• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
hej dziewczyny, widze, ze akurat jak udalo mi sie znalezc chwilke czasu to wszystkie ida spac;-)
dzisiaj mialam dosc meczacy dzien w pracy, niedawno wrocilam i leniu****e troszeczke...zaraz tez pewnie sie bede zbierala do lozia:tak:
probowalam przeczytac co tam pisalyscie caly dzien, ale po prostu nie ma szans zeby nadrobic! uff:rofl2:
tak wylapalam tylko watek o tej dziewczynie z trojaczkami, mowicie, ze to sciema jakas byla? ide zobaczyc na te styczniowki wiec, z tego co pamietam tylko jedna dziewczyna z trojaczkami tam byla?
Witaj! ;-)
nie, chce do mojego :) 100% zaufania, relacje przyjacielskie i ginek gwiazda - ma renome, daje programy w tv itp to naparwde jeden z lepszych specjalistow w kraju
Rozumiem to w takim przypadku czekaj i nie myśl za dużo bo to może pogorszyć sprawę ;-)
koniecznie przeczytaj -jakaś małolata albo znudzona panna (?) pisała bo takie bzdury-szczyt głupoty

żegnam się idę do M się poprzytulać
Dobranoc lopop
Miłego przytulania ;-)

No Ja jeszcze chwilkę sobie posiedzę,właśnie zrobiłam kakao :-D

reklama
Fleur witaj:) owocnych staranek wiec zycze i może akurat bedzie prezent na urodzinki!!! ;-) pozdrawiam

agnieszka : bede probowala nie myslec, ale ciezko. poczytalam i objawy mam bardziej niesttey na obnizenie szyjki macicy niz na torbiela... no ale zobacze co mi gin powie

sol : oki chyba zaczailam o co chodzi :)

dziewczyny ide spac, milej nocki wszytskim, papapappa!

Fleur - trzymam kciuki jutro mocno zaciśnięte :tak: A nadrobić te gaduły jest strasznie ciężko :sorry: Ale zawsze jesteś tu mile widziana i na pewno jak będziesz chciała pogadać jestem do dyspozycji i dziewczyny też :tak:

Jezu... widzisz i nie grzmisz - przestałam liczyć ile stron się mniej zrobiło po porządkach :-( A dopiero 350 stron przerobiłam a jeszcze 4100 zostało :-( Ale się wkopałam :-p Ale ja jestem z tych co porządnie robią swoją robotę i jak zobaczyłam jaki tam burdel to nie mogłam nic nie zrobić :-(

Sol dużo masz pracy widzę bidulo
ty weź odpocznij już co... tulam tulam tulam..... :-) ;-)

josephine papaaaa :)

Ja również skoczę sobie na styczniówkowy wątek pośmiać się.
Popołudnie spędziłam z dziewczynkami na działeczce. Ile tam pracy mnie czeka... SZOK
Przede wszystkim w tym roku bez żadnych wymówek trzeba będzie pomalować domek.

mama - masz rację z tą ziemią, świetny pomysł, że też wcześniej o tym nie pomyślałam (głupek ze mnie)
A ja tu od dwóch lat nie mogę zabrać się do przekopania tej działki mojej i wygląda jak wygląda niestety.

Dobry wieczór kobiety :) przepraszam ,ze nie pisze regularnie ale czas mi nie pozwala nawet nie mam czasu nadrobic waszych postów , gratulacje dla zafasolkowanych :) , u mnie starania rozpoczete wiec kto wie moze nam sie uda tak jak pisałam oboje mamy urodziny w maju i akurat w tym czasie bede testowac wiec .....:) Ogolnie wszystko jest ok, stoje przed propozycja zmiany pracy wiec trzymajcie kciuki jutro ide na rozmowe :) a tak po z tym okropniasto zimno jest w Londku kiedy bedzie w koncu lato a i jeszcze jedno wiecie co z blondynki stałam sie brunetką :0 trzymajcie sie dziewczyny, szkoda ,ze nie moge byc z Wami na bieżąco, mało mam tu kolezanek a szczegolnie takich z ktorymi mogłabym pogadac tak od serca :( Dobrej nocy papapapap
Witaj!
Szkoda że nie możesz do nas zaglądać częściej ale doskonale Cię rozumiem obowiązki wiadomo ;-)Lecz jak tylko znajdziesz chwilę to zaglądaj do nas bo u nas tak milo jest :-D
Życzę owocnych staranek i wymarzonego prezentu na urodziny :tak:

Kinga - nie da się bo za rok tego nie zrobię :-p
agnieszka - co pisałam o pisaniu posta pod postem? :-D

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry