P
pysia888
Gość
mlodam nie jesteś sama. Jestem i ja 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Fajnie, że byłaś na przedstawieniu u Ali - dzieci są kochane to fakt i choc nieraz denerwują tak bez dzieci nie da się życ 

Oni to się najbardziej o tą Warszawę boją skoro rozsadzili wały przed W-wą. Chyba szczególnie im o sejm chodzi 

dziady jedne. I w dodatku klęski żywiołowej nie chcą ogłoscic, bo by wybory się przełożyły .... taa... oni się przejmują powodzią i tym co przeżywają teraz ludzie. Do kamery chyba tylko i wyłącznie, w środku zaś pewnie ich to wali no ale co? Wybory się zbliżają to pasuje jechac do powodzian czy powiedziec dobre słowo

jeszcze jedna @ z początkiem czerwca, w lipcu druga no i po sierpniowej działamy

.a u mnie ciągle to samo,czy;li @ brak:-(.wybieram się do innego ginka w czwartek z wynikami badań.dziś odebrałam cytomegalię i jest do kontroli:-(.a z przyjemniejszych rzeczy,to byłam dziś u Ali na przedstawieniu i wzruszyłam się bardzo:-)