• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Aguś dziękuję ;-)
mama a dlaczego czujesz się nieswojo?

Idę umyć synka i pozmywam naczynia a potem jak mąż zechce obejrzeć sam film to przyjdę do was bo Ja jakoś nie mam ochoty na film.Mam troszkę roboty ze zdjęciami więc wykorzystam czas na flog i na bb:)Nie długo wracam:))

Ostatnia edycja:
reklama
MALAPRALINKA- a mnie dzis naszlo na Desperadosa i sobie mowie-a co bedze sobie zalowac;-):-)

AGNIESZKA- bez bb czuje sie nieswojo bo jestem uzalezniona i jak nie wiem co u Was to wciaz mysle;-)a potem jak wracam to nie zawsze jest mozliwość nadrobienia bo przeciez skrbiemy jak szalone;-)takze wole byc na bierzaco ale nie zawsze jest to mozliwe...

Mama - masz racje bo wystarczy ze mnie pare godzinek nie ma i już mam problem z nadrobieniem a co dopiero np 2 dni dlatego też wole być na bieżąco :):) i w ogóle lepiej sie czuje jak sobie pogadam z wami :):)

ja tam normalne piwsko wole, ale z drugiej strony to ja tylko piwo i zaden inny alkohol..
jak zaczelam sie odchudzac to pol roku piwa nie tknelam
Potem jak zaczelam sie starac o bejbika to tez nie i teraz tez napilam sie od tygodnia..

Brzmi jak AA
Ale to moj pretekst zeby nie pic gazowanego;-)
Od gazowanego brzuch mi pecznieje, a ja tak lubie piwko:zawstydzona/y:

Ja też lubie piwko redd's mmmm ale teraz mi nie wolno i pije sobie soczki kubusie ooo:) zawsze jak gdzieś w sobotę z Krzyskiem wychodziliśmy potańczyc to ja musiałam mieć piwko z soczkiem imbirowym albo malinowym jak zabrakło soku to ja nie piłam wcale ....

Dziewczynki musicie mi wybaczyć ale padam na twarz ....zmykam nynki tylko nie wiem jak zasne bo jestem przyzwyczajona ze mnie Krzysiu prztula a tu kalapa ..... dobranoc kochane ....:* Buziaczki :**

Mój smyk umyty,gra z mężem w grę a Ja ma czas na bb:))

mama na prawdę jesteś uzależniona :szok: nie wiedziałam że aż tak można się uzależnić od nas czy ogólnie od internetu.A co na to Twój Tom,za Twoje uzależnienie?

Ostatnia edycja:
reklama
MARAN- czytalas mojego posta:confused:na moje oko byla owulka a tempka tak ladnie Ci sie utrzymuje,ze smialo testuj w pniedzialek-wynik na pewno bedzie miarodajny to bedzie 15 dni po owulce-trzymam kciuki i za 2 dni sie okaze:tak:;-)

AGNIESZKA- ja pisze z Wami w tygodniu i do czasu powrotu Toma pozniej jest rodzinka a wieczorem jak dzieci zasną to zalezy o mamy w planie,ale czesto wlączom kompa i co jakis czas poczytam i odpisze-teraz mialam masaż a co :)))
takze Tomi nie odczuwa za bardzo mojego siedzenia przy kompie bo ja zadko siedze-zawsze cos robie i co jakis czas zagladam:)))

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry