reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mama05 dziękuję za odpowiedź :-) bardzo chętnie z wami popiszę tyle się można rzeczy ciekawych dowiedzieć nie raz ciekawszych i ważniejszych niż od lekarzy:-D bo z samego życia :-) przepraszam a jeśli chodzi o ciebie jak się to stało że straciłaś dzidziusia??? bo ja nagle w 10 tyg ciąży poszłam na wizytę kontrolną i dowiedziałam się że mojemu aniołkowi serduszko przestało bić:-( a na drugi dzień od razu szpital zabieg:-( szkoda mówić i powiem ci szczerze że strasznie się boję kolejnej ciąży :-( mam pełno obaw i strachu :-(dlatego miedzy innymi staram się zrobić jak najwięcej badań a ty robiłaś jakieś badania??? na razie z dotychczasowych badań które zrobiłam wyszło mi że mam wysoką prolaktyne. A teraz mam zrobić jeszcze wszystkie hormony nawet tarczyce i testosteron no i i zobaczymy jak będzie?! mam nadzieję że wszystko po naszej myśli i w okresie wakacyjnym zajdę w ciąże i będzie wszystko dobrze!!! dziękuję ci za rozmówkę muszę przyznać że podniosłaś mnie troszeczkę na duchu :-)

reklama
No i ja wróciłam do Was moje Kochane:-) Emi już śpi ja zaraz będę szła pod prysznic ale jak już będę świeża i pachnąca to jeszcze do was zajrzę. Widzę że Julka się nie zameldowała ale jutro na pewno da znać:tak::tak: No i asiuasiu1 też parę dni już nie było. Ciekawe jak tam u niej w nowej pracy... mama05 dokładnie, czasami lepiej siedzieć w domku z dziećmi niż chodzić do pracy przynajmniej jak są małe bo one potrzebują kontaktu z rodzicami a szczególnie z mamą:tak:

Hej wszystkim;)
Pisze dopiero teraz bo kolezanki siostra dowiedziala sie ze studiuje kosmetologie i juz mnie dorwala zeby przygotowac ja na jutrzejsze wesele. W zasadzie sama dalej nie wiem co myslec...Pani ginekolog zbadala powiedziala ze bole napewno nie wystepuja z przyczyn chorobowych bo pod tym wzgledem jest wszytko ok. Pomylilam troszeczke obliczenia i w zasadzie dzisiaj spoznia mi sie okres 2 dzien wiec to nie wiele...Jesli chodzi o testy mowila ze mogly nie wykryc bo jest zawczesnie bo to jedynie 15 ewentualnie 14 dni po stosunku. Oczywiscie co mogla powiedziec albo ciaza albo takie dlugie bole przed okresem... Dostalam skierowanie na badanie krwi( wybieram sie jutro rano), kazala kupic kwas foliowy i chyba tyle z nowosci he...a 80 zl poszlo:eek:. No nic jutro powinno sie wszytko wyjasnic:)

MADA23-napisalam takiiii post i mi go wcielo :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:szlag ciesze sie,ze moglam byc Ci pomocna.nie bede sie tak rozpisywala jak przed chwila bo jak znow mi pokaze,ze nie jestem zalogowana to nie recze za siebie:no::angry:ogolni wszyscy mi mowili,ze ciaza to nie choroba i mozna noramlnie pracowac,wiec pracowalam i przedzwigalam sie.w ostatni dzien pracy przed urlopem poczulam klujacy bol,ale po jakims czasie przeszlo,na drugi dzien mialam wolne-i przeprowadzka bo jak ma byc dzidzia to na wieksze M,ale nic nie dzwigalam wszystkim zajal sie maz i znajomi,wieczorem czulam sie nieswojo wiec wczesniej poszlam spac.rano przyjechali znajomi to byl 1 maja sobota-dlugi weekend jechalismy za Poznan na 3 dni-wysle to i dalej napisze za chwile...

o jak błogo, dziecko śpi, mąż w pracy. Cisza i spokój.

mama:-)
marylka pisała o butelkach NUK, nie korzystałam z nich co prawda, ale za to smoczki przypadły do gustu mojemu Karolkowi. Butelkom będę wierna - tylko Tommee Tippee.

kpi, szalona kobieto zwolnij trochę !!! do kiedy zamierzasz jeszcze pracować ???

nie ma wieści od Julii to wykorzystam chwilkę i obejrzę "Gotowe na wszystko".

do miłego klikania.

Hej wszystkim;)
Pisze dopiero teraz bo kolezanki siostra dowiedziala sie ze studiuje kosmetologie i juz mnie dorwala zeby przygotowac ja na jutrzejsze wesele. W zasadzie sama dalej nie wiem co myslec...Pani ginekolog zbadala powiedziala ze bole napewno nie wystepuja z przyczyn chorobowych bo pod tym wzgledem jest wszytko ok. Pomylilam troszeczke obliczenia i w zasadzie dzisiaj spoznia mi sie okres 2 dzien wiec to nie wiele...Jesli chodzi o testy mowila ze mogly nie wykryc bo jest zawczesnie bo to jedynie 15 ewentualnie 14 dni po stosunku. Oczywiscie co mogla powiedziec albo ciaza albo takie dlugie bole przed okresem... Dostalam skierowanie na badanie krwi( wybieram sie jutro rano), kazala kupic kwas foliowy i chyba tyle z nowosci he...a 80 zl poszlo:eek:. No nic jutro powinno sie wszytko wyjasnic:)
No faktycznie nic konkretnego nie powiedziała Ci ale chociaż dała Ci skierowanie na badania krwi więc jak co to jutro powinno się wyjaśnić co i jak. A więc trzymam kciuki i czekam jutro na wiadomości :-D:-D

moj gin, po teście pozytywnym, tylko się skrzywił i wysłał mnie na betę. Wtedy to i ja mądra będę i sobie potwierdzę.

mama, ciarki mi przeszły i od razu mi się przypomniało. Sobota rano, robię sobie test, bo zaczęliśmy się starać o dzidziusia i właśnie z tego względu, że mieliśmy przenosić sypialnię z pokoju do pokoju i szykowało się dźwiganko. Wyszedł negatywny, więc ja jak wzięłam się z mężem do roboty, to żeby było szybciej to nawet nie wyciągaliśmy rzeczy z komód i tak się natargałam tych gratów. A we wtorek już wyszedł mi pozytywny test. Jejku jak ja się bałam o fasolkę. Płacz dosłownie...

kpi23 Ja w ciąży pracowałam do 37 tygodnia bo w domu nie mogłam usiedzieć a że wszystko było w porządku i dobrze się czułam to mogłam sobie na to pozwolić:-) Moja praca raczej fizyczna była i cały dzień na nogach ale dało się wytrzymać i wolałam to niż siedzenie w domu. A z czasem przenieśli mnie na "lżejsze" stanowisko. Więc rozumiem Cię i to że wolisz chodzić do pracy póki jeszcze możesz;-);-)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry