• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
marylka ja przez całe życie mam sny co noc,tylko 3 noce po zabiegu nie miałam wcale,dziwne,co?

jezynka u mnie nidgy nie jest za dużo,M lubi podjadać:tak:.ja tez zrobiłam na 2 dni,ale zabrakło mięska i brokułów,więc tylko dorabiam do kluseczek i sosu śmietanowego:-)

reklama
Kinga, zmywarka to dobra rzecz i jak często ułatwia życie:-) Tez sobie kiedyś kupię:tak:
ja chyba zaraz napiję się kawy;-) mam dzisiaj wolne, a większość moich znajomych pracuje:sorry2: trochę nie chce mi się samej wychodzić z domku, z drugiej strony taka ładna pogoda dziś, że chociaż na spacer muszę wyjść:tak:
bibinka, u mnie K. jest na diecie proteinowej więc jada swoje a ja swoje:-) tylko niektóre potrawy jemy razem:-) a przed dietą to nie było raczej tak żeby coś zostawało, bo K. wszystko dojadał:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Kinga, zmywarka to dobra rzecz i jak często ułatwia życie:-) Tez sobie kiedyś kupię:tak:
ja chyba zaraz napiję się kawy;-) mam dzisiaj wolne, a większość moich znajomych pracuje:sorry2: trochę nie chce mi się samej wychodzić z domku, z drugiej strony taka ładna pogoda dziś, że chociaż na spacer muszę wyjść:tak:

no zmywareczka to dobra inwestycja! :)) wyręczy cię z tego co najmniej lubisz robić (ja bynajmniej nigdy zmywać nie lubiłam) pach wstawiam i ide pić kawkę a ona zmywa za mnie ;))) super sprawa!

na spacer warto wyjsc:)
ja wypije kawe i też idę z synem na miasto trochę

BIBINKA-bierz forte jak trzeba:tak:
JEŻYNKA- dzieki,wiem co moje tygrysu lubią to im gotuje-przyjemnie pozniej patrzec jak wcinaja ze smakiem!!!:-D

a ja walcze teraz na dzialce z mrówkami!!!!!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:matko ile tego-jak nie kret to mrowki:crazy:

o tak zgadzam sie-zmywarka super sprawa-ja mam ta wieksza i jest bardzo pojema:))polecam-zmywarka zmyje pralka wypierze a my mamy wiecej wolnego na BB!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
o tak zgadzam sie-zmywarka super sprawa-ja mam ta wieksza i jest bardzo pojema:))polecam-zmywarka zmyje pralka wypierze a my mamy wiecej wolnego na BB!!!
tak tak zmywarka i pralka to podstawa w domu każdej wygodnej i żyjącej na pełnych obrotach kobiety! :-p;-):-):tak:

mama dobre:)
A Ja tam zmywarki nie mam i nie potrzebuję.Tyle co my zabrudzimy tych naczyń to Ja umyję sama a i czas na wszystko także mam ;-) i obrotna tez jestem:)

obiadek zrobiony:tak:.ja też nie mam zmywary i jakoś sobie radzę,chociaż uważam,że to fajne ułatwienie:tak:.

ale dziś ładna pogoda,chyba zabiorę Alę po przedszkolu do zabawkowego,to sobie coś wybierze:tak::-)

mama ale po persenie to chyb auta prowadzić nie mogę,co?a ja codziennie 25 km w jedną stronę;/.a mrówkom powiedz NIE!!!!!!

czemu BB77 się nie odzywa???

no dobra,zmykam narazie!miłego dzionka życzę;)

Ostatnia edycja:
reklama
mama dobre:)
A Ja tam zmywarki nie mam i nie potrzebuję.Tyle co my zabrudzimy tych naczyń to Ja umyję sama a i czas na wszystko także mam ;-) i obrotna tez jestem:)
u was nie było zmywarki w wyposażeniu kuchni??

u nas też nas niby tylko trójka i mało naczyń ale często robimy imprezy w domu a wtedy po takiej bibie heh to już jest sporo do mycia! :>

to kto ma ochotę na moją specjalnie przyżądzoną late ??? na dzien dobry dobra kawusia! ;))

bibinka na pewno mała sie ucieszy:) Filip też lubi takie wypady kiedy może sobie coś wybrać a tak jest przeważnie :)))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry