• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Palissa nie martw się , może to tylko zwykłe plamienie w ciąży :) Nie ma co na zapas się stresować , pójdziesz do lekarza i wszystko sprawdzisz :))) Głowa do góry :)
no nie wiem poniewaz na tesciku wyszlo cos nie wiem czy widzialas? 15 maja mialam miec a dzisiaj jest 22 wiec 7 dni spuznienia? na tesciuku byla slabiutka kreeczka,sama nie wiem co mam myslec w poniedzialek lece na betke tam bede wiedziala na 100%

reklama
palissa - może test wadliwy? Zrób bete dla pewności - mam nadzieje że z fasolką wsio ok :tak:

Witam,
Jest jedna wstrętna gruba krecha:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(Jestem smutna i zła:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Muszę to przetrawić:-(:-(:-(:-(:-(

palissa przykro mi bardzo.Współczuję:-(:-(:-(:-(:-(:-(Oby okazało się, ze to tylko plamienie

U mnie też brak @ czyli zapowiadają się kłopoty:tak::tak::tak:Miałam nadzieję, ze się uda:-(:-(:-(A teraz doszły jeszcze nierególarne cykle:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Chyba moje przypuszczenia z brakiem owulki buły dobre:-(:-(:-(
Żle dziś się dzień zaczął:-(:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Witam się sobotnio:)

Wkońcu udało mi się przeczytać:) I oczywiście polowę zapomniałam:( Jeszcze się nie przyzwyczaiłam że tu tyle osób i taki ruch:)
Odpisuję więc na to co zapamiętalam:)

Wisienka poczytałam wczoraj że dziś testujesz:) I oczywiście dołączam do kciukow i chętnie zobaczę wynik:)

Pallissa - nie wiem jak sie sprawy mają ogólnie u Ciebie, poczytałam tylko o tym teście. Niestety ale dziś już nic nie zrobisz:( chyba że masz jakies laboratorium gdzie zrobisz bete. Najlepsze wyjście to narazie się nie stresować! I bądź dobrej myśli!

Jaewa my zaczeliśmy staranka będą sami w UK:) Udało nam się ale okazało się że pozamaciczna:( Ale bardzo dobrze się mną zajeli! I w tym samym czasie koleżanka rodziła i też nie narzekała na opiekę:) Generalnie chodzi mi o to, że za granicą też się da! Napewno jest trudniej się przyzwyczaić do innego systemu opieki medycznej ale się da! Także zyczę owocnych staranek:)

Sol magisterkę tak ostro piszesz??

Wisienka przykro mi:(
Wiem trochę jak się czujesz:( Ja od początku tego roku miałam 2 dobre owulki:( i strasznie misię rozregulowały cykle, gdzie wcześniej były takie jak trzeba:( Im bardziej chcę tym bardziej mi się rozlegulowało wszystko:(
I wiem jak smuto się robi po nieudanym teście:( trochę zaliczyłam...

Zobaczysz wkońcu będzie dobrze!! I będą te dwie najpiękniejsze kreseczki!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzień dobry:-):-):-)
Wczoraj nie dałam rady wejść - M. okupował komputer:sorry:
MARYLKA - dobrze że się wyjaśniło:tak: No i kochana szejk w końcu musi zawitać do twojego sklepiku;-)
MARAN - ząbki wyjdą i znów będziecie spać całą noc:tak::tak:
SORBUŚ - u mnie też zaczyna się bunt 4-latki:wściekła/y::wściekła/y: ale konsekwencja 33-latki na razie wygrywa:tak::tak::-D:-D
BUNIA - ale upiększyłaś okna:tak::tak:
MŁODAM - życzę zdrówka dla taty i siły dla Ciebie
LORELAIN- fajna pamiątka takie filmiki;-)
MARGOLCIA - wspaniała kobieta z Ciebie:tak::tak: I jak kociątko?
IWONKA25 - jeżyk obłędny:-D:-D
KINGA - łabędzie są the best:tak::tak: I kochana co Ty chciałaś zrobić? Nawet nie mysl żeby nas opuszczać;-)
ZAPMARTA - trzymam kciuki za Zosię:tak: i jak byłam mała to tato mówił do mnie "Ancymonek"
SOL - trzymam kciuki:tak: A pomysł z kisielem bezbłędny:-D:-D
BIBINKA - Ty to masz z ta pracą:no: Ale już weekend;-)
Witam nowe dziewczyny - MONIA55, JANKESOWA, JAEWA piszcie z nami;-);-)
MAMA - kochana dziękuję bardzo:tak::tak: Życzę zdrówka dla Zuzi i Domisia:happy2:

WISIENKA - tak mi przykro kochana:-(:-( Tulę Cię mocno:tak:
PALISSA - najlepiej jak zrobisz ta betę:tak:

Ostatnia edycja:
monia inżynierkę :-)

nika - no oby przyniosły skutek te kciuki bo boję się jak pieron :-p

Zaraz teściowa będzie po Karolę - wróci dopiero kole 17. I zapomniałam połowy rzeczy co jej miałam powiedzieć :-p No cóż :-p Praca już wydrukowana czeka na sprawdzenie. Uciekam :-)

Witam się sobotnio:)

Wkońcu udało mi się przeczytać:) I oczywiście polowę zapomniałam:( Jeszcze się nie przyzwyczaiłam że tu tyle osób i taki ruch:)
Odpisuję więc na to co zapamiętalam:)

Wisienka poczytałam wczoraj że dziś testujesz:) I oczywiście dołączam do kciukow i chętnie zobaczę wynik:)

Pallissa - nie wiem jak sie sprawy mają ogólnie u Ciebie, poczytałam tylko o tym teście. Niestety ale dziś już nic nie zrobisz:( chyba że masz jakies laboratorium gdzie zrobisz bete. Najlepsze wyjście to narazie się nie stresować! I bądź dobrej myśli!

Jaewa my zaczeliśmy staranka będą sami w UK:) Udało nam się ale okazało się że pozamaciczna:( Ale bardzo dobrze się mną zajeli! I w tym samym czasie koleżanka rodziła i też nie narzekała na opiekę:) Generalnie chodzi mi o to, że za granicą też się da! Napewno jest trudniej się przyzwyczaić do innego systemu opieki medycznej ale się da! Także zyczę owocnych staranek:)

Sol magisterkę tak ostro piszesz??

Wisienka przykro mi:(
Wiem trochę jak się czujesz:( Ja od początku tego roku miałam 2 dobre owulki:( i strasznie misię rozregulowały cykle, gdzie wcześniej były takie jak trzeba:( Im bardziej chcę tym bardziej mi się rozlegulowało wszystko:(
I wiem jak smuto się robi po nieudanym teście:( trochę zaliczyłam...

Zobaczysz wkońcu będzie dobrze!! I będą te dwie najpiękniejsze kreseczki!!!

moje loboratorim dzisiaj jest zamkniete niestety do poniedzialku musze poczekac na bete

SOL - będzie dobrze:tak: A jak nie to poprawisz:-p

MONIA - witaj:-)
U nas piękne słoneczko, na niebie ani jednej chmury a na termometrze już 20 stopni:tak:

reklama
pallisa a może faktycznie tes wadliwy.... mi tak kilka wyszło:( I raz miałam podobnie jak Ty... Brak okresu, dziwna druda kreska, weekend i plamienie... I strasznie wtedy panikowałam. W poniedziałek beta i w sumie toulga... chociaż bardzo chciałam ciąży...
Nie wiem co byś wolała...

Nika u mnie też piękne słoneczko:) Aż sie nie chce w pracy siedzieć:( ale cóż jak mus to mus...

Sol trzymam kciuki:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry