F
Fleur
Gość
Mama smacznego ja tez juz po kolacji placki ziemnaczane
ja znikam bede za godz mam nadzieje , ze popisze z wami troche
pa
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

wczoraj byłam na badaniach krwi,moczu i toksoplazmozy,a we worek na wizyte:-)ale to zleciało

witam ponownie tym razem wieczornie
hihi ale mi się powiedziało
ale mam zły humor oblał mnie stary cenzura cenzura cenzura cenzura głupi cenzura cenzura
hmmm jeżeli jeszcze by oblał to jakoś bym przeżyła a on nawet mnie nie spytał
wchodzę a on do mnie coś pod nosem gada z fajka w gębie poprosiłam o powtórzenie pytania mówię mu mówię a on do mnie żebym przyszła w przyszłą środę
znudziło mu się pytanie i po 10 osobie już wszystkich wywalał co za cenzura cenzura cenzura
tak mi humor popsuć to na chusteczkę tyle się uczyłam tyle nocy zawaliłam:--
-(
a okresu nadal brak tylko mnie bolało w nocy podbrzusze tak kuło przez 15 min z prawej strony:--
-
-
-(

brak słów normalnie 
Jestem już właśnie sobie cyckam Luteinę czyli progesteron na złuszczenie błony - mam to brać przez 10 dni a potem mam nadzieję @ i Clo - też już mam - zaraz sobie zrobie suwaczek ok 12 dc mam iść na USG - jestem optymistycznie nastawiona - błona się powiększyła dwukrotnie zgodnie z planem mam nadzieję ze i owulacja będzie

mam nadzieje,ze ja jutro tez sie takimi pochwale

super ,ze wszystko jest jak trzeba i ze pozytywnie jestes nastawiona!!!tak trzymac

niemożliwe!!! nie chcial powtórzyć pytania i Cie oblal

masz racje-cenzura,cenzura,cenzura!!!!!!!!!!!!! no masakra jakaś
przykro mi ,ze tak wyszlo
omyslam sie jaka jestes zla i rozgoryczona

albo myślał że znów nie usłyszę