• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witam się i ja wieczorowo ;-)
Wróciłam ze spacerku, jest tak cieplutko i przyjemnie.... :cool2: Mam nadzieję, że weekend jednak będzie bez deszczu...

reklama
Straszne rzeczy sie dzieja w Pl ogladałam wiadomosciach ja pochodze z pół- wsch czesci wiec u nas jest ok.

Iwonka to nie ciekawie ale ja mysle ze nie bedzie tak strasznie ze nie do jedzie do zalania ,ze jakos to sie wszystko unormuje .

wlecialam jeszcze na chwilke,zeby powiedziec Wam dobranoc i karaluchy :tak: ja sobie siedze milusio z moim Tomem-ojcem mojego trzeciego(przyszlego)dziecka;-),ale chcialam sie z Wami pozegnac wieczorkiem:-)
DO JUTRA-Wisieńka odpalam kompa o 9.00 i mam nadzieje,ze bedzie fotka pozytywnego Twojego tesu:tak:
BIBINKA- jesli wlecisz to buziaki-tęsknie za Toba babeczko;-):sorry2:
NIKA32- masz PW :))

Ostatnia edycja:
reklama
Czesc dziewczynki:-)
wpadlam na chwile i ide was podczytac zebym pozniej znowu nie miała kilkadziesiat stron do nadrabiania:tak:;-)
a ja dzisiaj pól dnia na swierzym powietrzu spedzilam byla piekna słoneczna pogoda wreszcie:-D:-):-)
mama dobranoc ja wlatuje a ty juz uciekasz :sorry:

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry