maryla86
Fanka BB :)
no do pisania powieści to ja sie chyba za bardzo nie nadaje ale może na emeryturze zrobie na tym karjeremarylka masz bardzo ciekawe sny. Może powinnaś zacząć pisać opowiadania?
mama, bibinka pyszne obiady szykujecie:-) ja mam jeszcze obiad z wczoraj, bo ugotowałam więcej:-)
no dziwne dziwne jednak organizm reaguje bardzo różnie na stres u mnie to też norma z tymi snamimarylka ja przez całe życie mam sny co noc,tylko 3 noce po zabiegu nie miałam wcale,dziwne,co?
jezynka u mnie nidgy nie jest za dużo,M lubi podjadać.ja tez zrobiłam na 2 dni,ale zabrakło mięska i brokułów,więc tylko dorabiam do kluseczek i sosu śmietanowego:-)
o kurcze podziwiam was ja sie nie nadaje na taka djete a mój Kamil tymbardziej no chyba żeby mi ktoś posiłki i ilosci przygotowywał - przynajmniej na początko to może ale kamil to napewno nie on jest jak odkurzaczKinga, zmywarka to dobra rzecz i jak często ułatwia życie:-) Tez sobie kiedyś kupię
ja chyba zaraz napiję się kawy;-) mam dzisiaj wolne, a większość moich znajomych pracujetrochę nie chce mi się samej wychodzić z domku, z drugiej strony taka ładna pogoda dziś, że chociaż na spacer muszę wyjść
bibinka, u mnie K. jest na diecie proteinowej więc jada swoje a ja swoje:-) tylko niektóre potrawy jemy razem:-) a przed dietą to nie było raczej tak żeby coś zostawało, bo K. wszystko dojadał:-)
.ja tez zrobiłam na 2 dni,ale zabrakło mięska i brokułów,więc tylko dorabiam do kluseczek i sosu śmietanowego:-)
trochę nie chce mi się samej wychodzić z domku, z drugiej strony taka ładna pogoda dziś, że chociaż na spacer muszę wyjść