reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Wlasnie kawusie wypilam a o 3 wstaje do pracy:eek:

Ide do sasiadki troszke na ploty bo jajca musze pozyczyc, mezus chce na;lesniki robic;-)
Do potem Laseczki

reklama
wisieńka -no ja chociaż z jednym był chciała zdążyć .
czytałam coś o teście i mnie samą korci aby zrobić , mam tylko z 5 dni chyba do testu i sama nie wiem jak teraz się nie uda to już nie wiem ,:-(. będę starać się nad morzem bo niedługo na pierwszy urlopik ruszamy :-D. może fluidy morskie coś pomogą , ponoć mówią że klimat i otoczenie trzeba czasem zmienić i coś się ruszy ...

witam się ponownie :-D znowu net mi zaczął mulić i wkurzyłam się i wyłączyłam kompa. potem był obiadek i leżakowanie :-) a teraz małżyk znowu dorwał konsolę :-p u nas pogoda daremna, to nawet na spacer nie idziemy. wzięlibyśmy psa, ale tam ciągle pada i mży i buro jest okropnie :dry: zazdroszę wam pogody do spacerów i rowerków :eek:

wisienka- fajnie, że upatrzyliście domek :-) ja bym też chciała, ale trzeba nam poczekać, aż pospłacamy kredyt, który już mamy i aż będę miała stały dochód, bo nie mamy szans na domek jak narazie. ale niedługo na pewno znajdę pracę i kupimy dom :tak: :-)

mmmmm.... zjadłabym naleśniki :tak: :-D

BURZA- za wczesnie jest na test i tylk bedziesz smutna jak nie wyjdzie:sorry2:najlepiej robic w dniu spodziewanej @ i wtedy nieraz nie wyjdzie wiec nie ma sensu :-)mi tez bedzie ciezko wytrzymac,ale teraz ja was pwstrzymuje a potem wy mnie bedziecie:tak:

BUNIA- szkoda,ze u Ciebie taka pogoda:sorry2:my praktycznie caly dzien na grodzie lub spacerze:tak:lubie takie dni;-)teraz dzieci bajka,Tom czyta a ja...wiadomo:-D

FLEUR- dzieki;-)

mama wrocilam i jest mi dobrze :) woda nie byla gorąca oczywiście :) mąż chce minie wieczorkiem wyciągnąć gdzies na kolacje a Ala mialaby zostac z siostrą Adama bo jest u nas, do pracy na wakacje przyjechała i od jutra zaczyna, bedzie kelnerka w restauracji... no i ja bym uspiła Ale i byśmy poszli ale sie boje troche bo Ala jeszcze nigdy nie zostawała z Ciociuchną i nie wiem czy nie zrobi awantury jak sie obudzi i mamy nie będzie... i już stresa mam...

witaj wisienka :)

w ogóle witam wszystkie moja kochane babeczki
burza nie rób testu jest jeszcze za wcześnie i tylko sie zdolujesz...

Cześć dziewuchy moje kochane !!!
Po pierwsze byłam na baaaaardzo długim spacerze z moim "starym":-D , a po drugie ochłonęłam !!!
Emocje uszły razem z leśnym podmuchem wiatru ...
Chciałam Wam wszytskim serdecznie podziękować za trzymanie kciuków, bardzo się cieszę , że " Was mam " ...

Ewcia_822 - jeśli chodzi o in vitro i pewne zakłamania wiary katolickiej, w pełni zgadzam się z Tobą.
mamucica - tak, starania będa trwały nadal " co nas nie zabije, to nas wzmocni "
Iwonka - przykro mi, że nie udało się tym razem, ale myślami jestem z Tobą - uda nam się następnym razem, a jak nie następnym, to kolejnym hehe :-D
Serdecznie witam nowe staraczki !!!

reklama
nie wiem co mi się znowu z internetem dzieje :dry: wkurza mnie już, bo chodzi jak połamany albo jakby go cos wywiewało :eek: a rachunek na pewno zapłacony ;-)

o już lepiej działa

a jak zaczął działać, to wy nic nie piszecie- och taka moja dola, że jak wlatuję, to się pusto robi :eek:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry