malapralinka
Fanka BB :)
Wlasnie kawusie wypilam a o 3 wstaje do pracy
Ide do sasiadki troszke na ploty bo jajca musze pozyczyc, mezus chce na;lesniki robic;-)
Do potem Laseczki

Ide do sasiadki troszke na ploty bo jajca musze pozyczyc, mezus chce na;lesniki robic;-)
Do potem Laseczki

. może fluidy morskie coś pomogą , ponoć mówią że klimat i otoczenie trzeba czasem zmienić i coś się ruszy ...
. może fluidy morskie coś pomogą , ponoć mówią że klimat i otoczenie trzeba czasem zmienić i coś się ruszy ... 

u nas pogoda daremna, to nawet na spacer nie idziemy. wzięlibyśmy psa, ale tam ciągle pada i mży i buro jest okropnie
 u nas pogoda daremna, to nawet na spacer nie idziemy. wzięlibyśmy psa, ale tam ciągle pada i mży i buro jest okropnie  zazdroszę wam pogody do spacerów i rowerków
 zazdroszę wam pogody do spacerów i rowerków  :-)
 :-) najlepiej robic w dniu spodziewanej @ i wtedy nieraz nie wyjdzie wiec nie ma sensu :-)mi tez bedzie ciezko wytrzymac,ale teraz ja was pwstrzymuje a potem wy mnie bedziecie
najlepiej robic w dniu spodziewanej @ i wtedy nieraz nie wyjdzie wiec nie ma sensu :-)mi tez bedzie ciezko wytrzymac,ale teraz ja was pwstrzymuje a potem wy mnie bedziecie