serca odmówić obiadu jak wiem że ona biedna stoi przy garach i dla nas gotuje to ja jej wybrzydzać nie będe bo ona wtedy smutna chodzi a ona raczej nie bedzie gotowac według diety :) ale staram sie jeść mniej i po obiado kolacji juz nic nie wciągam dodatkowego :)

reklama
wiesz ja chętnie ale nie oszukuje sie teraz jak moja babcia gotuje obioady to cięszko z dietą , raz że super gotuje a dwa że nie mam serca odmówić obiadu jak wiem że ona biedna stoi przy garach i dla nas gotuje to ja jej wybrzydzać nie będe bo ona wtedy smutna chodzi a ona raczej nie bedzie gotowac według diety :) ale staram sie jeść mniej i po obiado kolacji juz nic nie wciągam dodatkowego :)
rozumiem marylka :-)
jakby co to polecam się na przyszłość ;)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry