K
Kinga85
Gość
Wisieńka dobrej nocy
)
papa
papa
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja także żadnej wymiennej końcówki nie miałam.To był tylko test ciążowy i jednorazowy.nie;... zadnej koncowki wymienianej nie mialam, to mozee owulacyjny do wielokrotnego uzytku czy cuuuus?????
Będę szła do łózia. Dobranoc kochane i słodkich snów a dla starających się stosukowo udanej nocy!!!!
;-)
a ja nie wiem o co chodzi??? nie bylo mnie przez mieisac!!!!!!!!!!! jak mam pisac? nie kumam!aga -
josephine dostanie w łepetyne za pisanie posta pod postem - regulamin pkt 3 !!!!!!

Przede wszystkim spokojnie.
I nie myśl o żadnej operacji no...wybij to sobie z głowy kochana.
A nie możesz umówić się do innego ginekologa no wiesz aby pójść szybciej?
koniecznie przeczytaj -jakaś małolata albo znudzona panna (?) pisała bo takie bzdury-szczyt głupotyhej dziewczyny, widze, ze akurat jak udalo mi sie znalezc chwilke czasu to wszystkie ida spac;-)
dzisiaj mialam dosc meczacy dzien w pracy, niedawno wrocilam i leniu****e troszeczke...zaraz tez pewnie sie bede zbierala do lozia
probowalam przeczytac co tam pisalyscie caly dzien, ale po prostu nie ma szans zeby nadrobic! uff
tak wylapalam tylko watek o tej dziewczynie z trojaczkami, mowicie, ze to sciema jakas byla? ide zobaczyc na te styczniowki wiec, z tego co pamietam tylko jedna dziewczyna z trojaczkami tam byla?