• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Bardzo bardzo przepraszam , ze zniknęłam ale okazało się, ze dzisiaj jest Eweliny i pojechalismy z kwiatami i butelką % do mojej przyjaciółki. Jesli mylę literki to.... sorry. Wszystkim Ewelinką wszystkiego Naj. Szwagier nam taksówkował więc mogliśmy troszkę zaszaleć.
mama jak to krwawić, plamić? czerwono czy brązowo?
flour dzięki za &&&&&&&&&&&&&
witam nową staraczkę!
Iwonka dalej bez @? Ja tak!
Zapmarta teraz to ja juz wcale nie wiem kiedy mam owulke a do gina umówiłam sie na 14
Kasiawie stęskniłam się za toba kochana,
Lodów zostawiłam dla was masę i widzę, ze wszystkie pojadłyście
Mama nie przekładaj wizyty nawet jak krwawisz niech gin się wypowie albo zrobi USG, oby twoje cykle były dobre, wystarczę ja na tym forum z zamieszaniem na zawołanie

Ostatnia edycja:
wisieńko nadal małpa nie przyszła, tak jak wcześniej pisałam nadzieja jest ale wolę się miło zaszkodzić niz napalać że to coś innego niż poprzestawiany cykl

a ja właśnie robie sobie kolaże na poprawę humorku :-)

iwonko a jak sie czujesz, u mnie to na pewno nie fasolka. Mam szyjkę jak kamień! Mam juz dość. Do tego te nerwy w pracy. Mówię sobie będzie dobrze cenzuracenzuracenzuracenzuracenzuracenzuracenzuracenzuracenzura mać

Mama - słuchaj masz to samo co ja miałam po odstawieniu antykoncepcji. Dostałam @ trwała 3 dni potem w 9 dc dostałam znowu @, a potem normalnie kolejną @ po 27 dniach cyklu od rozpoczęcia tej pierwszej i ten cykl jest normalny, jajniki oba mnie bardzo bolały podczas owulacji no i te bolące sutki w trakcie dni płodnych.Wygląda, ze teraz jest juz wszystko oki i czuje poprostu wewnetrznie, że jestem hmmmmmmmm żeby to głupio nie zabrzmiało, ale mega płodna hihi :-D

Wisienka - eeeeeeeh no zycie, strasznie jest to wkurzające, mnie w ciąży zwolnili w sądzie :wściekła/y:

Zakupy bardzo udane, upolowałam dwie koszule, jedna z krótkim druga z długim i do tego super seksi spódnica ołówkowa w kolorze grafitowym i taka błyszcząca. Do tego kolczyki i łańcuszek :-)

Od męża i synka dostałam prześliczną laurkę, bardzo się wzruszyłam :happy2:

Mama - słuchaj masz to samo co ja miałam po odstawieniu antykoncepcji. Dostałam @ trwała 3 dni potem w 9 dc dostałam znowu @, a potem normalnie kolejną @ po 27 dniach cyklu od rozpoczęcia tej pierwszej i ten cykl jest normalny, jajniki oba mnie bardzo bolały podczas owulacji no i te bolące sutki w trakcie dni płodnych.Wygląda, ze teraz jest juz wszystko oki i czuje poprostu wewnetrznie, że jestem hmmmmmmmm żeby to głupio nie zabrzmiało, ale mega płodna hihi :-D

Wisienka - eeeeeeeh no zycie, strasznie jest to wkurzające, mnie w ciąży zwolnili w sądzie :wściekła/y:

Zakupy bardzo udane, upolowałam dwie koszule, jedna z krótkim druga z długim i do tego super seksi spódnica ołówkowa w kolorze grafitowym i taka błyszcząca. Do tego kolczyki i łańcuszek :-)

Od męża i synka dostałam prześliczną laurkę, bardzo się wzruszyłam :happy2:

jak to zwolnili w sądzie??????????????????????????????????????????????????????????????????:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

wisieńko jak się czuję hmmmm tak jak miałam przed 30 dniem cyklu bóle brzucha itd to teraz wszystko mineło swędzą mnie nadal cyce a sutki szczypią a reszta bez zmian w nocy wczoraj ok15 minut kuło mnie z prawej strony a szyjki nie umiem sprawdzić :-(

iwonka ja tez nie umiałam ale poczytałam w necie i tam pisało, ze płodna jest jak płatek ucha a niepłodna twarda jak czubek nosa, i , ze jak jestes w ciązy albo przed @ to tez jest miękka. Trzeba ją palcem dźgnąć. Nie na leżąco bo nie dosięgniesz czasem. Trzeba stanąć i jedna nogę ugietą oprzec np. na wannie. Chyba mi bije

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry